Kunst og underholdningFilm

"Asterix og Obelix: Mission" Cleopatra ": skuespillere og roller

På det tidspunkt, han nød ekstraordinær popularitet tegneserie fransk tegneserie 60'erne Venner Asterix og Obelix. Efter næsten fyrre års franske instruktør Alen Shaba forsøgte at skabe noget, der er populær kun i form af en spillefilm. Således blev født billedet "Asterix og Obelix: Mission" Cleopatra", skuespillerne, der fortalte publikum anden historie eventyr utrættelige par Gallere.

"Asterix og Obelix: Mission" Cleopatra ": skuespillere, foto. Kristian Klave

Kristian Klave - en af de bedste komiske aktører på lige fod med Frankrig, Pierre Richard, Lui De Funes og Zherarom Deparde. Seere af SNG-landene, er han bedst kendt for rollen som Jacques byfolk komedie film af Jean-Mari Puare "Aliens".

Med hensyn til filmen Alena Shaba, i henhold til plottet, i landsbyen uovervindelige gallere, som ikke kan håndtere selv de romerske legioner af Cæsar, ankommer frustreret arkitekt Nomernabis: i Egypten, Cleopatra selv havde anmodet om det i en utrolig kort tid til at bygge et luksuriøst palads, hvis arkitekten ikke kan klare - hans henrettelse. Brave Asterix, med støtte fra sin ven Obelix og den trylledrik er gemt sendes at redde sine egyptiske venner.

I filmen "Asterix og Obelix: Mission" Cleopatra "skuespilleren Kristian Klave og Zherar Deparde gjorde den uforlignelige duo: lille og adræt Claver spille intelligent og velovervejet Asterix og Zherar Deparde - en kæmpe, grådig og meget komisk Obelix. Af den måde, skuespillerne er ikke første gang der på sættet: de allerede havde arbejdet sammen i 1995 om komedien "mellem en engel og en dæmon."

"Asterix og Obelix: Mission" Cleopatra ": skuespillere og roller. Zherar Deparde

I betragtning af den vækst og tekstur af Zherara Deparde, var det svært at forestille sig i rollen som en simpel hjerter, men en tåbelig Obelix nogen anden. Selvom 80'erne Depardieu var en anden rolle: han skinnede på skærmene i form af "hård" fyr, der er godt tilpasset til livet i den måling af kynisk og, selvfølgelig, han ved, hvordan man kan give forandringer. Dette er særligt tydeligt i komedien duo med Pierre Richard, som voldsramte sidste rolle tåber og stympere, mod hvilke Depardieu dukkede et geni.

siden begyndelsen af forandring, og franskmanden vidste imidlertid, at det var tid til at "perekovyvatsya" rolle macho i Dobryakov, simpletons og måske endda naive tåber (som en duet med Zhanom Reno i "uheldig" i 2003) over tid Depardieu udseende. I filmen "Asterix og Obelix: Mission" Cleopatra "skuespiller Depardieu og Clavier spillede nogenlunde samme rolle: Obelix naiv og foretrækker at tænke mindre og til at arbejde mere end deres næver; Asterix det samme - det stik modsatte af sin ven. Alle, der forener disse tegn - det er venlighed.

Zhamel Debbuz som Nomernabisa

I komedien "Asterix og Obelix: Mission" Cleopatra "aktører Clavier og Depardieu, eller rettere deres skærm helte, gik til undsætning hans ven - arkitekten Nomernabisu. Den rolle i filmen spillet en lidet kendt skuespiller Zhamel Debbuz. Senere skuespilleren optrådte i en film kaldet "Asterix ved De Olympiske Lege", og før optagelserne "Mission" Cleopatra "Jamel Lucien spillede i komedien" Amelie ".

I historien Nomernabis - mest uheldige arkitekt, kunne hvad der muligvis findes i Egypten. Men når mellem Cæsar og Cleopatra afoot tvist, ser det ud til, at slottet, romerske kejser lovede den egyptiske dronning, ingen at bygge - alt optaget. Så let Cleopatra overdrager denne mission Nomernabisu, lover at henrette ham, hvis arkitekten ikke kan klare. Hertil kommer, Nomernabisu nødvendigt ikke blot at holde op på byggepladsen, men også for at afværge angrebene og snigløb sin rival - arkitekten Goblinusa.

Monika Beluchchi som Cleopatra

Skuespillerne i filmen "Asterix og Obelix" Cleopatra "Mission kan prale et godt omdømme og rige filmografi. For eksempel, rolle Kleopatra gik til den berømte skuespillerinde af italiensk oprindelse - Monike Beluchchi.

Vi kan ikke sige, at Monica har ekstraordinær handler evne, men det har en anerkendt ry som et sex symbol, så instruktøren Alen Shaba besluttede at give rollen som den charmerende egyptiske til hende.

Monica kan også ses i mange andre meget roste film "Dracula", "The Matrix Reloaded", "Brødrene Grimm," osv ...

Andre roller kunstnere

Rollen Yuliya Tsezarya i filmen spilles Alen Shaba, kendt i Frankrig for sin rolle i filmen "The Damned græsplæne."

Goblinusa skurk, der på alle måder hindrer succes Nomernabisa spillede Gérard Darmon. Skuespiller kan også ses i filmen "The Adventures of Rabbi Jacob" med Lui De Funes i hovedrollen. Darmon imidlertid ikke undlade at medvirke i den sovjetiske biograf: han betroet hovedrollen Georgiy Daneliya i sin tragikomiske film "Passport".

Hertil kommer, Alena Shaba i filmen lit Dieudonné Mbala, Klod Rish ( "Oscar"), Marina Fua ( "22 kugler: Immortal"), Eduar Montut ( "Taxi") og mange andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.