SundhedSund kost

Gulerod kost - tabe ordentligt

Ekstra vægt - er ikke kun et æstetisk defekt, men også en direkte trussel mod menneskers sundhed. En anden ting, når messen køn for kritisk over for sig selv - i dette tilfælde, selv de ekstra fem hundrede gram kan blive en årsag til utålelig psykisk smerte. Men når det kommer til fem eller endda, desværre, omkring halvtreds pounds - det er tid til at stramme bæltet, og i hans hænder til at tage gulerødderne.

Gulerod kost - det er ikke bare en trendy måde at tabe sig, men også yderst nyttig. Den indeholder et stort antal af sporstoffer og vitaminer skønhed - A, B, D, E, ascorbinsyre, æteriske olier og lecithin. Almindelig gulerod - en kilde til enorme mængder af beta-caroten. Rival det kan være, bortset fra at de peberfrugter. Beta-caroten styrker immunforsvaret, som det er kendt - nøglen til et godt helbred og lang ungdom. I leveren dette stof bliver til en kendt antioxidant - vitamin A. Antioxidanter forhindre udviklingen af aterosklerose, hypertension, grå stær og endda maligne tumorer. Fremragende metabolisme og mentale udvikling og på grund af påvirkning af disse vigtige vitaminer.

Gulerod kost anbefales og elskere af hurtige dage udledning eller kort- strenge diæter, og dem, der egner sig til processen med vægttab grundigt og uden hastværk. Før vi taler om, hvad slags mad til kosten anbefales af førende eksperter, bør du lære om nogle af funktionerne i denne grøntsag.

Under huden gulerødder er rige på vitaminer og sporstoffer. Hvis den orange rod - de unge, er det ikke nødvendigt at rengøre, du bare vaske grundigt. Hvis uden at fjerne huden kan ikke gøre - at blive renset ud som en tyndere mulig lag. Det anbefales ikke at spise rå gulerødder helt - maven er svært at fordøje grovfoder. Bedre - male det i en blender eller rivejern. Varmebehandling fratager roden nyttigt sæt af vitaminer.

Gulerod kost, anmeldelser af som viser gode resultater, ikke kun bidrager til at reducere vægten, men også til at genoprette og forbedre sundheden for huden. Dens "hurtig" løsning ville være at bruge friskpresset gulerodsjuice og salat særligt. Til fremstilling af de sidste par gulerødder skal rives og sæson dem med citron-honning sauce. Du kan tilføje et stykke frugt såsom et æble. Gulerod salat bliver den vigtigste og eneste fad til morgenmad, frokost og endda middag i tre dage. Mineralvand, og du kan drikke grøn te i ubegrænsede mængder. Og glem ikke den obligatoriske kop friskpresset gulerodsjuice. Går i gang med en almindelig kost kan være på femtedagen, og den fjerde bør afsættes til exit fra kosten - tilføj til gulerod salat bagt kartoffel eller brød. "Fast" gulerod kost vil hjælpe slippe af tre kg og, i modsætning til andre mono-kost, forbedre deres helbred og nærer kroppen med vitaminer.

En anden populær udførelsesform af en sådan kost er en ti. Hovedret for hende vil blive makuleret gulerødder, klædt med creme fraiche. Det bør modstå fristelsen til at forberede "creme fraiche med gulerødder." Fermenteret mælk ingrediens bør ikke være meget, men en lille smule. Det er tilladt at bruge salat af kogte gulerødder, men kun en gang om dagen. Denne flade venter dem, der elsker saften af denne rodfrugt - med sin ti-dages kost du kan drikke i en mængde på tre kopper. Ernæringseksperter hævder, at efter 10 dage, vil fem kilo forsvinde fra kroppen.

Gulerod kost anbefales især i stillingen og om vinteren, når kroppen har brug for vitaminer, samt stranden mellem - for en smidig og smuk tan. Husk, at kost, selv denne nyttige, som beskrevet ovenfor, bør det ikke blive en stor måde at spise. Alligevel kroppen har brug for en komplet og afbalanceret kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.