TravelingHoteller

Akhtubinsk: hoteller af byen

Et af de vigtigste spørgsmål for turister, der kommer til Akhtubinsk, er at finde et sted, hvor du kan være i komfort. Lad os finde ud af, hvilke Akhtubinsk hoteller i Astrakhan regionen betragtes som de bedste i byen?

"Almaz"

Komplekset er under overvejelse af flere linjer - faktisk selve hotellet "Almaz" og bygningen "Lille hus i landsbyen". Der er komfortable enkelt- og dobbeltværelser i økonomiklasse og luksus. Værelserne er udstyret med køleskab, tv, separat badeværelse. Samtlige værelser har adgang til gratis trådløs internetadgang.

Kompleksets personale viser en opmærksom holdning til hver gæst. Efter anmodning er hotellets personale i stand til at tilfredsstille næsten enhver kundes anmodning.

På institutionens område er der en malerisk indre park. Der er også et billardrum, en café, en restaurant og en festlokale. Der er gratis parkering til gæsterne.

Hotellet "Almaz" (Akhtubinsk) giver kunderne et komplet måltid. Kokkerne på etablissementet tilbyder gæsterne hjemmelavede retter, som kan bestilles på værelset. Der er mulighed for at arrangere fest, festlige og højtidelige arrangementer.

Hvordan finder man hotellet "Almaz"? Den præsenterede kompleks er placeret på: Agurina Street, 15.

"Rise"

Fortsat at gennemgå Akhtubinsk, de hoteller i byen, der fortjener opmærksomhed, det er værd at bemærke Hotel Vzlet. Det er beliggende i den centrale del af byen langs Cherno-Ivanova street, hus 2, kun 3 minutters gang fra banegården.

På værelserne er der klimaanlæg, tv, køleskabe. Comfort-værelserne har opholdsområde og eget badeværelse.

På det område, der grænser op til hotellet, er der en restaurant, en café og en sauna. Gæsterne kan bruge det fælles køkken, hvor du kan lave dine egne måltider.

"The Pearl"

Hotellet "Zhemchuzhina" (Akhtubinsk) er beliggende på ul. Designa, hus 19. Virksomheden hører under kategorien 3-stjernede hoteller og arbejder døgnet rundt.

Valget af gæster er tilgængeligt på 90 værelser. Der er værelser her, der tilhører en række priskategorier. På samme tid har hvert værelse et tv med satellitkanaler, et køleskab, et badeværelse eller et brusebad. På hotellets område er der en café, et billardrum, en parkeringsplads.

"Vympel"

I betragtning af hvor man skal bo, når man kommer til Akhtubinsk, bør byens hoteller undersøges nærmere. For eksempel være opmærksom på hotellet med øget komfort kaldet "Vympel". Der er en institution i den centrale del af byen. Find hotellet kan være på adressen: Sukhogo street, 12A.

Enkelt og dobbeltværelser er til rådighed for virksomhedens kunder. Hver af dem har et tv, køleskab, gratis højhastigheds-internet.

På hotellets område er der en bevogtet parkeringsplads. I nærheden er der en hyggelig café, hvor gæsterne tilbydes russisk køkken.

"Yauza"

Hvilke mini-hoteller kan byen Akhtubinsk prale af? Hotellerne i denne plan repræsenterer en institution kaldet "Yauza", som ligger i et beboelsesområde langs Bakhchivandzhi gade, hus 14. Der er et mini-hotel ved selve Akhtuba-floden, 5 minutters gang fra den centrale bystrand.

Gæsterne på etablissementet har 30 værelser med forskellig kapacitet og komfort. Hvert værelse er udstyret med aircondition, kabel-tv, køleskab, telefon til intercom.

Hotellet tilbyder et spil bordtennis og billard. På området er der fri parkering til biler.

"Favorit"

Hotellet "Favorit" indtager et af de førende steder blandt hoteller ikke kun i Akhtubinsk, men også i regionen. Institutionen på bredden af Akhtuba-floden ligger. Hotellet er omgivet af maleriske skove.

"Favorit" er ret beskedent, men komfortabelt hotel. Der er kun 8 luksusværelser. Der er flere banket- og restauranthaller på territoriet.

Afslutningsvis

Så vi undersøgte, hvor det er bedst at stoppe, at gå til Akhtubinsk. De hoteller, der er anført i vores anmeldelse, er kun en lille del af de steder, der er tilgængelige for at bo i byen. Men de betragtes som de mest komfortable og fortjener gæsterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.