TravelingRetninger

Den fritidshjem "Golden Beach" (Siltings) - Beskrivelse, infrastruktur, turist anmeldelser

På Azovske kysten af Krasnodar Territory der er så mange smukke feriesteder, som kan være gode og afslapning. Det milde klima i Azovske Hav, let skrånende strand og varmt vand giver ideelle betingelser for turister.

Hvil i Peresyp

Peresyp - en udvej på Azovske Hav i det sydlige Rusland. På begge sider Siltings surround damme: på den ene side havet, på den anden side - vand Akhtanizovskaya Bay. Denne usædvanlige område er meget attraktivt for turister. Peresyp er på en smal sandet strimmel, landskabet unikt og meget interessant.

Resort distal travle by støj og motorveje. Perfekt egnet til en rolig billig ferie med børn, elskere af fred og enhed med naturen.

Der er ingen larmende nat diskoteker, dyre restauranter og attraktioner. Hovedattraktionen i landsbyen - en ren, blød lavvandede strande og havet overflade.

Fritidshjem "Golden Beach"

Siltings dag behandlet udvikle udvej. De vigtigste foreslåede boliger - privat pensionat, fritidshjem og mini-resorts. Med bolig afvikling licens fond hvert år udvider, forbedrer og skaber komfortable forhold for turister.

Underholdning komplekse "Golden Beach" (Siltings) - er et af de største spa-faciliteter i landsbyen. Besat af fritidsklubben på stranden. Det område har en fem-etagers hotel, der minder om den gamle eventyrslot. Hotellet har 120 værelser. De hyggelige værelser på standard klasse og luksus venter deres kunder.

Komplekset blev bygget som en stor forlystelsespark direkte på stranden. Stranden ved basis, såvel som i hele Siltings sandet, let skrånende bund, havet er lavvandet og meget godt opvarmet. "Golden Beach" (Siltings) har sit eget livreddende station, medicinsk center.

For elskere af camping ferie i "Golden Beach" kører camping.

Chippen er en turist kompleks - en skrifttype fyldt med mudder fra vulkanen. Helbredende mudder indeholdende bor, iod, brom og calcium, har en terapeutisk virkning på det menneskelige legeme. De såkaldte græske mudderbade er meget populære rekreative turister.

Underholdning i fritidsklubben "Golden Beach"

Til spænding asylansøgere i fritidsklubben "Golden Beach" (Siltings) rindende vand attraktioner - et par stejle oppustelige dias. Fans kan ride på den ekstreme havet banan, tablet, flyve i luften faldskærm og vandski.

En stor mulighed for at underholde dig selv - gå vin spabehandlinger, der hjælper rense huden, forbedre funktionen af indre organer og øge vitalitet. Under proceduren er legemet mættet med mineraler, øger immunitet. Ud over vin bade, vil "Golden Beach" (Siltings) bede dig om at besøge vinsmagning mærkevarer "Panageya", som har specialiseret sig i at producere vine fra druer dyrket på Taman jorden.

Komplekset "Golden Beach" (Siltings) driver en hyggelig café, hvor du kan bestille frokost, drikke kaffe eller spise is eller kebab. Raffinement "Golden Beach" give professionelle musikere, der vil udføre velkendte melodier og vil give dig en uforglemmelig ferie.

Anmeldelser af turister

Turister i deres snarere smigrende anmeldelser sige om fritidsklubben "Golden Beach" (Siltings). Anmeldelser overvejende positive. Ferierende bemærke det gode arbejde for ansatte i hele komplekset. Stranden selv - det er højdepunktet for rekreation. Det er bred, ren og meget komfortabel.

Ulempen ved vacationers overveje fraværet af puljen på feriestedet.

Fra bedømmelser af turister, kan vi konkludere, at fritidsklubben "Golden Beach" er fortjener opmærksomhed, vil alle her finde et behageligt tidsfordriv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.