HjemlighedHavearbejde

Clematis Hegle Hybrid: beskrivelsen, egenskaber, pleje og anmeldelser

Clematis, klematis, lozinka - alle navne for slægten Ranunkelfamilien familie. Han er repræsenteret af træagtige planter eller stauder, udbredt i tempererede og subtropiske områder på den nordlige halvkugle. I alt er der lidt mindre end tre hundrede arter af klematis. Sommetider repræsentanter for denne slægt meget forskellige fra hinanden, men fordi ved første øjekast er det vanskeligt at bestemme dens tilhørende denne familie. I den græske Klema står for "klatrer". I vores land, avlere ofte plante disse er de klematis. Det menes, at en busk af dette anlæg er i stand til at udskifte hele haven. Vi vil fokusere nærmere på sådan en underart af slægten som klematis Hegle Hybrid.

beskrivelse

Denne sort blev fremavlet i 1956 af en engelsk opdrætter Percy Picton. Han er kendt også under navnet Pink Chiffon retvisende billede af skønhed af sine blomster. I modsætning til andre medlemmer af denne sort er ganske langsomt voksende. På samme tid, han rigelige blomstring, falder i perioden fra juli til september. Blomsterstand af denne form for Clematis har en sart lyserøde nuancer, der varierer afhængigt af stedet for vækst. I centrum brune støvdragere. Clematis Hagley Hybrid (Hagley Hybrid) skaber storslåede buer eller hække.

Ofte kan du se, hvordan denne vin, indpakning træ eller en busk, klatre op i bagagerummet. stængellængden kan være op til tre meter, og diameteren af blomster - atten centimeter. De fleste af klematis Hegle Hybrid producerer blomster bleg rosa eller lilla nuancer, hvis kanter er forskellige ujævnheder. Denne sort anses hårdføre, udover det er ganske simpelt at vokse. Men gartnere, der ønsker at have på dit websted denne utroligt smukke repræsentant for Ranunkel, bør du vide et par af dens funktioner.

landing

Den mest passende jord anses for at være godt gødet sandjord til denne form for Clematis. For at sige det skulle grave et hul med dimensioner på 50 x 50 centimeter. Nederst bør lægge en sten. Så pit er fyldt med jord, bestående af havejord, humus og sand blandes i lige store andele. Nogle gartnere mener, at bør tilføjes som et hundrede og halvtreds gram superfosfat og en eller to håndfulde træ aske.

Det anbefales ikke at fodre Clematis Hagley Hybrid (Hybrid Hegle) frisk gødning. I dette tilfælde planten simpelthen kan gå tabt. Det bør ikke blive plantet denne vin i det salte og tung jord. Derfor, hvis jorden på stedet er ikke egnet til landing af repræsentanten for Ranunkel, skal det først forfine.

Funktioner af dyrkning

Kun at overholde visse regler, kan du gøre dette klematis blomstre. Hegle Hybrid Hybrid adskiller sig fra andre sorter af deres relativt store blomster. Han solntselyubiv. Denne sort kræver stærk skrot. Først efter disse han vil sætte pris på de hurtige blomstrende øjnene af sin ejer.

Hegle Clematis Hybrid, om dyrkning af anmeldelser, der antyder dette fordringsløs plante, ikke kræver hyppig direkte fra et sted til et andet. Denne vin kan vokse på den ene side og op til tredive år.

Dræning specialister anbefaler brug af grus, men vil passe og ekspanderet ler eller grus. Efter landing i jorden clematis bør være træstammer falde i søvn strimlet bark. Dette er for at sikre, at den basale jord forbliver våd i længere tid. Bør ikke være nidkær med kunstvanding: det bør ikke være alt for rigelige, ellers sætteplante rådne.

Fordi klematis Hegle Hybrid er en vinstok, den har brug for støtte til på det han kunne Trail. I varme områder er det ikke anbefales som en ramme til at bruge en metal struktur, på grund af kontakt med hende planten kan begynde at visne og dø.

pleje af planter

Til Clematis Hybrid Hegle godt voksede og udviklede normalt, så det blomstringen var rigelige og en fryd for øjet, er det nødvendigt at passe det ordentligt.

Regelmæssig vanding er en af de vigtigste betingelser for vækst. Dette anlæg er absolut nødvendigt og korrekt beskæring. Saks skal tages til dette formål er meget skarpe. De tørre skud bør fjernes regelmæssigt, og formen af busken for at vedhæfte først efter nedsynkning af alle blade. Svage skud skal skæres kun i efteråret.

Forberedelse til vinter

Clematis Hegle Hybrid tolererer ikke ekstrem kulde. Anlægget skal dække, før den første frost, skal du sørge for, at Bush er godt ventileret, da det ellers kan rådne.

Den læ kan bruges som en barkflis af tørre blade. Oven i bushen er indstillede boks, der lukker filmen, og på sine sider til at lave små huller, hvor luften skal strømme.

