Kunst og underholdningFilm

Ryazanov komedie "gamle hest": skuespillere, roller, plot

dagens artikel emne - underlagt film "gamle hest". Den støbte vil også blive præsenteret her. "Gamle hest" - en slags og let komedie, der er designet dog at vise et problem, der kan påvirke nogen af os.

Ideen med filmen

Menneskelivet er devalueret, egoistiske ambitioner fyldte sjæl fleste mennesker i landet - det var situationen i Rusland i halvfemserne. Og det er problemet fremhævet, omend i en temmelig komiske vilkår, skaberne af filmen "gamle hest". Aktører og roller blev matchet glimrende. Som dog i alle film mestre i komedie Eldar Ryazanov. Er det ikke uden antydninger af optimisme er en af de sidste malerier af sovjetiske og russiske instruktør. Venskab og tro på dig selv kan endda vinde de mest forfærdelige problemer - det er det vigtigste idé om filmen "gamle hest".

Aktører i filmen spillet en temmelig velkendt. Hovedpersonerne af Lyudmila Gurchenko Svetlana Kryuchkov, Lia og Irina Akhedzhakova Kupchenko spillede. Skuespillerinden mere detaljeret nedenfor. For det første skal skitsere historien kortvarigt.

mørke tider

De vigtigste heltinde - en kvinde af modne år, som fandt sted i perioden med perestrojka. Alderdom kommer, og om livets afslutning en person er kendt for at være ikke tilbøjelige til at ændre sig.

Genopbyg er nødvendig, men ikke alle er klar til det. Kvinder arbejder på deltid for at få i det mindste nogle penge, og i mellemtiden lytte til ydmygelser og fornærmelser hver dag. Luba troskyldig i deres uagtsomhed forvist fra sin egen lejlighed, og bor nu i et lille rum på kanten af kirkegården. Blame forretningsmanden-svindler - det vigtigste skurk komedie "gamle hest". Skuespiller Nikolay Fomenko os ikke første gang skulle træde ind i billedet af skurken.

Skuespillere: "gamle hest"

I "Moon pave" Fomenko spillet blighters piges ære. I dette billede, skuespilleren russiske publikum oplevede for første gang i form af en ubehagelig karakter, men ikke uden charme. Bakhtiyor Khudoynazarova Filmen blev udgivet i samme år som "gamle hest".

Aktører, der udførte rollen som andre tegn komedie Ryazanov, opgaven var sværere end i Fomenko, der kun havde oprette et skærmbillede skabelon billede svindler og skurk. Stjernerne i den nationale biograf - Valentin Gaft Mikhail Evdokimov Roman Karcev - spillet et mere komplekse og interessante karakterer. Sidstnævnte i øvrigt er kendt mere som entertainer. I filmen, han er ved at indspille en lille, men hver af hans levende og mindeværdig måde. Er det tilstrækkeligt at huske Shvonder fra "Heart of en hund."

Mamuka Kikaleyshvili, Medzhid Ahedzhakov, Evgeniy Voskresensky, Andrew Boutin, Michael Derzhavin, Igor Pismenny - aktørerne i den "gamle hest" spilles bipersoner. Om hvordan historien udfoldede på et billede Ryazanov, diskuteret nedenfor.

snedig plan

For at genoprette retfærdighed, hendes venner foretog en udslæt og en meget modigt skridt. For at opspore forretningsmanden var temmelig let, fordi han ikke havde gemt sig. Men i vejen for hendes venner var hans chauffør, der mistænkes noget. Dette er ikke et problem! Kvinder har hans afskedigelse. Nu er det tid til at få dig selv Khomenko.

Skuespillerinder

Den tidligere fagforening aktivist Elizabeth vidste ikke en udgivelse fra mændene i hendes ungdom. Dette hjalp hendes venner i deres tilfælde. Pålægge passende makeup, klædt i den nyeste mode, den gamle kone gik til friste forretningsmand forklædt som en velhavende tysk. Elizabeth spillede Lyudmila Gurchenko. Skuespillerinden mødte Ryazanov tilbage i 1956, under optagelserne af billedet "Carnival Night", hvor Eldar Aleksandrovich har fungeret som den anden instruktør. Men den måde, de gik. Ryazanov Gurchenko ikke talt i mere end tyve år.

Vender tilbage til emnet, er det værd at sige, at det er selvfølgelig en lykkelig slutning. Trods de mørke tider, som er afbildet i filmen. Elizabeth formået at omskrive lejligheden og tilbage til den retmæssige ejer, og stjæle de relevante dokumenter. Justice blev restaureret.

Og endelig et par ord om den anden performer i komedien "gamle hest". Blomstrende kreativitet Ryazanov kom i halvfjerdserne. Det formes derefter et særligt kreativt team, som omfattede Leah Akhedzhakova. Skuespillerinden medvirkede i komedien Luba.

Stjerne Svetlany Kryuchkovoy steg efter premieren på filmen "Big Break". I komedien Ryazanov hun spillede en vævre saleswoman tærter, og før i tiden - zheleznodorozhnitsu. Irina Kupchenko spillede rollen som den kandidat af videnskaber, tvunget til at søge job på bilvask. Fame til skuespillerinden kom i slutningen af 60'erne. Billeder af aristokratiske heltinder startede Kupchenko, trådte historie sovjetiske biograf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.