Intellektuelle udviklingAstrologi

Erfaringer astromineralogii: Stones-maskotter Virgin

Selv de gamle vismænd - magikere, shamaner, præster, astrologer og andre ihændehavere af den hemmelige højere viden bemærkede, at naturlige, som de siger vi nu, naturlige ædel- og halvædelsten har deres egen energi, din biofield. De bemærkede, at det samme mineral i hver hånd opfører sig forskelligt. Til nogle mennesker, han gjorde lnot, kommer til live: begynder at spille blænding, glitter, gnistre, viser dens skønhed. Selv ejere bemærket: med fremkomsten af stenen i deres liv som et vindue kastet åben for lys, glæde og lykke. Og her er det, som om denne person krymper, svinder, falder i en søvn-lignende død. Og held og lykke fra ejeren af perle vender, og urolighederne stablet på hans dårlige hoved, den ene efter den anden.

hemmeligheder af sten

Fra sine observationer, den gamle esoteriske (lad os kalde dem det, selv om dette begreb optrådte langt senere viden selv) er kommet til den konklusion, at folk er styret ikke kun stjerner, men også sten. Hvert stjernetegn har en harmonisk og disharmonisk sine mineraler. For eksempel, de sten-talismaner Virgin - ametyst, jade og beryl. Hvad betyder det? Og det skaber energi nuggets biologisk reaktion på menneskelig magt, som er født i Virgin. Kommer i kontakt med sin aura, stenen bliver beskytteren vært. Den energi felt af mineralet bliver til et skjold, der ikke mangler en skadelig virkning på Jomfru fra andre personer eller genstande (når du flytter, for eksempel skader eller hex). Beskyttelse virker på det underbevidste, åndelige, og endda fysisk niveau. Stones-maskotter Virgin, samt ethvert andet mærke som lynafleder, der tager det første slag fjendtlige kræfter og sprede eller maksimalt svække den. Fordi tusinder af år siden blev det besluttet at bære med dem charme og amuletter, sparer fra sygdomme, skader, ulykker, drabsforsøg. De blev betragtet som den stærkeste magiske element, der kan overføre denne kraft til den person, der ejer det. Ja, præcis. Stones-maskotter Virgin Is, Aries, Skytten eller Fiskene, dvs.. E. Til hvad konstellation tog ikke manden opkrævet positiv, åben gave spå og åndelig visdom, hjælpe med at forstå den højeste viden. Desuden, hvis deres ejer var engageret i magi, mange mineraler hjalp tæmme ånderne, at komme i kontakt med andre, overjordisk kræfter, indgå i en trance, at sjælen kan rejse gennem andre verdener. Fordi mange sten-talismaner Virgin og andre mærker er den højeste magi og folk er engagerede i særlig ære. Men i en sådan lov opererer astromineralogii: stjålet smykker eller var på anden måde fået aldrig blive en god maskot. Tværtimod, for at holde dem derhjemme er farligt, er det bedre at slippe så hurtigt som muligt. Købt af den enkelte kan blive hans venner, deres energi er beslægtet. Sandt nok, vil det ske ikke snart. Og kun doneret fra hjerte-fundet eller arvet (uden mørke fortid) perler virkelig vil aktivt hjælpe dig.

Amethyst - sten af oplysning

Stærk sten-maskot for Virgin (kvinder og mænd) - ametyst. Det kaldes også stenen af ædruelighed og oplysning. Ifølge legenden, han ikke give sin ejer en beruset på vin, t. Til. Farven i sig selv er magen til drikken og berøver hans alkoholindhold. I det gamle Grækenland og Rom alle misbrugere drikke af Bacchus, blev beordret til at sætte i en skål med vand og et stykke af sten til at drikke det. De, hvis stjernetegn - Virgo Birthstone øger immunitet, normalisering af lever og nyre, galdeblære og urin. For søvnløshed er det nyttigt at sætte under hovedpuden eller på panden - og dermed bruge ametyst mindsker stress, fysisk stress og nervøs udmattelse. Især da han er ansvarlig for det tredje øje chakra, giver mulighed for at koncentrere sig under meditation. Det er bedst, hvis slidte ametyst sæt i sølv eller læder snor.

I øvrigt, stenen er egnede og andre tegn: Aquarius, Skytten, Fiskene, Vædderen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.