HjemlighedHavearbejde

Teschin sprog - en blomst, der symboliserer levealderen

Indendørs blomst - en fascinerende hobby. Kæledyr med god pleje tilfreds med sin skønhed, og det rum, hvor de vokser op, bliver levende. Planter er i stand til at bære et lille stykke natur indendørs. De er ikke blot dekorere det, men også skabe et gunstigt mikroklima.

Levende planter er på vej ind lejligheder og kontorer fra hele verden. Planter af forskellig form og farve, blomstring og stedsegrønne, med usædvanlig farve og form af blade, der er placeret tæt på den solrige vinduer eller i rum med kunstig belysning. En ting forener dem - det er den rigtige pleje og skabelsen af visse betingelser for normal vækst. Blomsterhandlere, hvilket gør en samling af planter, skal du sørge for at studere stamtavle af hver. Når du vælger PET eksperter og fans opmærksomme ikke kun til den dekorativt udseende, men også for usædvanlige navne.

Hvem har ikke hørt om blomsten Teschin sprog gedde hale eller slangeskind? Disse navne beskrive den samme plante med den oprindelige form af blade - Sansevieriya.

Teschin sprog - en blomst, der kommer fra de mest tørre områder af Afrika. Hjemstedet førte fordringsløs plante, til tørhed af luftmodstanden. Takket være denne blomst Teschin sprog kan ofte findes i kontorer og andre industribygninger.

Anlægget har en interessant historie af den dekorative dyrkning. Sansevieriya eller Teschin sprog - en blomst, der er kendt for en lang tid. I Kina var det et symbol på lang levetid og velstand. Man mente, at dem, der dyrker det udstyret med fantastiske egenskaber anlæg vil blive rigt belønnet af guderne.

Repræsentanter for denne gruppe er lige vokse og solrige vinduer, og mørke rum, hvilket gør dem universelt i landskabspleje lukkede rum. En vigtig egenskab er, at Teschin sprog - en plante, der kan rense luften. På grund af sin oprindelse blomst fordringsløs til vanding og fugtighed, og dermed er en naturlig filter, hvilket skaber en stor mikroklima i lokalerne. Flower voksende langlivede, langsomt at tilpasse sig de mest ugunstige forhold.

Denne stueplante er præget af stærke, seje, tykke blade, der ikke har stammen og vokser direkte fra rodsystemet.

Teschin sprog - blomst dekorative form og farve af blade, som tiltrækker mange avlere.

Særligt populær form Sansevieriya brogede. De har ikke kun en anderledes form for bladene, men også den usædvanlige farve. Med god pleje blomstrer frodig plante, men blomsterne det uinteressante.

Teschin sprog - blomst formering, som ikke tager meget. I foråret, til dette formål, de sideskud, som hurtigt slå rod. Også rodnet kan tage en del af bladet. Blomst ark skæres i små stykker, som skæres sted plantet i fugtigt sand. Efter fremkomsten af rødder, unge planter siddende i små potter. Teschin sprog - en plante, der ikke kræver frugtbar jord. Pochvosmes omfatter følgende forhold: 2 dele tørv og 1 del blad, 1 del sand. Det skal bemærkes, at blomsten Teschin sprog har et rodsystem, der vokser i bredden, så når plantning eller omplantning planter valgte brede potter. Hyppigheden af denne begivenhed er tre år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.