FormationVidenskab

Kemiske våben og dets arter

En af de typer af masseødelæggelsesvåben er et kemisk våben. Princippet for søgsmålet er i den giftige forgiftning af miljøet og mennesker. Det kan være i form af raketter, bomber, miner eller andre midler til anvendelse. De indeholder en giftig substans. Verdenssamfundet har gentagne gange forsøgt at forbyde brugen af disse våben. Men dens produktion ikke stoppe.

Kemiske våben er opdelt i flere typer. Afhængigt af hvilken type af giftige stoffer og dens virkninger på den menneskelige krop som følgende typer:

1. Stoffet kan have effekter på centralnervesystemet af mennesker. Som et resultat, er der et hurtigt tab af et stort antal medarbejdere. Fatal når den udsættes for denne type af kemiske våben er meget høj.

2. Næste visning slående kroppen via huden og åndedrætsorganerne. Denne kemiske våben repræsenterer aerosoler eller dampe.

3. er den hurtigste våben indeholdende stoffer, der påvirker hele kroppen. De trænger ind i blodet med oxygen og hurtigt spredes til væv og organer.

4. Stoffer, der påvirker lungerne og forårsage en kvælende virkning som del af en anden type våben kemiske påvirkninger.

5. Sidstnævnte type - et kemisk våben, som indeholder stoffer, der har en midlertidig effekt på den mentale tilstand af en person. Det er ikke dødelig, men kan forårsage passerer døvhed, blindhed, en tilstand af panik og frygt for, at nogle andre psykiske lidelser.

Der er også stoffer, der forårsager irritation effekt. De har en kortsigtet effekt, der er realiseret i form af nysen eller rindende øjne. Disse stoffer er taget op af politiet i nogle lande.

Typer af kemiske våben og fornem i kamp opgave:

1. Dødbringende Våben ødelægge arbejdskraft.

2. Den anden type af midlertidig tilbagetrækning af mennesker fra bygningen. Tiden afhænger af den type af de skadelige stoffer.

Sommetider brugen af ikke-dødelige våben kan være dødelig. Dette sker i tilfælde af en væsentlig overskud af dens koncentration. Sådanne tilfælde blev rapporteret under Vietnamkrigen.

Afhængig af hastigheden af effekten, er kemiske våben inddelt i langsomt virkende og hurtigt virkende. Det afhænger også af det stof, der er indeholdt. Hurtig virkning er irriterende, nervegasser og psykotrope komponenter. Langsomme virkninger kvælning og blister midler.

Også skelne elementer med lang tid eksponering og kortvarig. Ustabile stoffer virke i et par minutter og kan forårsage en vedvarende langsigtede negative konsekvenser (op til flere uger).

Krig, der brugte kemiske våben, viste sin ineffektivitet. På trods af den dødelige skade, der kan medføre, at anvendelse af visse stoffer til deres brug kun under visse betingelser. For eksempel kan en vejrsituation.

Rusland underskrev en aftale om manglende brug af kemiske våben. I denne henseende er et program for destruktion af alle sine arter.

For at mindske risikoen for skader bør gælde beskyttelse mod kemiske våben.

Her hovedrollen ved rettidig opdagelse af problemer og finde måder at løse det spillede. Som en person betyder brugte masker og særlig beklædning. Men når der er en masse læsion af behovet for at beskytte et stort antal mennesker. For at gøre dette, særlige værelser udstyret med filtre og ventilation, forhindre spredning af giftige stoffer.

Brugen af kemiske våben skal reduceres og helt forbudt. Det bør være fuldt kontrolleret af internationale organisationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.