Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sauerkraut. Egenskaber og madlavning hemmeligheder. Hvorfor surkål bitter?

Kål er et traditionelt produkt i sengene af indenlandske agronomer. Anlægget har en enorm mængde af vitaminer og mineraler, der bidrager til et velfungerende alle organer. Kål også uundværlig om vinteren, når forkølelse - et almindeligt fænomen.

Der er en enorm mængde af mad, den vigtigste ingrediens er kål. Denne suppe, lage, et udvalg af salater og zrazy. Men det første sted på højre kan gives til surkål. Skålen har en god smag og går godt med en bred vifte af side retter. Men mange har spurgt, hvorfor surkål bitter. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde svaret på dette spørgsmål og lære, hvordan man korrekt tilberede denne velsmagende og sundt produkt.

store fordele

Kål er et af de få produkter, der bevarer de gavnlige egenskaber efter behandling. Grundlæggende hemmeligheder Surkål bestå i en forøgelse af C-vitamin under tilberedningen. Det er derfor, at produktet anses for at være uundværlig i vinterkulden. Mælkesyre og eddikesyre, der er indeholdt i gære i en stor mængde, perfekt beskyttelse mod mange patogene bakterier.

Sauerkraut er en fremragende forebyggelse af forstoppelse. Daglig anvendelse af produktet bidrager til en forbedring af mave-tarmkanalen. Hertil kommer, kål med til at styrke hjertemusklen, så det burde være en obligatorisk del af den daglige kost af ældre.

Hvis du skulle undre sauerkraut smager bittert, betyder det ikke, at produktet er kogt korrekt. Bitterhed i denne grøntsag kan være til stede af flere årsager. For eksempel, farve og rosenkål på forkert dyrkning, nemlig manglen på fugt, kan have en bitter smag. Desuden kan kål blive påvirket, når en stor mængde af nitrat i det.

En uundværlig mad til vægttab

En kost baseret på brugen af surkål betragtes som en simpel og effektiv nok. Produkt i nogen form har et reduceret kalorieindhold.

100g kål indeholder kun 19 kcal. Selv hvis der ud til at fylde salat med vegetabilsk olie, er energiindholdet ikke overstige 50 kcal.

I processen med vægttab er der ingen grund til at begrænse dig selv til at bruge en velsmagende produkt. Sauerkraut kan nydes i enhver mængde. Og hvis du skulle undre bitter sauerkraut, så enten i færd med sin forberedelse, ikke al teknologi, enten vegetabilske uegnet til forbrug blev observeret. Kvalitet Produktet skal have en behagelig smag og aroma.

Kontraindikationer

På trods af det enorme antal af nyttige egenskaber, er det også en sauerkraut og kontraindikationer.

Disse omfatter primært hyperacidity og mavesår sygdom. Mennesker med sår i almindelighed bør afstå fra slankende kost. Strøm skal være komplet, men blid.

Ubehagelige konsekvenser af at spise surkål kan også forekomme hos raske mennesker. Til de dårlige tegn omfatter mavesmerter, oppustethed, hævelse. Hvis nyrerne ikke kan klare tilbagetrækning af væske fra kroppen på grund af forbruget af surkål, vil produktet må opgives.

Hvordan laver sur kål

Der er flere muligheder for at forberede fremragende sauerkraut. Men før du koge en parabol, skal du lære at afhente de originale komponenter. Kun moden kål egnet til bejdsning. Unge grøntsag vil ikke give en rig aroma og smag. Overmodne produkt, også virker ikke.

Enhver kvinde bør vide, hvordan man laver lækker sauerkraut. Den mest populære opskrift er ganske enkel. Udover den vigtigste ingrediens behov for sådanne komponenter som gulerødder og peberrod solbær blade, fennikel, salt og peber. 10 kg kål skal tage 200 g salt.

Madlavning måltider starter med rengøring og shredding kål små strimler. Bredden af de færdige stykker må ikke overstige 5 mm. For ikke at spekulere på, hvordan du fjerner bitterheden fra kål, du har brug for helt at følge opskriften.

Vegetabilsk skal lade saften. Fremskynde denne proces giver et stort groft salt. Fluid begynder at skille sig ud på grund af mekanisk belastning, så du har brug for en god kål mash hænder.

Det skal bemærkes, at denne grøntsag sprut på flere måder:

1. pour salt;

2. hælde varmt eller koldt saltvand.

De mest almindelige tilsætningsstoffer i surkål er:

- bær (tyttebær, tranebær);

- frugt (blommer, æbler);

- syltede eller saltede svampe;

- selleri, peberfrugt;

- fed, spidskommen, chili peber, bay blad, peberrod.

Som regel skal der tages yderligere produkter så meget som, og salt.

Kwasi kål i potten

Hvis du har en lille familie, vil denne opskrift har meget praktisk, fordi processen med madlavning ikke tager meget tid. Som en beholder til fermenteret vi vil nærme tre-liters glasbeholder, hvori vi vil sprede lagene af følgende bestanddele:

- hvidkål (5 kg);

- store roer (1 stk.);

- Garlic (hoved 2);

- hot peppers (3 stk.).

Forbered saltlage:

- vand (1 I);

- salt (2 spsk ..);

- sukker (punkt 0.5.);

- 9% eddike (1/3 v.);

- allehånde (8 ærter);

- laurbærblad (3-5 stk.).

Det skal bemærkes, at i de tre-liters krukke med kål bør tages op til tre liter saltlage. For at gære produktet, skal det opbevares ved stuetemperatur i 5 til 7 dage. Advarsel! Det er ikke nødvendigt at lukke krukken, fordi i færd med gæring gasser dannes, som bør være fri til at gå udenfor. At fremskynde deres fordeling anbefales til periodisk gennembore kål træpind til bunden, og at fjerne overskydende skum, den udragende overflade. Gennemførelsen af disse enkle regler, vil du aldrig behøver at spekulere på, hvorfor bitter sauerkraut.

Hvorfor surkål bitter?

Ikke kun den teknologi manglende overholdelse kan resultere i dårlig smag sauerkraut. Forkert høst er også vigtig.

Ganske ofte bliver bitter sauerkraut, kogt i kål hoveder, som blev skåret fra, før frosten. Derfor, for bejdsning er at vælge kun godt modne grøntsager.

Mange mennesker spekulerer på, hvorfor surkål bitter, hvis alle ingredienserne er blevet valgt korrekt. I dette tilfælde kan retten være bitter kun midlertidigt. Hvis madlavning foregik korrekt, kan unaturlige smag indikere, at kål ikke har surdej grundigt.

Bitterheden af kål kan fjernes. Forud for emballering af produktet på bredden nødt til at give ham infusioner i det klare. Desuden godt det absorberer bitterheden af træet. Ikke ved et uheld, mange kogt kål i særlige træfade.

Hvad kombinere surkål?

Sauerkraut er en universel produkt, der er perfekt til absolut enhver pynt. Dette kan være en kartoffel, boghvede, pasta, ris og lignende. D. Brug færdige sauerkraut kan skabe mange lækre retter.

Populære supper og borscht, som er baseret omfatter den fælles grøntsag. En sur variant giver enhver ret en unik smag og smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.