SundhedKvinders sundhed

Kvinders høring (Ukhta): erfarne fagfolk og venlig atmosfære

Ukhta ligger i Komi Republik, tre hundrede kilometer fra Syktyvkar. Dens befolkning er omkring et hundrede tusinde mennesker, og det er den næststørste befolkning i republikken Komi.

Sundhed i byen Ukhta

Naturligvis, sådan et antal mennesker i byen har en række forskellige institutioner, uddannelse, sundhed, og naturligvis, kvinders konsultation. Ukhta - en by, hvor dødeligheden for 12 pr 1000, mens fødselsraten er høj.

For nylig blev takket være den føderale program for modernisering renoveret i nogle sundhedsmæssige institutioner Ukhta. Det var ingen undtagelse og byen klinik, og i overensstemmelse hermed, og kvinders konsultation. Ukhta ventede for reparationer, og den smukke halvdel begyndte at komme til modtagelse til de varme og lyse værelser.

Lederen af denne afdeling oplevede læge, Elena Batrakova. Tidligere arbejdede hun i fødeafdelingen, og nu hendes vej - kvinders konsultation. Ukhta forpligtet Elena optræden i verden omkring seks tusind babyer. Elena siger, at hver dag det kommer til modtagelse af mindst fem og tyve kvinder. Arbejdet er vanskeligt, men Elena kan ikke forestille mig et andet liv. For et kontor hun er syg sjæl og var meget glad, da renoveringen begyndte der.

Et af de største problemer var hospitalet kølerum, skyde skylden - de gamle vinduer. Takket være programmet, termoruder og gennemført ombygningen af lokaler.

Udtalelser

Men på trods af en præsentabel fremtoning Nu befolkningen klager over manglen på specialister og udstyr på hospitaler, er ingen undtagelse og kvinders konsultation. Ukhta, snarere dens en smuk halvdelen af befolkningen, er meget interesseret i også efterfulgt af renovering af hospitalet eller ikke er udstyret med den nye teknologi. Selvfølgelig er det ikke alle på én gang, men efterhånden det gamle udstyr vil blive erstattet af en ny.

Et andet sæt af ændringer skal gennemgå en by klinik og kvinders konsultation. Ukhta, anmeldelser af sundhedsvæsenet, som er fuld af forskellige følelser, håber, at disse ændringer vil være til det bedre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.