I områder, hvor vinteren temperaturen falder til under ti grader, klematis buske kræver yderligere podning af savsmuld. Men før du arrangerer isolering mod kulde, bør du sørge for, at anlægget ikke er udsat for svampesygdomme. For at gøre dette, så meget som muligt at behandle jorden omkring bush præparater, der indeholder kobber. Også en god antimykotikum bliver let løsning af mangan kalium. Det anbefales at bruge som før dvale og ved boarding.

top-dressing

På et tidspunkt hvor den nuværende Ranunkel vokser og udvikler sig, er det nødvendigt at jævne fodre kvælstofgødning. Integreret forbinding nødvendig efter fremkomsten af blomster. Generelt alle vinstokke kræver god gødning, samt klematis Hegle hybrid vokser langsomt nok for ham, det spiller en meget vigtig rolle.

Tips

Når du køber denne plante bør være opmærksomme på, at dens rødder helt blev lukket. Ideelt set bør klematis skal plantes i en skibscontainer. Bedst at købe små planter. De er meget lettere at transportere. Små Hybrid Hegle klematis kan dyrkes selv på en vindueskarm. Men glem ikke, at han snart vil være tæt på lejligheden.

I princippet alle opdelt i store klematis, melkotsvetkovye og græsklædte. Til dato, for dem er det i stigende grad brugt mere forenklet klassifikation - ved at trimme koncernen. Den første gruppe omfatter arter blomstring på sidste års skud. De er dyrket uden beskæring, undtagen, selvfølgelig, formgivning. For sorter, der tilhører den anden gruppe tilhører arter, der kræver en let indgriben saks. Og den tredje - dem, der dårligt eller helt behøver skæres i efteråret.

Derfor forud for erhvervelsen af nye frøplanter eksperter anbefaler at være sikker på at finde ud af, hvilken gruppe og hårdførhedszone vedrører sort. Afhængig af væksten i regionen og skal købe en plante. For eksempel Clematis Hegle Hybrid gruppe af hvilken den anden trimning kræver efterår dannende bøsning. Eksperter anbefaler forlader kun 30-40 centimeter undslippe. I dette tilfælde vil nye skud gå fra roden, og Bush er mere frodig.

Skadedyr og sygdomme

Som enhver anden haveplante, klematis Hegle Hybrid er også modtagelige for forskellige sygdomme. Desuden er det ofte påvirket af skadedyr.

Den farligste sygdom for denne repræsentant for Ranunkel er visnen. Tegn på synlig næsten øjeblikkeligt: skuddene begynder at visne hurtigt, og hele planten tørrer hurtigt. Denne sygdom opstår som et resultat af for meget indtrængen af rødderne i jorden. Nogle gange går de til en eller flere målere, og det er netop i en sådan dybde, og hjemsted for mange skadelige svampesporer. Til forebyggelse bør konstant fodres klematis, fjerne ukrudt omkring det, og i foråret at sprøjte en opløsning af vitriol.

En anden fare - det rådne svovl. Det manifesterer sig i bladene i form af brune pletter. Denne sygdom spredes meget hurtigt, og kan bevæge sig til tilstødende rum. For at bekæmpe det, og til at drysse "fundazol" bør gennemføres som en forebyggende foranstaltning.

Meldug, påvirker alle anlæg - og de blade og skud, og knopper - rene med sæbe og vand.

klematis er ofte angrebet af spindemider. Som et resultat, er det indhyllet i spindelvæv, knopperne begynder at tørre op, ude af stand til at blomstre, og bladene bliver gule. Erfarne gartnere anbefale at håndtere dette problem ved at bruge tinkturer af hvidløg.

For en lang og rigelige blomstring

Landbrugsmetoder gøre dette ved at gennemføre en særlig fornyelse beskæring. Hemmeligheden er enkel: disse vinstokke skal fjernes helt hvert år, hvor mere end tre år. Desuden erfarne gartnere bruger også tredelt fremgangsmåde til beskæring klematis. Endvidere er fremgangsmåden velegnet til ethvert medlem af arten. Hver række skyder bevaret det samme antal, såsom tre eller fire. Eneste forskel er længden. Det første lag er fra 100 til 150 cm, i den anden - fra 70 til 90, og i det tredje bør det være tre knopper fra jorden. Den anden gren bør fjernes helt.

Clematis Hagley Hybrid (Hegle Hybrid): anmeldelser

Det gode ved denne repræsentant ranunkelfamilien simpelthen fortryllende. Men udseendet er ikke den eneste fordel af vinstokke. At dømme efter de anmeldelser af dem, der dyrker afgrøder i deres hjem haver, er det en perfekt hæk, det er meget hurtigt voksende. Hvis der ikke er meget æstetisk udseende af byggeri, mange vælger denne klematis i haven. Han lukker hurtigt sine lyse blomster enhver væg, gate, hegn. Med Clematis Hagley Hybrid kan oprettes og en vidunderlig kulisse for andre grønne kæledyr.

Anlægget ser godt ud på enhver væg. At dømme efter de anmeldelser, medium hybrid clematis Hegle to eller tre meter høj og med rigelige lysegrønne løv føles godt i potter. Dette gør det muligt at plante træer og haver i byerne altaner. Dens enkelhed er højt værdsat af gartnere. Positiv feedback, som modtager Hegle Clematis Hybrid, også støttet af en stor efterspørgsel efter denne kultur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.