HjemlighedReparationer

Lille Greene - maling kvalitet c engelsk

Engelsk Lille Greene Paint i flere århundreder, fortsætter med at behage deres kunder kvalitet og dyb farve. Virksomheden arbejder med 1773, og i dag dens succes er summen af mange års erfaring med traditionelle materialer og moderne teknologi.

Egenskaberne ved materialer Lille Greene

Maling producent af forskellig kvalitet og sikkerhed. For sin skabelse, bruger kun de bedste råvarer. Så til produktion af oliebaseret maling anvendes vegetabilske olier, kun naturlig oprindelse. I vandige malinger mængde af flygtige organiske forbindelser er betydeligt mindre end krævet i forordningerne.

Malingen er velegnet til hjemmet og professionel brug. Det kan anvendes på alle former for foring, tidligere malede overflader, træ (endda frisk), og tømrerarbejde. Materiale absorberes af overfladen, der danner en fast og stabil belægning, der ikke revner og ikke skrælle med tiden.

Den malede overflade er resistent over for virkningerne af ultraviolet stråling. For det er nem at passe, kan det modstå våd rengøring (de fleste arter). Udseendet af mug og skimmel og forhindrer male Lille Greene.

Anmeldelser om denne virksomhed materialer er positive. Den eneste undtagelse er, at forbruget af maling i praksis ikke altid svarer til producenten. Men det er i høj grad afhængig af porøsitet af overfladen, der skal belægges.

fordele

Materialet har god opacitet. Med denne maling kan påføres i flere tynde lag uden striber dannelse og flænge.

Brugte Lille Greene (maling), selv i børneværelserne. Til dette formål, er nogle af dens former udstedt certifikater, der bekræfter overensstemmelse med sikkerhedskravene i materiale for børn. Og hele produktionen som helhed er helt frastødt af europæiske standarder. Til støtte for denne, har virksomheden også certificeringer.

Producenterne er også interesseret i miljøspørgsmål. Alle emballage til produkter fremstillet af genbrugsmaterialer og til gengæld kan også sendes til genbrug.

Paletten af farver

Dekorative malinger Lille Greene er fremstillet ved hjælp af moderne og traditionelle pigmenter. Deres volumen med gennemsnitligt 40 procent mere end for andre producenter af maling. Dette giver materialet en usædvanlig dybde og rigdom. Ved udskiftning af belysning ændringer og nuance af maling. Dette giver den ejendommelige karakter af den malede overflade.

Lille Greene (maling) har to paletter:

 • De Farver i England eller i oversættelse "farven på England."
 • Farveskalaer, som kan oversættes som "farveskala".

Kun to palet præsenteret af producenten, men det er muligt at studere historie på næsten 3 århundreder. For eksempel, i tilstedeværelse af skygge i paletten Chokolade Farve malet Georg Friedrich Handel hendes hoveddør, og farven Usynlig Grøn valgte en landskab designer Humphry Repton.

Mange farver er baseret på naturlige mineraler. Udviklet dermed 128 nuancer. Blandt dem er usædvanlige, moderne og klassisk.

typer af maling

Lille Greene (maling) kan være af to typer: vand-og oliebaseret. Akvareller omfatter følgende sorter:

 • ULTIMATT Emulsion - mat maling til indvendig og udvendig brug. Anvendes på steder, hvor det er nødvendigt for at opnå en mat overflade med en stærk farve. Masker mindre uregelmæssigheder, især på steder, hvor sollys hits. Karakteriseret en øget mængde af pigmenter og en høj dækkeevne. Lugtfri. Det kan vaskes.
 • ACRYL MATT Emulsion - har den bedste modstandsdygtighed over for fugt (15 gange højere end for analoger). Det fremgår ikke pletter og revner. Den malede overflade kan rengøres med rengøringsmidler.
 • ACRYLIC SATIN Emulsion. Den adskiller sig fra den tidligere behagelig silkeagtig glans. Ikke egnet til rum med høj luftfugtighed. Minimum forbrug. Det tørrer hurtigt.
 • Akryl Matt Emulsion Paint. Visuelt udvider rummet og fylder den med lys. Det anvendes i områder, hvor der ikke er fugt. Godt dækker overfladen, hvilket reducerer forbruget til et minimum.
 • Akryl Eggshell Paint - semi-mat maling, specielt designet til våde områder. Lugten er næsten fraværende.
 • Akryl Gloss Maling - adskiller sig fra den tidligere glans.

Enamels olie repræsenteret af følgende arter:

 • Oliebaseret Eggshell. Overtrækning holdbar og stærk, kan modstå hyppig rengøring kan derfor anvendes til behandling af snedkerarbejde.
 • Oliebaseret Gloss maling. Smuk glans - et særligt kendetegn ved denne blanke maling.
 • Flad Oil Paint - skaber en ædel mat overflade.
 • Gulvmaling - semi emalje til gulvbelægning og snedkerarbejde.

anvendelsesmetode

Malingen skal blandes grundigt. Overfladen skal rengøres mod snavs og støv, tørre.

Til påføring ved anvendelse af en rulle eller pensel. I nogle tilfælde er det tilladt sputtering metode. Til porøse overflader af malingen på det første lag kan fortyndes med vand (opløsningsmiddel) 5-25%.

Malingen påføres i flere lag for at opnå en homogen mættede farver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.