Kunst og underholdningFilm

Igor Sternberg: skuespiller, instruktør, og kun en god mand

Igor Sternberg - ikke kun en meget god skuespiller, men også en talentfuld instruktør, hvis film ikke forlader publikum ligeglade. Heltene af hans malerier altid finde empati med publikum, de omskiftelser af deres skæbner forårsage latteren, den højlydte hulken. På trods af at Sternberg blev berømt for sine filmiske værker, han elsker teater.

barndom

Igor Sternberg blev født i august 1961. Hans forældre var Clara Korkan sanger og Victor Sternberg, en af de førende aktører i Taganka.

Vi kan sige, at han var født i teatret, og op til to og et halvt år, han levede i omklædningsrummet teater teater. Når drengen lidt ældre, gik han ganske frit i teatret. Igor følte så hjemme der, nogle gange stille og roligt forlod under forestillingen på scenen og kom til sin far, der spørger, om de snart ville gå hjem.

Han kunne godt være en indfødt moskovitiske, hvis ikke faderen, der var en meget ærlig og principfast. Kunst er det altid placeres over alt andet. At være i stand til at gå på scenen, var han klar til at miste endnu en registrering Moskva. Så da han blev bedt om at gå på fordelingen af Bryansk, han aftalt uden tøven.

studieliv

Igor Sternberg endnu uddannet fra Shchukin School. Han gjorde det nemt. Men nu i sit andet år han blev udvist. Drengen måtte få montør i Taganka. Han udgivet endnu et par forestillinger. For en tidligere elev af disse måneders arbejde har en vidunderlig tid. Men han senere i et interview, indrømmede, at det var dengang, at han følte sig som en voksen, og det blev derefter lært at drikke en masse.

Han arbejdede i et år og derefter JV Katin-Yartsev tog ham på kurset. Så havde der lært så meget som toogfyrre i stedet for de tredive.

Han husker stadig sin første forestilling, som ikke deltog som en placering maskine, såvel som skuespiller. Det var en iscenesættelse af Majakovskij. Forestillingen blev introduceret fem skuespillere med Europa Vladimir Vladimirovich på scenen - Smekhova, Khmelnitsky, Zolotukhin, Shapovalov og Sternberg, der netop i går stadig var studerende.

For ni år - fra 83 th til 92 th - Jeg trådte på scenen i Taganka Theatre. Så flyttede han til Jerusalem Teater "Noahs Ark", var forfatter og direktør for dokumentarfilm historiske tv-film.

Levetiden for kameraet og bag det

Hans første film var "Melody til to stemmer", hvor han spillede Vova. Så var der Bob af "Hele den anden vej rundt," Panic af "Sorochintsy Fair" Katies mand i "Defender Sedov" Kochkin i "Adelaide", en advokat i "Mit smukke sygeplejerske", en præst i "Talisman of Love" Kaminsky i "onde Glamour "Igor far i" The House på den store flod. "

De opsigtsvækkende par år siden, tv-serien "Wolf Messing: at have set gennem tiden", og han spillede helten i denne artikel. Sandt nok, det var en meget lille rolle, men Sternberg gjorde et stort stykke arbejde med det. Om Wolf Messing, som var en af de mest gådefulde personligheder i det tyvende århundrede, en masse taler. Denne serie, som det løfter sløret for mysteriet om denne bemærkelsesværdige mand, hvis evner selv Einstein og Freud anerkendt.

Hver skuespiller, der spillede i filmen "Wolf Messing: at have set gennem tiden" forsøger at gøre det var meget interessant, ganske tydeligt viser den menneskelige livsform, som let kunne læse menneskers sind til at håndtere dem. Efter alt, han selv Spas Vasiliya, Stalins søn, forudsagde faldet af plan, hvor han var på vej til at flyve.

Fra teater skuespiller til filminstruktør - et skridt

Hans mor-in-law var i Nizhny Novgorod-regionen en af de bedste øjenlæger. Og når det er sat i et ord for svigersøn foran direktøren for det lokale tv, som var hendes patient. Direktør inviteret Sternberg skyde tv-shows. På arbejdet er det bare slugt to år. Han kunne gøre, hvad han ville. Penge dengang var ikke meget, men Igor Sternberg - skuespiller og håbefulde filmskaber - og forsøgte at tage en krone godt lavet film. Han var heldig med skuespillerne: hver af dem var ikke forkælet og længtes efter at arbejde praktisk gratis.

Efter nogen tid, Sternberg tilbudt at lave en film på en af de nye filmselskaber, der beskæftigede hans ven. Da arbejdet begyndte på melodrama "Kvinders venskab." It Igor Sternberg, film der indtager en vis niche i den russiske filmindustri, tog han hovedrollen sine venner - Julia og Igor Rutberg Wernicke. Og så alt gik som smurt.

Nu skuespilleren og instruktøren siger om en anden lidenskab i hans liv - alkohol. Han så ikke bare en masse, men en masse. På grund af de vaner, han havde gjort mange venner, kom han op med en masse interessante idéer. Men når han indså, at det er umuligt at fortsætte på denne måde levende. Sternberg prøvet en masse forskellige måder - at sy op, kodet og forsøgte at komme sig med magt af vilje, drak særlige tabletter. Han kunne holde ud for omkring en måned. Men så brød igen. Hjulpet én enkle og effektive midler: den samme dag, Igor besluttet, at nu er virkelig nok. Nu hjælper han denne kone. Og hun aldrig det forbyder ikke at drikke. Igor ved bare, at hvis han vil drikke igen, det forstyrre Lena. Og han ville ikke lide det.

Lidt af et personligt ...

Første gang han gik til alteret med Aleksandroy Nikolaevoy. I denne tilsyneladende lykkeligt ægteskab en søn, Fedor. I første omgang, alt var meget god. Men over tid, der gik galt noget, som planlagt ægtefæller. De blev skilt.

Hans anden kone var skuespillerinden Helen Ruchkina at seerne kender fra billederne "Hus- på den store flod", "Apple Orchard". I dette ægteskab blev Igor Sternberg en far to gange - en anden søn, Ivan, og Marys datter. Nu er det ganske stærk og lykkelig familie, hvor alle værner hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.