LovStat og lov

Certificering af traktor-føreren. Uddannelse på traktoren-driveren

Nogle gange uerfarne bilister tror, at få et kørekort, kan du styre alt udstyr, herunder traktorer. I virkeligheden er dette ikke tilfældet. Lad os se, hvad traktorens kørekort, hvordan man får det, og hvorfor du ikke bør forsømme dette dokument.

I modsætning til bil rettigheder

rettighederne for bilister - er en samlet plastikkort. Det er obligatorisk at blive nævnt resumé af driveren (på den ene side) og de kategorier af køretøjer, som han har ret til at herske (den anden side). Også på kortet skal indeholde navnet på den offentlige myndighed, der har udstedt den til bilisten.

Traktor entreprenør udstyr betragtes derfor a priori, er det ikke et køretøj. Derfor, for at styre det og ikke bryde loven, er det ikke nok at have et kørekort. For at styre opførelsen teknik, især en traktor, du har brug for et særligt dokument. Før du få et certifikat, traktorføreren, er føreren skal tage et kursus og bestå en prøve. Generelt er dette Proceduren svarer til at få kørekort.

Her er det værd at være opmærksom på et punkt, som er særlig relevant i moderne betingelser for udvikling af arbejdsmigration. Efter at have modtaget højre for føreren af køretøjet, kan en person betjene maskinen som en relevant kategori i landet og i udlandet. Identitet, åbning foran ingeniøren mulighed for at styre specialudstyr, gælder kun i den stat, hvor det er udstedt. I udlandet er det ikke effektivt.

Hvad er identitet, traktorføreren?

Form rettigheder sæt Gostekhnadzor. Derfor uanset hvor en person kan få dette dokument, vil sidstnævnte have et ensartet udseende. Rettigheder traktoren samt førerens højre, er et plastikkort, som er fyldt med de to sider. På den ene side er en oversigt over den maskinarbejder, hans foto og underskrift. Og på den anden bestemt kategori af kunst, som ejeren af certifikatet ledelse er tilladt, og dens udledning. Således rettigheder traktoren og bilister er ens i indhold, kun forskellige kategorier af kort, og farven kan variere. Sample certifikater for traktorføreren er vist nedenfor.

Grunden til at opnå rettigheder traktoren er et certifikat for ingeniør af særlig uddannelse. Det udstedes ved færdiggørelse klasser (teoretiske og praktiske). Dette certifikat i sig selv ikke giver ingeniøren retten til at drive specialudstyr. Det tjener kun som optagelse til eksamen i de relevante statslige organer. Men der er undtagelser: kontrol teknik, tykkelse, der ikke overstiger 4 kW, uden licens kan være en traktorfører, med det eneste bevis opnået i træningscentret.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis et uddannelsescenter, der udsteder en sådan attest ikke er akkrediteret i projekt tilsyn, dette dokument ikke har absolut ingen kraft. I den nuværende situation i tilstedeværelse af føreren i fuld ret interesseret ikke kun sig selv, men også hans arbejdsgiver. Og det er ikke kun, at chaufførerne traktorens betroet dyrt udstyr. I tilfælde af en overtrædelse og ansvarlige sanktioner ligge nøjagtigt på arbejdsgiveren.

Kategorier identifikation af traktorfører

Før du får rettighederne til teknologiledelse, skal du beslutte, om hvilken kategori du vil hendes arbejde. Dette vil bestemme den hastighed, hvormed skolen vil sende dig. Det er vigtigt, at skolen kunne give for praksis er, at teknik, der falder ind under den kategori, du ønsker.

Således anser vi den kategori af traktorføreren:

  • "A (I-III)». Det giver dig mulighed for at styre den off-road, som ikke er beregnet til brug på almindelige veje. Disse omfatter: ATV'er, snescootere, lagerudstyr og andet udstyr, som ikke overstiger 4 kW.
  • "B". Det giver ret til at drive spores og hjulkøretøjer med slagvolumen fra 4 til 24,7 kW. Med andre ord - til 34 hestekræfter.
  • "C". Den tillader at arbejde ved rattet teknikken med en kapacitet på kraftenheden 25,7-110,3 kW (34-150 n. S.).
  • «D». Det giver ret til at køre hjulkøretøjer med en kapacitet på 110,3 kW.
  • "E". Aktiverer kontrollerede bæltekøretøjer, power mere end 24,7 kW.
  • «F». Det giver dig mulighed for at styre selvkørende landbrugsmaskiner.

udledninger

På certifikatet angiver ikke kun en kategori af traktorfører, men også aflades. Det tildeler inspektøren tager eksamen i et offentligt organ. På alle efterfølgende dokumenter, som vises traktor-specialist, vil udledningen blive angivet ved siden af speciale. For eksempel, "loader operatør 3rd udledning". Overvej, hvad hver af kategorierne:

2. kategori. Det bekræfter højre for føreren på teknologiledelse, dog forudsat, at det vil være under tilsyn af en mere erfaren person. En specialist af denne udledning kan også få lov til at reparere løfte- eller indlæsningsmekanismer og enheder.

Tredje kategori. Det indebærer, at chaufføren har ret til at lede batteri lift læssemaskiner og andre midler til håndtering af mekanismer. Han får lov til at fordybe belastninger, at stable dem i bunker, samt beskæftiger sig med reparation og vedligeholdelse af mekanismerne traktor.

