Nyheder og SamfundNatur

I april 2013 det indspillede en anden jordskælv i Almaty

En af de værste katastrofer i verden - et jordskælv. Fra det kan du ikke skjule nogen steder, fordi hele jorden bevæger sig, kollapse huse, og ud af farezonen er næsten umuligt. Seismologiske service af Kirgisistan ikke anser de rystelser så meget sjældne fænomener. Jordskælv i Almaty intensiveret især i april i år. På dette tidspunkt, sådanne fænomener neobychayy vidt bevægelsen af lithospheric plader, på grænsen af, som er den by, gå så langt.

Kemin jordskælv 1911

Jordskælv i Almaty er ikke ualmindeligt, men det er helt klar til denne katastrofe er umuligt. Slutningen af det nittende århundrede, de lokale huske Vernerskim Chilic 1887 og 1889 jordskælv. Styrken af jordskælvet nåede derefter 9 point. Werne var et stort tab. Ikke så snart havde beboerne glemme alt om disse katastrofer som 4 januar 1911 mindede selve elementet med fornyet kraft. Kemin jordskælv startede på 4 klokken 26 minutter, og størrelsen af hans fremstød nåede 9-10. En sådan skade på byen i hele det tyvende århundrede forårsagede ikke nogen ét element. Rystelserne spredt i alle retninger og blev karakteriseret ved stærke vandrette streger.
Jordskælv i Almaty har ingen hele huset. Nogle konstruktionselement fuldstændig ødelagt, en masse smerte, men stadig genstand for reparationer.

Senere, jeg har samlet en liste af huse, blandt hvilke 616 blev totalt ødelagt. Og mere end 1.000 nødvendig reparation. Et træk ved dette jordskælv var, at de rystelser fortsatte i en lang periode. Almaty jordskælv, seismologer siger, spredt over et stort område, og kunne mærkes over 1.000 km fra centrum af begivenhederne. Øjenvidner hævder, at folk ikke har tid til at køre ud af huset og blev begravet under deres murbrokker. Jorden kollapsede som: enorme revner var endda under fundamentet af bolig domov.Kazhdy efterfølgende skub var stærkere og rømning den tidligere, og var præget af drone. Ifølge officielle data, dette jordskælv i Almaty kostet 390 mennesker.

Den nuværende situation i Almaty

April i år vil blive husket i lang tid beboere i Almaty. Jordskælv i visse steder når op tvinge 4,5 point. De første rystelser blev registreret den 21. april, deres omfang var 4,2 point og beboerne de var umærkelig. Men seismologer forventer, at der stadig vil blive fortsat. Og det er en lang ventetid, og det var ikke nødvendigt: April 24, nye rystelser tvinger 4,4 point lås i de relevante tjenester i 514 km fra Almaty. Under et jordskælv, den 28. april, hvis centrum ligger 200 km fra byen, omfatter ikke de sirener. Minister for nødsituationer Vladimir Bozhko sagde, at størrelsen af de efterskælv ikke oversteg 4,5 point. I stedet for en sirene, meddelte han, jeg begyndte at rulle gennem alle kanaler og gav en verbal meddelelse til radiostationerne i byen. Ifølge ham, vil den mest bekvemme være at sende SMS-beskeder til beboerne. Men det er ikke alle mobiloperatører skal mødes myndighederne, fordi de kræver betaling for ydelser. Landsbyer Kegen Narynkol og var midt og dybden af efterskælv spredt sig til 10 km inde i landet. Seismologer forudsagde underjordisk aktivitet på dette område er også i begyndelsen af maj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.