Nyheder og SamfundNatur

Fjernøsten Amur leopard: beskrivelse, foto

Normalt folk tror, at leopard - de er repræsentanter for savannen i Afrika, selv om der kan findes en sjælden underart af leoparder i Fjernøsten i vores land, såvel som i den nordlige del af Kina. Denne underart blev opkaldt Far Eastern Amur leopard. Det er også kendt som Amur leopard.

Denne rovdyr har været opført på den Røde. Det tilhører underarten, der er på randen af udryddelse. Befolkningen i Far Eastern leopard i dag, er i en kritisk tilstand.

I samme øjeblik, at Amur tiger - hans berømte "fætter" - størrelsen af landets befolkning øges, og giver håb for at opretholde denne underart. Det menes, at den Amur leopard, billedet af som er præsenteret i denne artikel, kan spares ved at gennemføre forskellige miljøprojekter.

Beskrivelse af arter

Denne leopard har mange særlige kendetegn fra andre medlemmer af katten. Om sommeren frakke når 2,5 cm i længde, og om vinteren er erstattet med 7-cm. I koldt Amur leopard har en lys frakke farve med en rødlig-gul skygge om sommeren er domineret af en rig og levende farver.

Fjernøsten Amur leopard (dyr fotos præsenteres i denne artikel) har lange ben, at lade ham gå på sne frit. Vægten af hanner når 48 kg, men der er også repræsentanter for de større racer - 60 kg. Hunnerne vejer op til 43 kg.

bolig

I begyndelsen af det 20. århundrede, er leoparden findes i det sydlige Sikhote-Alin, og også i den sydvestlige del af Khankasøen, men i de seneste år er det der var ikke signifikant observeret. På nuværende tidspunkt Amur leoparden lever i bjerg skov områder af den syd-vestlige del af Primorsky Territory, hvor en klar præference for ceder-sort gran-bredbladet skove. Det er mindre let lever løvskove, især pyrogen egeskove, det område, som alle er stigende på grund af de årlige brande.

Denne kat vælger områder med stejle bakker, barske, vandskel og klippeskær. Dens område på nuværende tidspunkt er faldet til de kritiske dimensioner af mountain-og dækker kun et begrænset areal på 15 tusind sq. Km (i Primorje fra Gulf Pos'eta til Razdolnaya flod, såvel som på grænsen til Nordkorea og Kina).

historiske fordeling

Dag underarter fordeling blev reduceret til en lille brøkdel af dens oprindelige historiske rækkevidde. I første omgang, Far Eastern leopard boede på tværs af nord-østlige del af Manchuriet, i det område af provinserne Heilongjiang og Jilin, herunder desuden på den koreanske halvø.

Livscyklus og reproduktion

I Amur leopard kønsmodne i en alder af 3 år. I naturen, den forventede levealder er omkring 15 år, mens det i fangenskab - 20 år. I Amur leopard parringssæsonen i foråret. Kuld indeholder 1-4 unger. I en alder af tre måneder deres fravænning, den unge gevinst uafhængighed i 1,5 år, forlader sin mor til så føre et ensomt liv.

social struktur

Amur leopard (billeder med hans billede præsenteres i denne artikel) foretrækker ensomme natlige. Men nogle af hannerne efter parringen kan bo med deres hunner, samt at hjælpe med uddannelse af de unge. Det sker ofte, at flere hanner på samme tid forfølger en kvindelig, samt kæmper for muligheden for at parre med hende.

mad

Grundlaget for hans kost består af hjorte, mårhunde, harer, små vildsvin, grævlinger, plettede hjorte.

største trusler

Fjernøsten Amur leopard i perioden fra 1970 til 1983 mistet mere end 80% af sit område levested. Hovedårsagerne var: brande, skovindustrien samt omdannelsen af jord til landbrug. Men ikke alt er tabt. På nuværende tidspunkt er der egner sig til at leve dyr skove. Det er muligt at beskytte landet fra den skadelige påvirkning af mennesket, ud over, at øge befolkningens størrelse.

Den manglende produktion

Det skal bemærkes, at der i Kina er der store områder, der er passende habitat, mens niveauet for fødevareforsyningen er ikke nok til at opretholde befolkningen på det rigtige niveau. Lydstyrken produktion kan stige på grund af afviklingen af den offentlige anvendelse af skove, samt foranstaltninger til beskyttelse af klovbærende dyr. Fjernøstlige leoparder at overleve du nødt til at re-fylde deres oprindelige levesteder.

Ulovlig handel og krybskytteri

Den Amur Leopard er konstant udsat for ulovlig jagt på grund af deres plettede pels og smukke. Undersøgelsen hold i 1999 under dække af et eksperiment: de var i stand til at rekonstruere huden af mandlige og kvindelige fjernøstlige leopard, og derefter solgt det for $ 500 og $ 1000.

Dette eksperiment viser, at der er illegale markeder for sådanne produkter, og de er placeret i nærheden af levested for dyr. Landsbyer og landbrug er omgivet af skove, hvor disse dyr lever. På grund af dette er der adgang til skovene og krybskytteri er der et mere alvorligt problem end i regioner fjernt fra folket. Dette faktum gælder både leoparder og andre dyr udsat for ødelæggelse af hensyn til penge og mad.

Konflikt med mand

Det skal bemærkes, at Amur leopard (dyr billeder for at beundre den skønhed) er særligt udsatte, som led i sin kost består af hjorte. Bidrag personen generelt fald i antallet af hjorte-relaterede værdi af hornene forhindrer leopard modtage mad i tilstrækkelig mængde.

På grund af reduktionen af hjortebestanden leoparder er ofte på jagt efter mad kommer i hjortefarme. Ejerne af disse lande ofte dræbe dyr for at beskytte deres investeringer.

indavl

Den Amur leopard er også i fare for at uddø på grund af lille befolkning, hvilket gør den sårbar over for en række katastrofer, herunder sygdom, skovbrande, ændringer i dødelighed og fødselstal, kønsfordeling indavlsdepression. Det skal bemærkes, at karakteren af den observerede og forholdet, så det kan føre til forskellige genetiske problemer, blandt hvilke er reduktionen i fødselstallet.

Disse parringer forekommer i visse populationer af store katte, selvom små bestande ikke tillader dig at oprette udavl. Undersøgelser har vist, at det gennemsnitlige antal kalve er faldet markant i de voksne kvinder.

Desværre, på nuværende tidspunkt kan betragtes situationen med amurleopard en virkelig katastrofale - så, i de sidste tyve år, har inden for sit levested i vores land er faldet med næsten halvdelen, mens antallet blev reduceret til et par dusin gange. Som et resultat, bevogtet dag Amur leopard.

The Red Book of Den Russiske Føderation gennemført dyret til den første kategori, da den sjældneste, som er på randen af udryddelse, med en meget begrænset udvalg, hvis vigtigste befolkning er inden for vores land. I dette tilfælde Leoparden var i den første anvendelse af konventionen CITES og på den Røde af Unionen for Naturbevarelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.