InternetPopulære links

"Din forbindelse er ikke privat" (Chrome): hvad man skal gøre? SSL-forbindelse fejl i Google Chrome: hvordan man kan lave?

Google Chrome-browseren (lige efter udgivelsen af det i 2008) blev hurtigt en af de mest populære i verden. Han erstattede derefter leder - Mozilla Firefox - på grund af sin enkelhed, download hastighed og brugervenlig grænseflade. Brugere, i henhold til de statistiske undersøgelser, begyndte at massivt flytte til Chrome, på grund af det, der nu browseren er den mest populære (efter Internet Explorer, som naturligvis forudsat i standard Windows-operativsystem).

Sikkerhed i Chrome

Bortset fra det faktum, at browseren er hurtig, praktisk og intuitivt enkel, endnu en fordel det kan kaldes et fokus på sikkerhed for brugeren.

For eksempel, Chrome viser advarslen til brugeren, at det sted, hvor den sidstnævnte ønsker at komme, hører til grundlaget for svigagtige eller farlige (hvis netværket virkelig kan skade dig). Dette er en meget god egenskab, fordi det giver dig mulighed for at blokere phishing-websteder i det mindste på denne måde.

En anden sikkerhedsmekanisme i browseren er i SSL-certifikat validering. Denne metode til at sende krypterede data, som bruges af mange websteder, der arbejder med finanser forudsat (og ikke kun). Hvis du går til en hjemmeside med et falsk certifikat og browseren det genkender der SSL-forbindelse fejl. Hvad gør man i sådanne tilfælde, og hvordan man kan omgå forbuddet mod besøg på webstedet, læse denne artikel.

Vi forsøger også at give grundlæggende råd om, hvordan du beskytter din computer system.

Check SSL-certifikat

Således er krypteret forbindelse, som bruges af webstedet verificeret af den sædvanlige forsoning med sin generelt etablerede form af certifikater. Under denne procedure, er browseren i stand til at genkende, hvor en falsk SSL, og hvor - den ægte vare. Hvis den opdager nogen fejl, browseren viser dette ved at vise en passende meddelelse. Det ser således ud: "Din forbindelse er ikke privat» (Chrome). Hvad gør man hvis man ser ham, fortælle om.

mulige fejl

Faktisk er den forbindelse ikke sikret ordentligt, kan det indikere muligheden for tab af personoplysninger, der er fyldt med ubehagelige konsekvenser for brugeren. Derfor browseren forsøger at beskytte pc'en fra ejeren af sådanne problemer, og blokerer adgang til webstedet.

Men den virkelige grund til, at der er en bestemt ( "Din forbindelse er ikke privat"), kan problemet være ganske forskellige omstændigheder. Det vil sige, at se denne meddelelse, skal du ikke blive forskrækket, som om hit på enhver pirat hjemmeside, i stand til at hacke din computer og stjæle adgang til dit kreditkort. Nej, det er meget muligt, at fejlen er anderledes. Indstillinger vi vil overveje herefter.

Software til brug med SSL

Forbedre situationen for de software på din computer er en af de faktorer, der bestemmer, hvorfor en besked popper op "Din forbindelse er ikke privat» (Chrome). Hvad skal man gøre i dette tilfælde er ikke svært at gætte - du behøver kun at installere opdateringerne.

På Windows opstår 7 og nyere versioner af disse problemer på grund af den forældede software ikke kan. Encounter dem kan dem, der arbejder med Windows XP og Windows Server.

For at løse problemet på følgende måde: Installer Service Pack SP3 (32-bit XP) og SP (til Server 2003 og 64-bit XP). Efter dette, skal du genstarte computeren og logger på et websted, hvor sprang fejl "Din forbindelse er ikke privat» (Chrome). Næste trin - vil forstå. Eller problemet går væk, ellers vil du indse, at årsagen er virkelig ikke en opdatering. Så gå gennem listen af muligheder yderligere.

Kontrollér dato og klokkeslæt

Et andet fælles problem af brugerne står over er en forkert dato og tid. SSL-certifikat, der kører på serveren side, driver én gang, mens brugerens pc, for eksempel installeret en helt anden dato. I dette tilfælde, Chrome kontrollerer for tilstedeværelsen af det certifikat, der enten er forældede eller ikke eksisterede på det tidspunkt overhovedet. Faktisk, derfor var der sådan en SSL-forbindelse fejl i Google Chrome. Hvordan til at ordne det, er det let at gætte: bare spole tiden og datoen på din computer, så de passer til de aktuelle data. Igen er der to muligheder: forsvinder enten en fejl, eller dens årsag ligger et andet sted.

Et lignende problem kan opstå i tilfælde af at besøge søgepersonens. Især når brugeren står den forkerte dato, kan han se følgende meddelelse: "Kunne ikke forbinde til den virkelige" www.Google.com, selvfølgelig, er ikke en phishing eller svindel. Bare ting er den dato, på pc'en - på grund af sin irrelevans Chrome viser en fejlmeddelelse som denne - ikke det oprindelige websted, og muligvis en kopi. Flyt dato og tidspunkt - og problemet forsvinder.

Problemet i serveren

Faktisk, bortset fra de allerede nævnte mulige årsager, er der også ganske logisk - upålidelighed af den udstedte SSL certifikat. Arbejde med ham, Chrome-browseren fra Google (sikkerhed og privatlivets fred af brugerdata til som er blandt de vigtigste mål) kontrollerer certifikatet udsteder. Hvis det er en falsk forbindelse, eller certifikatet er udløbet, er det indlysende, at brugeren vil se meddelelsen nævnt ovenfor. At stole på ham eller ej - selv bestemme ejeren af pc'en.

I praksis kan der opstå den situation, når sitet virker med en falsk certifikat og sender dataene over en usikker forbindelse af besøgende til tredjemand. Derfor ser indskriften: "Din forbindelse er ikke privat" (Chrome), hvad de skal gøre, selv bestemme - tage en chance og klik på 'Klik videre' (dette link åbner efter at have klikket på "Læs mere", så brugeren ikke kan klikke det ved et uheld) ; eller bare lade den ikke er tillid til webstedet.

Truslen mod computeren

Selvfølgelig, din browser (enten Google Chrome eller ethvert andet produkt) - er et særligt redskab til minimumsniveauet for at afgøre, om det er muligt at besøge webstedet eller ikke gør det. Men at stole udelukkende på ham, selvfølgelig, er det ikke nødvendigt.

En yderligere løsning, der ville garantere sikkerheden af dit system, er at installere tilføjelser fra nogle velkendte anti-virus. For eksempel, Kaspersky Internet Security. Hvis du er på udkig efter noget lidt mindre pladskrævende, kan du gøre opmærksom på nogle uzkonishevye ekspansion i butikken Chrome Store, gør det muligt at identificere phishing-websteder, angribe bruger, bedrageriske eller ulovlige midler.

Desuden bør du ikke forsømme og aktive beskyttelsessystemer. Løsning kunne være en af de mange anti-virus produkter på markedet, samt noget software, kæmper med et bestemt syn på sårbarhed din PC.

En liste over moderne tricks svindlere er så stor, at for at beskytte sig mod alt det næsten umuligt. computer ejer skal ty til flere produkter. Selvfølgelig kan browseren Google Chrome sammen med sin enkelhed og hastighed være en af dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.