SundhedSund kost

Fordele og skadelige virkninger af hønseæg - Myter og virkelighed

Kylling æg - det er en af de mest populære produkter, uden hvilke de fleste mennesker bare ikke tænke dens eksistens. Trods det faktum, at vi alle kender fra barndommen med denne mad, en bred vifte af meninger og fordomme mod æg, som vi vil tale i dag.

Fordele og skadelige virkninger af æg: Myte №1

I dag kan man høre den opfattelse, at de mest almindelige hønseæg er skadelige for vores helbred. Denne påstand kan sikkert kaldes falsk, som i tusinder af år mennesker, der regelmæssigt berører organismen bruger alle de sædvanlige produkt. Selvfølgelig, hvis du bare spiser to dusin æg (eller forbruge mad forkælet æg), så i det mindste en dårlig mave, du har givet, men det er snarere en undtagelse fra reglen.

Fordele og skadelige virkninger af æg: Myte №2

Der er en erklæring om, at den person, der søger at spise rigtigt, du absolut skal opgive æggene. Faktisk naturlig kylling æg er en meget nyttig og nødvendig for den menneskelige krop produkt, der vil mætte din krop med næringsstoffer og vil ikke føre til vægtøgning. kylling protein indbefatter protein, aminosyrer, minerly. Blandt andet et æg indeholder følgende næringsstoffer: cholin (hjælper med at fjerne giftstoffer fra leveren, og en gavnlig virkning på hjernen), lecithin (hjælper med at rense blodkarrene), niacin (involveret i dannelsen af kønshormoner), vitamin K (ansvarlig for blodpropper) vitamin A, B2, B6, B12, E, biotin, niacin og folinsyre, calcium og jern.

Fordele og skadelige virkninger af æg: Myte №3

Der er også helt sikkert en misforståelse, at du kan spise så mange æg som du ønsker. Selvfølgelig kan æggene koges på en række forskellige typer og variationer, der vil glæde enhver gourmet. Men vi skal huske, at den menneskelige mad er frem for alt bør ændres. Selv på trods af, at æggene indeholder en masse nyttige og nødvendige menneskelige vitaminer og sporstoffer, bør det være moderat.

Fordele og skadelige virkninger af æg: Myte №4

Nogle ernæringseksperter sige, at det ikke er ønskeligt at spise mere end tre æg om ugen. Faktisk er den præcise svar på spørgsmålet om, hvor meget du kan spise æg, ikke eksisterer. Selv hvis du er en daglig basis for at spise kun økologiske hønseæg, så er der ingen skade på kroppen som ikke vil forårsage. Fare er produkter, som omfatter en æggepulver. Her er det nødvendigt at være på vagt (og muligvis fravælge sådanne fødevarer).

Fordele og skadelige virkninger af æg: Myte №5

Også en del af ernæringseksperter anbefaler, at kunder opgiver æggene, fordi de indeholder kolesterol. Kylling æggeblomme er faktisk meget rige kolesterol fødevarer, men spise æg er ikke kun medfører en stigning i kolesterolindholdet i blodet, men tværtimod bidrager til opløsningen af den akkumulerede fedt i leveren (som følge af cholin, der er indeholdt i produktet). Derfor opgiver et par æg om ugen, du anvender på dit helbred langt mere skade end almindelige brug af dette produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.