BilerBiler

Vi lærer lidt om de vigtigste bremsecylinder

Moderne biler har sådanne egenskaber, at hastigheden på et par hundrede kilometer i timen er ikke nogen overraskelse. Desuden moderne teknologi gør det muligt for motoren at udvikle polutoralitrovye 150-200 hestekræfter på denne præstation for et årti siden kræver tre liter slagvolumen.

Derfor kan vi konkludere, at det er vigtigt at stoppe i tide ved sådanne hastigheder. Til gengæld er det nødvendigt at opretholde bremsesystemet i god stand. Intet under, at SDA er forbudt drift af et køretøj med en defekt bremsesystem, selv til det sted, hvor reparation. Den vigtigste bremsesystem enhed - det vigtigste bremsecylinderen.

De fleste systemer - multi-løkke. Det betyder, at hovedcylinderen selv er opdelt i flere kamre, ofte to. Dette system er blevet det mest udbredte, fordi det var den mest bekvemme ordning: en kennel pr aksel. Selv hvis vil mislykkes bremser på forhjulene, for eksempel, den bageste vil fortsætte med at fungere.

Et positivt aspekt er, at hovedcylinderen praktisk taget ikke udsættes for slitage. Det faktum, at den er udstyret med et stempel i en slags stempelringe. De, ligesom deres "soratnikik" udføre den funktion af tryk konservering. Først nu de er lavet af gummi, så kontakt spejlet af cylinderen med metallet ikke forekommer. Typisk sker skade på grund af utidig udskiftning af bremsevæske, hvor partiklerne er af forskellige fremmedlegemer.

Bær ud, som regel disse gummipakninger, fordi ingen dæk, uanset hvordan det kan have egenskaber, vil ikke være i stand til at overleve i bremsevæsken. Der er to typer af bremsecylindre.

For eksempel er bremsecylinderen ikke er udstyret med VAZ bremsevæskebeholderen er det fastlagt lidt højere på kroppen. Denne ordning er god, fordi den ikke forstyrrer tanken i motorrummet, samt sikre dets sikkerhed, fordi temperaturen af motorens funktioner kan være meget høj. Selvfølgelig er det lavet af varmebestandigt plast, men alt kan ske.

Der er en anden hovedcylinder. Gazelle, f.eks. Her væskereservoiret er fastgjort direkte på det. Fordelene ved denne teknologi omfatter mere kompakt end den tidligere bygge. Endvidere ingen forbindelsesslanger fra kontakt med bremsen væske i sidste ende blive ubrugelig. De kræver også en temmelig kraftig stramning klemmer, fordi bremsevæske har en bemærkelsesværdig hygroskopisk, og dets afløb udsender bremsesystemet fiasko.

Som en generel regel, hvis du stadig bære opstod, bremsen mester cylinder ændringer med indvendige dele, i hvad god stand, de kan være. Det faktum, at det kunne ske igen, fordi de sliddele også kan være konsekvensen af en defekt i en komponent, og hvis det ikke er udskiftet, så alt arbejde vil blive afholdt forgæves. Som de siger, grisk betaler to gange. Så du skal ikke have ondt af penge, fordi bare nødt til igen at købe en ny bremsecylinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.