HjemlighedGør det selv

Modstandssvejsning egne hænder

Modstandssvejsning med sine egne hænder, i de fleste tilfælde, der anvendes til fremstilling af en række lignende dele eller til fremstilling af svejste fælles dele med store dimensioner. Dens princip ligger i opvarmning af metallet ved hjælp af den strøm, der passerer gennem det, strømvejen er uensartet. Modstandssvejsning egne hænder kræver meget mere kraftfuld strømforsyning end i tilfældet med for eksempel lysbuesvejsning, fordi selv i små pin maskiner til denne type arbejde den aktuelle styrke måles i tusinder af ampere, for ikke at nævne de større maskiner. Ofte bruger step-down transformer med en sekundær spolevikling og et stort omsætningsforhold som strømkilde.

Punktsvejsning - svejsning af delene er ved hjælp af en kort impuls. Strømstyrken af sidstnævnte skal være store, og spændingen - lille. Ved at vælge impulsvarigheden empirisk vigtigt antage hvad tykkelsen af svejsemetallet.

Hvordan at komme i kontakt svejsning med sine egne hænder? Dette vil kræve en særlig apparat. Det kan gøres uafhængigt, men de kan svejse små dele og tynde plader. Den består af to hoveddele - den elektriske og mekaniske. Hvis du beslutter at selv samle svejsning maskine, det gør det, være særlig opmærksom på pålideligheden af forbindelser, fra dem vil afhænge af, i hvilket omfang kvalitet vil kontakte svejsning. Udstyr, der er nyttigt for at skabe en sådan indretning, en styreenhed, en kontakt samling og svejsning transformer.

Oftest er modstandssvejsning udføres med deres egne hænder for at forbinde de overlappende metalplader dele forbindelsen selv udført på de punkter er tæt på. Billets forberedt til brug, presses mod elektroderne, for derefter at lede strøm høj strøm derigennem. Kontaktområdet bliver begrænset overfladeruhed. De steder, hvorigennem strømmen passerer, der forbinder dem, kaldet kanaler. De kraftigt opvarmet, således at midtpunktet af hver af dem begynder at smelte. Det vises mellem de to forbindelsesoverflader. Kraftig opvarmning letter plastisk deformation til ruhed og forbedre styrken af de materielle blanke.

Denne proces kan udføres som med metalsmelten (resistens) og uden (reflow). Overfladen af emnet er nødvendigt nøje forberede. Dette er især nødvendigt for at sikre ensartethed af opvarmningen kant. Generelt er den foretrukne smeltesvejsning end modstandssvejsning, fordi det ikke kræver uddannelse. det gør det også muligt at kombinere dele af forskellige former for metal et stort område.

Funktionen punktsvejsning, at trykket, der optræder i, øger densiteten og styrken af svejsningen. Den ønskede driftsform vælges i henhold til kraftenheden. Jo længere opvarmningstid, køletid, og dermed den mindre krakning. Blød tilstand anvendes til svejsning høj kulstofindhold, da de er tilbøjelige til hærdning, hvilket fører til dannelsen af stamme. Det giver en stigning i metal opvarmningstid. Austenitisk stål er svejset i hårde tilstand, som undgår overophedning af overfladen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.