Af teknologiElektronik

Termisk kamera med deres hænder? Nemt og enkelt!

Billeddanneren er en anordning til overvågning af ændringen af temperaturfordelingen ved en særlig overflade. Alle data registrerede ændringer vises på visningsindretningen som en farve felt, i hvilket en bestemt farve svarer til en temperaturværdi.

Indretningen er specielt designet til overvågning af temperaturfordelingen, det har en lang række fordele, som er indlysende for alle dem, der mindst én gang i sit liv konfronteret med et termisk kamera. Denne indretning straks registrerer temperaturændringer og derfor i stand til klart at optage alle temperaturforskelle.

Aktuelle termiske kameraer er opdelt i stationære og mobile (eller mobile). Først designet til styring af forskellige teknologiske processer i industrielle anlæg, er det sidstnævnte kræves til daglig brug især af evalueringsarbejde, hvor mobilitet og brugervenlighed er meget vigtige.

Med et termisk kamera er let at overvåge med absolut alle vejrforhold, være termogrammet, kontrollere, hvor godt gået isolering rum, finde det varmeste eller koldeste sted i rummet for at bestemme kilden til udkast, eller "dugpunktet", det vil sige, steder, hvor akkumulerer den mest vand på grund af temperaturforskelle. For nylig, for eksempel, det hjælper til effektivt at forhindre dannelse af mug og rådnende processer.

På trods af, at denne enhed er en nyttig og populær i mange områder, de fleste mennesker er tilbageholdende med at købe et termisk kamera, fordi omkostningerne er ganske høj. Og det er grunden til, at de mange forbrugere har en idé til at gøre imager med hænderne, jo mere, at bygge det kan af billige skrot. Det tager et minimum af tid og kræfter, og kræver ikke nogen særlig viden.

Det eneste, her er det vigtigt at overveje, at sådanne anordninger er komplekse og mangesidede, så hvis brugeren har besluttet at lave en termisk kamera med sine hænder, så han må forstå, at for at drage fordel af funktionaliteten af enheden i sin helhed er det usandsynligt, at lykkes. Men enheden klarer med en opløsning af opgaver i hjemmet til at gøre, er meget enkel.

Så hvordan man laver et termisk kamera? Hvor skal man begynde? Først og fremmest med henblik på at indsamle de termisk kamera med deres hænder, nødvendigt at tage en almindelig infrarødt termometer - en anordning, som måler temperaturen på et bestemt punkt på et relativt lille afstand. Endvidere via det særlige gebyr - Arduino, termometer til at blive forbundet til et sæt af RGB typen LED'er (fx LED'er lampens). Hvorefter systemet er programmeret på en sådan måde, at farve, hvilket ville skinne en lommelygte, afhang af aflæsninger vises på termometer. Typisk svarer den lave temperatur til en blå farve, og høj - rød. Nu, vejlede lanterne på en bestemt overflade, afhængig af temperaturen, vil det være muligt at observere "synliggørelse" den passende farve. Transportabel termisk kamera er klar!

Og nu det vigtigste idé: ethvert digitalt kamera er placeret i en slowmotion-tilstand til at tage billeder hver to eller tre sekunder, og dermed fastsætte belysning af lampen. Brugeren behøver kun at komme rundt med en lanterne hvert værelse, og et digitalt kamera til at gøre billeder, der er på ingen måde udbytte til produktionen instrument fabrik.

Som du kan se, med deres egne hænder for at gøre imager meget let og enkel, og trods det faktum, at som et sæt af nødvendige komponenter bare en almindelig termometer, Arduino board, LED lommelygte og kamera.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.