BilerBiler

Defekt bremse cylinder - sikkerhed på vejen

Blandt bilens systemer, som hver især spiller en stor rolle i processen med bevægelse. Men der er også bremsning. Til dette er bremsesystemet. En simpel bremsesystem omfatter en bremse hovedcylinder, forbindelsesrør, der forbinder slanger, bremsekalibre, bremseklodser og bremseskiver med tromler. Det er naturligt, at status for hver krop konstant skal overvåge, som driften af et køretøj med en defekt bremsesystem er forbudt selv til stedet for reparation, så det er skrevet i færdselsreglerne. Dette er logisk, fordi det er simpelthen farligt.

Ud over selve, der er en arbejder bremsecylinder, som kun anvendes i tromlebremser. Det har to-vejs handling, dvs. stempler adskiller sig fra midten til kanten. Ifølge princippet om lige pres udøver de samme kraft på hver blok.

Hovedcylinder VAZ har to kamre, som en dual-kreds bremsesystem. En sådan ordning er meget praktisk, fordi, ved svigt af bremserne på forhjulene, vil den bageste fungere, og vice versa. Desuden er reparation lettes, da ingen komplet pumpe bremserne, for eksempel i tilfælde af impuls slange på forsiden caliper. Naturligvis stemplet i dette tilfælde har en dobbelt form for at tryksætte begge kredse.

Den vigtigste bremsecylinder UAZ omfatter bremsevæskebeholderen, er de monteret direkte på det. To af dem, fordi systemet er det samme dual. Dette design er ganske praktisk, fordi skibet ikke kræver ekstra plads, men der er tilfælde af fiasko, derefter resten af tråden er problematisk at trække sig ud af stål skroget.

Den vigtigste bremsecylinderen har en forholdsvis lang levetid, især hvis bremsevæske og gummipakninger til ændring i tid. Hvad er nødvendigt at skifte bremsevæske? Faktum er, at det mister dets egenskaber og bliver komprimeret med tiden. Fra denne forværrede bremseevne. Som for gummipakninger. De tager som regel i form af ringe, og de skal ændres i den første bremsevæske lækage. For det første kan det findes med et fald i bremsekraft, og for det andet - regelmæssigt at efterse bilen for sådanne lækager, ikke kun i bremsesystemet.

Så hvis en sådan lækage stadig forekommer, skal det straks fjernes, som i dette tilfælde, stemplerne begynder at vaske overfladen af stål cylinder spejl, så det kan ikke gendannes, bremsecylinderen skal ændres. Dette gælder ikke kun de vigtigste, men også de arbejdende cylindre.

En fælles ulempe af bremsesystemet er slid facetter på rør fastgørelsesmøtrikkerne. De er ganske stram, så de er påvirket af aggressive miljø, og dermed skrue dem med en simpel skruenøgle umuligt. Til dette formål er der en særlig ring skruenøgler, som er bedre til at foretage en sådan operation. Desuden skal det sikres, at møtrikken faldt i gevindet, for ellers vil vi nødt til at ændre og røret, og det sted, som den er skruet. Her er de vigtigste punkter, som du skal være opmærksom, når køretøjet bremsesystemet drift. Selvfølgelig er der andre situationer, men de ser ud som et resultat af forsømmelse af data.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.