FormationVidenskab

Dendrological undersøgelse. Dendrologi: genstande af undersøgelsen

Woodlands er i et menneskes liv er afgørende. De er ikke kun nødvendig for livsform luft miljø parametre, men også fungere som en kilde til værdifuld ressource - træ. For ikke at nævne den rolle af skoven, som han spiller i det samlede økosystem.

Med dette i tankerne, er det logisk at antage, at i et udviklet samfund skal være instrumenter, der regulerer menneskelige aktiviteter i form af kontrol af besatte områder af skov. I Rusland, denne funktion bestemmer dendrologi - en gren af videnskab helliget til woody vegetation. Specialister i dette område studerer træer, buske, vinstokke, og så videre. D.

På grundlag af denne disciplin er baseret og praktiske mekanismer fokuseret på studiet af skovressourcerne, samt regulering af menneskelige aktiviteter med henblik på at optimere styringen af data arrays.

Hvad er en dendrologiske undersøgelse?

Enhver handling med de besatte områder af plantager, bør kun foretages efter de relevante undersøgelser. Dendrologic undersøgelse, især, kræver nøje kontrol planter på et bestemt sted med identifikationen af sjældne tilfælde, den generelle tilstand af træerne og lignende. D. I hvert tilfælde den indledningsvis definerede Formålet med arrangementet. Det kan skære, landskabspleje, udarbejdelse af terrænet for fremtidens byggeri, samt omlægning af området i form af naturressourcer. Til gengæld gør det muligt dendrologiske undersøgelse for at afgøre, hvilke operationer vil muliggøre den bedste måde at realisere vores planer. Så hvis du har til hensigt at fastholde den flora, eksperterne udvikle foranstaltninger med henblik på at kompensere landskabspleje. Det sker plantning af nye træer med buske i fremtiden, hvis det er nødvendigt.

Hvem og hvordan man kan gennemføre en undersøgelse?

Det er klart, at udførelsen af en sådan forskning er ikke muligt uden særlig viden i botanik, biologi og dendrologi som sådan. Specialister i dette område bør være i stand til at navigere i plantearter, der vokser i det område betroet ham. Som regel brigaden udført synet, der er tildelt en bestemt skala arrays. Et almindeligt problem, som kan stå foran en gruppe af eksperter, kan være at identificere arten sammensætning og mangfoldighed af træer og buske vokser med denne del. I praksis kan dendrologiske undersøgelse være en omgåelse af skoven omkring omkredsen først og derefter shuttle hastighed. I løbet af denne undersøgelse gruppemedlemmer identificere og markere de relevante plantearter. I slutningen, en rapport om det udførte arbejde, hvilket kan i fremtiden blive materiale til udarbejdelse arboret projektet eller planen.

forskningsfaciliteter

Det første skridt er at beslutte om emnet for undersøgelsen, da der kan fungere næsten enhver træagtig plante, som ligger i retskredsen. Så ud over træerne, kan det være forskellige typer af buske og dværgbuske, vinstokke træarter samt pude og slyngplanter. Hvis vi går til et objekt, er det normalt udføres studiet af skov, parker, naturreservater og specialiserede bedrifter. Det er vigtigt at bemærke, at formålet med forskeren er ikke en analyse af tilstanden af en bestemt instans, og et samlet billede af den nuværende situation inden for et bestemt område. Det vil sige, kan en enkelt forekomst betragtes som en af flerheden af funktioner danner en generel idé om grupperingen.

typer af forskning

Praktiseres to typer af undersøgelser skov - præ og vigtigste. I det første tilfælde, eksperter analyserer planter i udviklingsfasen af projektet for den fremtidige konstruktion. Den vigtigste opgave i denne begivenhed - at definere gældende for logning og rydning af områder, hvor muligheden for direkte konstruktion, vejbygning og generel forbedring af infrastrukturen. Hovedundersøgelsen af skovene udføres til den efterfølgende fremstilling af en detaljeret bebyggelsesplan, hvilket vil påvirke artssammensætningen af skove, status og placering af træagtige planter.

dendrologi projekt

Faktisk det endelige produkt af enhver undersøgelse er en dokumentationspakke, der er lavet med et bestemt formål. Igen kan dette være et projekt, der udvikles til fremtidens byggeri inden for grænserne af en skov, eller et dokument, bestilt af miljøorganisationen. I projektet følgende oplysninger kan ske: tilstanden af grønne planter, der vokser i området, tilstedeværelsen af sjældne tilfælde, parametrene for de enkelte plantearter, anbefalinger om at skære ned eller bevarelse af visse arter og andre data. Vi kan sige, at dendrologiske undersøgelse af området er den primære kilde til udarbejdelse, men der er også særlige elementer, der ikke er relateret til den direkte undersøgelse af skoven. Dette for eksempel kan adskilles med en angivelse af omkostningerne ved den kompenserende plantning. Herunder sådanne poster leveres normalt, i tilfælde af målrettet forbedring af et bestemt område.

dendrologiske plan

Normalt er det planen en del af projektet, men kan også fungere som et særskilt dokument. Det er mest omfattende og præcise udtryk for den træagtige vegetation inden for grænserne af undersøgelsesområdet. almindeligt anvendt fotografisk udstyr til fremstilling af dette materiale. Der er også en særlig filial arbejde, der fokuserer på udvikling af sådanne planer. Med hensyn til formålet med dokumentet, kan det være anderledes. Som dendrologiske undersøgelse af området, kan planen udarbejdes med henblik på rationel fordeling af anlægs- og infrastrukturprojekter i området, eller til udvælgelse af havearbejde taktik.

konklusion

Udførelse dendrologiske forskning kræver en masse tid og kræfter på den del af de optrædende. Selvfølgelig, meget afhænger af omfanget af projektet, men selv et lille område af høj kvalitet, læring er umuligt uden brug af tekniske hjælpemidler. Men de er kun hjælpende karakter som dendrologiske undersøgelse selv i dag er afhængig af erfaring og viden på den person. Kun en specialist kan bestemme, hvor og hvordan man bedst til at udføre skæring, og hvor i området for at organisere en ny beplantning. Dette tager højde for en række faktorer, herunder racen gamma, plantealder, klimatiske forhold, og de forskellige nuancer af driften af arrayet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.