SundhedKvinders sundhed

Spiral efter fødslen

Moderne kvinde i de fleste tilfælde forsøger at beskytte sig mod uønsket graviditet. De metoder, som det kan ske, til dato, et enormt antal. Særlige præparater, stikpiller, tabletter, kondomer. Hver repræsentant for messen køn vælger for sig selv de mest egnede til det fra denne liste. Men ifølge statistikken, fyrre procent af nybagte mødre efter fødslen tyet til at bruge IUDs. Hvad er det? Når du kan sætte en spiral? Det er de spørgsmål, jeg forsøger at besvare senere i denne artikel.

Har du nogensinde hørt om, hvordan du påvirke denne "enhed" for den fremtidige afkom? Det er værd at bemærke, at for at installere en spiral postpartum kvinder beslutter fordi denne metode ofte opfylder deres krav og luner. For eksempel behøver ikke at overvåge brugen af visse præparater - piller, hormonelle ingen vold mod patientens krop. Spiralen kan indstilles på den sidste dag af deres menstruation. Derfor er det nødvendigt, at menstruation efter fødslen ventetid. Men i dette tilfælde, at problemet er stadig ikke udelukket. Spiral efter levering skal installeres af en erfaren specialist. I den situation kan det ikke blive på samme plan. Som et resultat af menstruation hos kvinder er stigende som en spiral hviler på væggen af selve livmoderen. Desuden er det muligt, at der i en konkret sag, en kvindes krop er for følsom, og spiralen vil blive opfattet som et fremmedlegeme. Kroppen vil give en vis reaktion, der kan dannes i livmoderen af patienten polypper, væksten af endometriet og begyndelsen af en stærk inflammation.

Installation spiral efter fødslen, bør messen køn huske, at mekanismen for søgsmålet er dobbelt. Generelt er denne indretning fungerer som følger. Spiral efter fødslen er en vis del af livmoderen. Det er dette område beregnet til gødskning og styrke et modent æg. Når udtænke stedet er optaget, er ingen forestilling som sådan ikke ske. Efterfølgende allerede modent æg forlader kroppen af kvinder med menstruation.

Hvad angår det andet "positive" side af spiralen, er lægerne om det sjældent nævnt. Hvis specialisten ind i en spiral i livmoderen, men i dens vedhæng på dette tidspunkt er der kronisk inflammation, tilstedeværelsen af "enhed" er så meget mere kroppens reaktion på et fremmedlegeme. Selvfølgelig kan en stærk krop klare en sådan proces. Men i et andet tilfælde er det nødvendigt ikke blot at fjerne spiralen mens undergår alvorlig behandling. Det er værd at bemærke, at kvinden ofte ikke selv klar over, at på dette tidspunkt i hendes liv opstår. Dysmenoré, ikke manifestere sig udad i de fleste tilfælde ødelægger fordelene ved spiralen. Ved at fjerne det, kvinden er sikker på, at hun ikke bare kan blive gravid, men også gøre din baby normalt. Desværre er dette ikke altid fungerer.

Efter afviklingen af "enhed" af en kvindes livmoder, betyder graviditet ikke forekomme så ofte som jeg gerne vil par. Det faktum, at kroppen er mere retfærdig sex med tiden vænne sig til det faktum, at ægget selv befrugtes af sæd, det går sammen med den menstruationen. Det skal siges, at i tilstedeværelsen af en spiral i kvindens livmoder 'naturlige' aborter i hendes sted mere end ti gange om året. Det er grunden til, at i fremtiden kan der være alvorlige problemer med starten af graviditeten.

Endometritis, som allerede er blevet nævnt, tillader ikke at udvikle sig ordentligt slimhinde. Og faktisk har det at møde den indfødte æg i al sin pragt. Inflammation forårsager endometriet, der simpelthen ikke kan holde fosteret overhovedet. Hertil kommer, at denne form for sygdom, selv når ultralyd er ikke altid muligt at identificere. Selvfølgelig, i årenes løb en kvinde venter på hendes graviditet, som ikke kan forventes at forekomme.

Til dato er medicin udvikler ret hurtigt, herunder gynækologi. Spiral bør installeres af en uddannet læge. Måske vil du nærmer dig nogen anden præventionsmetode. Tal med flere specialister, før du foretager en endelig beslutning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.