Nyheder og SamfundBerømtheder

Dzhek Cherchill: En biografi og Foto

Oberstløjtnant Dzhek Cherchill tilnavnet gale blev en legende i hans levetid. For 89 år, der blev tildelt ham af skæbnen, lykkedes det ham at foretage en række utrolige bedrifter, hans biografi ligner en lidt komisk præsentation af myten om Herkules, men i virkeligheden den første halvdel af det 20. århundrede.

Barndommen og ungdommen

Berømte fighter Dzhek Cherchill blev født i 1906 i Ceylon i hjemmet af britiske koloniale embedsmænd. Efter hans far blev udnævnt til direktør for offentlige arbejder, han, sammen med sine forældre og bror flyttede til Hong Kong, hvor han tilbragte sin barndom. I 1917, Churchill vendte tilbage til England og besluttede at give sin ældste søn den bedste uddannelse. For at gøre dette, sendte de Jack at studere på King William College for drenge i Isle of Man. Oplysninger, som den manifesterede sig i undersøgelsen, overlevede ikke. Men vi ved, at den viden var nok til ved eksamen ung mand kom ind i Royal Military College Sandherstsky.

Før Anden Verdenskrig

I 1926 gik Dzhek Cherchill at tjene i Burma som en del af Manchester Regiment. Siden den tid, det var fredelige, han hurtigt kede af boret. Det eneste, Jack fyldte sin fritid, var racing motorcykler og bueskydning, hvor han opnåede stor beherskelse.

I 1936, Churchill resigneret og rejste til Nairobi, hvor han begyndte at arbejde redaktør af den lokale avis, og nogle gange poserede for fotograferne som reklame model. I Kenya den unge mand fortsatte sine studier spiller sækkepiber og sporten og i 1939 i Oslo selv repræsenterede sit land ved VM i bueskydning. Af den måde, et par måneder før Churchill tog 2. plads på den britiske bagpipers konkurrence, er den eneste englænder blandt halvfjerds deltagere.

Feat № 1

Nyheden om det tyske angreb på Polen chokeret briterne. Ligesom mange af sine landsmænd, Dzhek Cherchill besluttede at gå til fronten og blev sendt til Frankrig som en del af Manchester Regiment. I maj 1940 i nærheden af L'Epinet det sammen med soldaterne i hans enhed angreb en tysk patrulje. Angrebet kom i historien om Anden Verdenskrig, da det eneste tilfælde, hvor fjenden officer blev skudt og dræbt af britiske soldater fra boven. Helten, der førte tyskerne i forvirring og sætte dem på flugt, viste sig at være, selvfølgelig, Jack Churchill, der tog med ham til fronten, ikke kun en bue og pil, men et sværd. Da han blev spurgt, hvorfor han er en sjældenhed skarpe våben, daredevil sagde, at uden det kan ingen britisk officer ikke være udstyret korrekt.

Feat № 2

Snart Dzhek Cherchill hyret i enheden "Commando". Hvad gøre der, vidste han ikke, men han fangede et navn, som han fandt skræmmende.

2 dage efter jul 1941 Jack deltog i Operation "Bueskydning" som næstkommanderende, "Commandos". Britiske tropper var at lande på øen Vohs, hvor tyskerne. I denne kamp, Jack tog en sækkepibe, som spillede en krigsførende skotsk melodi, før den faldt på fjenden med et sværd i hånden. Begge gjorde et stort indtryk på tyskerne, men Churchill formået at ikke blot ødelægge flere fjendtlige soldater, men også spare en kammerat, blev han tildelt Military Cross.

Feat № 3

I sommeren 1943 førte Churchill driften af den 41. "commando" enhed, som har til formål at fange en tysk observationspost nær byen La Molina. I tilfælde af succes opnået allierede en mulighed for at gå til Salerno brohoved have strategisk betydning. Dzhek Cherchill beordrede sine soldater til linje 50 på 6 rækker og flygte til fjenden, råbe "Team !!!". Den uventethed af 136 tyske soldater overgav sig. Desuden 42 af dem er afvæbnet sig selv Jack. Det var dog ikke alle!

Churchill kastet fanget våben og sårede på vognen og derefter beordrede fangerne til at trække hende til den nærmeste allierede lejr. Når Mad oberstløjtnant blev spurgt, hvordan han formåede at gøre fjendens soldater til at adlyde, sagde han, at mere end en gang haft lejlighed til at bekræfte tilbøjelighed tyskerne til at adlyde ordrer uden tvivl en overordnet, hvis han får en klar og selvsikker.

"For Distinguished Service" for hans fremragende gennemføre operationer i Salerno Churchill blev tildelt ordenen.

Feat № 4

I 1944 blev oberstløjtnant Dzhek Cherchill sendt til besatte Jugoslavien for at hjælpe partisanerne Iosifa Broza Tito. For operation for at befri øen Brac har givet ham et par dusin kommandosoldater af den 43. og 40. divisioner. Hertil kommer, under kommando af englænderen modtog 1500 jugoslaviske partisaner.

Landingen foregik under bagpipe lyde af Churchill, som fortsatte med at spille, indtil det øjeblik, hvor han blev såret. Efter et mislykket angreb guerillaer og kommandosoldater blev tvunget til at forlade øen, og tyskerne fundet obersten, der var bevidstløs, og tog ham til fange. At se dokumenter efternavn Churchill, de troede, at de havde at gøre med en slægtning til den britiske premierminister, og sendte ham på et fly til Berlin. Selv i denne situation, Mad Jack holdt hans hoved og begyndte en brand om bord, i håb om at undslippe efter plantning. Selvom forsøget mislykkedes, og Churchill var i koncentrationslejren Sachsenhausen, har tyskerne ikke formår at bryde denne britiske Superman.

Feat № 5

Et par måneder efter afslutningen af Sachsenhausen Churchill, sammen med en anden officer, en englænder flygtede, men blev fanget i nærheden af Rostock og igen placeret i en koncentrationslejr. Et par dage før afslutningen af sin krig og en anden 140 fanger passerede SS mænd med den hensigt at udføre. Det lykkedes dem at kontakte kaptajnen Vihardom baggrund Alfenslebenom, som tilsyneladende realisere uundgåelighed kapitulation og håber på straflempelse på den del af de allierede, sammen med sine soldater befriede fangerne.

Når fri, Churchill gik 150 km og var i Verona, Italien, hvor han blev fundet af amerikanerne.

I Burma

Den ukuelige Dzhek Cherchill tog til Burma for at fortsætte med at kæmpe, nu med japanerne. Men hans planer udeblev, som efter den atomare bombninger af Hiroshima og Nagasaki, krigen sluttede hurtigt.

pensionering

Hvad var ikke engageret Mad Dzhek Cherchill efter krigen! Han medvirkede i filmen og mestrer faldskærmsudspring. Men snart han ønskede igen militære bedrifter, og han gik til Palæstina som en del af Highland Light Infantry. Der blev han involveret i flere træfninger med araberne og et par redningsaktioner, der viser mirakler tapperhed.

Senere Churchill gik til Australien og fungerede som instruktør på Airborne School. Vender hjem, blev han en promotor for surfing.

Fra hæren pensioneret Dzhek Cherchill (Se foto. Ovenfor) tilbage i 1959. Han døde en helt i Surrey kort før sin 90-års jubilæum i 1996.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.