4. rang. Kan føreren traktoren, på mere end 100 liter. s., samt andre mekanismer til bevægelse eller stuvning. Vinder af denne kategori bør være i stand til at reparere og vedligeholde udstyret, hvor det opererer.

5. rang. Det giver føreren mulighed for at arbejde på traktorer kapacitet på 100 liter. a., samt på mindre kraftfulde maskiner, hvis de anvendes som bulldozere, skrabere og gravemaskiner.

6. rang. Denne udledning er nødvendig for dem, der ønsker at have ret til at køre traktorer med en kapacitet på mere end 200 hestekræfter, og bruge dem som bulldozere eller gravemaskiner.

Hvad du skal opnå rettigheder

Traktoren kørekort, er til rådighed for enhver borger, hvis alder overstiger 18 år. For at registrere for uddannelse, du har brug for at vise dit pas og 6 billeder i størrelsen 3 x 4 cm og en lægeerklæring.

Hvordan er uddannelsen

Uddannelse på traktoren-driveren varer normalt ikke mere end halvanden måned. Det hele afhænger af den valgte kategori. Uddannelsesprogrammet blev godkendt i Gostekhnadzor. Banen er opdelt i en teori som praksis. I den første del af fortrolige med design af specialudstyr og forholdsregler for håndtering af belastninger. For dem, der ikke allerede har et kørekort, i den teoretiske kursus vil også omfatte SDA. Ved afslutningen af teoriundervisning kontrolleres på de lokale eksamener, der har brug resultatet, men i virkeligheden er ingen juridisk vægt ikke noget. Det kan dog opføres i certifikat udstedt af skolen. På de teoretiske lektioner kan også finde sted som forberedelse til eksamen Gostekhnadzor.

Praksis finder sted på stedet. Her bliver de fremtidige chauffører lærte teknikker, manøvrering og håndtering af gods. Begynder traktor skal prøve din hånd på det egentlige arbejde på asfalten og jord. De, der kom for at studere i en skole, hvor foragt for praksis (det er af kort varighed eller ensformigt), løber en risiko for ikke bestå eksamen og få ret. Derfor uddannelse af traktorføreren et bedre sted i en god træningscenter, hvis personale i god tro tilgang til deres arbejde.

eksamen

Certificering er opdelt i de samme dele som træningen: teoretisk og praktisk. Teorien om leje på computeren eller mundtligt. Just in case, hvis det lykkes at bestilt, kan traktoren være en praktisk eksamen. Praktisk vurdering til at evaluere, hvor godt operatøren styrer specialudstyr. Testen er opdelt i to dele. Først - arbejder under ideelle forhold på målestedet. Dette sker normalt i den samme test site, hvor traktoren blev uddannet. Den anden del - arbejdet med den virkelige objekt med alle de deraf følgende konsekvenser.

Under eksamen ser Gostekhnadzor repræsentant. Han er ansvarlig for den endelige dom. Hvis traktoren ikke kunne passere den første gang en eller anden del af eksamen, han generobre udnævne ikke mindre end en uge. Enhver, der ikke kan klare eksamen tre gange, sendes til omskoling, naturligvis, med re-betaling. Men dem, der formåede at bestå prøven, med held få deres rettigheder. Udstedelse af certifikater for traktorføreren kan forekomme umiddelbart efter eksamen eller i et par dage.

skolevalg

Som nævnt ovenfor, er det første skridt er at kontrollere akkreditering af institutionen. Der er et andet vigtigt punkt - træningscentret skal placeres i det område, hvor du er registreret. Kun i nogle prestigefyldte skoler træning kan finde sted ud af byen mennesker og endda udlændinge. Før du ansøge om uddannelse, skal du sørge for, at du er virkelig fornuftigt at lære og vil give dig dette dokument.

Hvad er der galt i at købe rettighederne?

Der er ingen grund til at skjule, hvad de skal købe lige traktoren så let som dokumenter bilist. Og i de fleste tilfælde kan du ikke engang bekymre sig om akkrediteringsorgan, som de angiveligt blev udstedt. Derfor er mange foretrækker ikke at bruge seks til otte ugers træning, men blot at betale omkring det samme beløb og få det ønskede dokument. Spørgsmålet er, hvad der vil ske med traktoren? Hvis hans inkompetence vil skade dyrt udstyr eller skade på ejendom, kan omkostningerne være meget imponerende, for ikke at nævne omdømme. Og hvad hvis det vil skade dit helbred eller sundhed andre mennesker?

En kompetent person, der føler sig ansvarlig for hans arbejde og ønsker at opbygge en succesfuld karriere, aldrig vil omgå loven for at få dokumentet pålægger ham en bred vifte af forpligtelser.

udskiftning rettigheder

Udskiftning certifikater for traktorføreren er nødvendig i tilfælde af, at det er udløbet. En anden er, at Gostekhnadzor påkrævet på grund af ændringer i reglerne. For at få en ny licens af traktorfører til at erstatte den gamle, der ankommer til Gostekhnadzor og skrive en erklæring. I så fald skal du give de samme dokumenter som i udformningen af en uddannelsesinstitution. Til dem skal lægges et uddannelsesbevis gennemførelsesprocenten (så det skal opbevares), gamle traktor kørekort, en attest fra færdselspolitiet af fraværet af fratagelse af retten til at føre køretøjer og efter betaling af statens pligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.