BilerBiler

Hvilken slags bil at købe for 200.000? Købe en bil i Rusland: priser, ekspertrådgivning, anmeldelser

Så, hvad slags bil at købe for 200.000? I virkeligheden er der bare ikke realistiske muligheder for en enorm mængde. Som de siger - for enhver smag og farve. Tysk, japansk, russisk, amerikansk - hvad du vil, kan du købe en bil for pengene. Tja, for en mere fuldstændig forståelse af emnet bør også tale om nogle af de mest populære muligheder.

lille klasse

At tale om det, hvilken slags bil at købe for 200.000 rubler, bør være den første ting at bemærke de biler, som hører til den lille klasse. De er måske den mest budget blandt alle. F.eks Hyundai Getz. Denne bil er designet i slutningen af 90'erne, og i 2002 er det allerede havde afgivet i Geneve.

Lav pris og mere eller mindre god kvalitet - her er hvordan du kan beskrive denne bil. Af den måde, den model har en mere ubestridelige fordel, da det er i en række komplette sæt. Der er flere versioner, og alle er forskellige motorer og gearkasser.

B-klasse - det samme budget option. Renault Logan - en god maskine til 200.000 rubler. Han gik på markedet i begyndelsen af 2000'erne og i den nye stat var værd omkring $ 9000. I alt er der to konfiguration - 1,4 og 1,6 liters motorer. Deres tykkelse er lille - en 75 liter. s., og den anden 90. Men en sådan maskine vil koste billig, især nu. To hundrede tusinde ville være endnu for meget.

tyske repræsentanter

Hvis vi taler om, hvad en bil til 200.000 rubler er virkelig værd, så vil det helt sikkert være en bil, der tilhører en tysk produktion. Alle bilister er godt klar over, at det er under sådanne mærker som "Mercedes-Benz", "Audi", "BMW", "Opel", "Volkswagen", og blev offentliggjort i de mest pålidelige og af høj kvalitet maskiner.

Vi vil gerne bemærke Mercedes W124. Disse køretøjer sælges fra 100 tusind og op til en halv million. Men det er meget meget dyre modeller, såsom for eksempel "500:e" ulv, hvor elskere af budgettet maskiner har netop ødelagt. Og her er den mest hensigtsmæssige løsning ville være en model fra 1991 130 000. Eller, for eksempel E200 - bare over to hundrede tusind. 220 l. med maksimal hastighed -. 220 km / t, en læder interiør, bedøvelse udseende ... Sådan en bil værd at købe! Anmeldelser, der forlader ejerne af "Mercedes" af denne maskine er virkelig inspirerende for køb af den samme "jernhest".

Er det muligt overhovedet at købe versionen med 123-m krop - hun er en model under 124. "Mercedes", og egenskaber, de er stort set identiske. Bare se anderledes ud. Og så, det 123. "Mercedes" - det er en sjældenhed. Og er det det værd i god stand omkring 80 000 rubler. Således at en meget low-end, men ikke desto mindre en solid prestigefyldt mulighed.

Golf-klasse

At tale om det, hvilken slags bil at købe for 200.000 rubler, det er værd at bemærke den opmærksomhed den velkendte "Ford Focus". Moderat kraftfuld, men pålidelig - det er sådan det kan beskrives. Flere motorer - 1,4-liters samt 1,6 og 1,8 liter. Power varierer fra 75 til 131 liter. a. Der er versioner med automatisk transmission, men den mest populære, selvfølgelig, en 5-trins manuel. Hvad kan man sige om priserne? Det er den budgetmodel - 2000/2001 periode. Omkostningerne er 155 000 rubler. Den dyreste blev lavet i 2003 - for det kommer til at betale 186 000 s. Men mange er tilbageholdende med at købe "Focus", da det er meget dyrt at udskifte støddæmpere. Selvom sjældent en bil "alderen" ikke behøver nogen reparationsarbejde - selv om det er kosmetisk.

Volkswagen Passat - en indstilling for budgettet

Lidt ovennævnte repræsentanter for det tyske, men derefter opmærksomhed blev udbetalt til den verdensberømte "Mercedes". Nu vil jeg gerne fortælle dig om Volkswagen Passat. Det er, hvad slags bil at købe for 200.000 nemt. Denne femte generation bil, som blev offentliggjort i 1996. Høj kvalitet, stilfuldt interiør, et enormt antal forskellige muligheder, et rummeligt interiør, fremragende håndtering og gode motorer - her er, hvordan du kan karakterisere dette køretøj. Modellen tilbydes med ni motorer, men langt den mest populære er den 1,8-liters. Tja, at prisen på biler "Volkswagen" denne version er omkring 200 000 rubler. Den eneste hage, der er værd at overveje: at købe en bil, du har brug for at kontrollere trykket i turbinen. Hvis det er svagt - dermed står vagt. Sandsynligvis, turbinen ud af drift. Udskiftning er ikke billige - omkring 50 000 rubler.

Biler Business class

Priserne for den nye bil business class mange mennesker er tvunget til at tænke over, hvad de skal købe, er ikke en ny bil, og b / å. Nå, beslutningen er logisk, fordi ikke alle moderne biler prale bedre ydelse end nogle biler "alderen". Der lægges særlig vægt Volvo S80. Udgifterne til biler, der er kendt under dette navn, kun omkring 200 tusind rubler. Så hvad kan du fortælle os om denne bil? Så det er forhjulstrukket sedan med erhvervslivet præsentabel udseende. Selv i dag, i strømmen af moderne biler, det vil se positivt. Hvis du søger, kan du finde to versioner - med motoren 2.4 og 2,5 liter. Hovedsageligt modeller er "maskiner", men også de mekanik fundet i princippet heller ikke muligt.

Hvad er prisen? 1998-udgaven vil koste 199 000 rubler, men senere modeller er dyrere - omkring 210 000.

Repræsentanter for "varevogne"

At tale om prisen på nye biler og gamle, vil jeg gerne tale ikke kun om de sedans og stationcars. Vans fortjener også opmærksomhed, da efterspørgslen efter dem der. Så snak bør være, måske, en Dodge Caravan. Hvis du taler om, hvad slags bil at købe for 200.000 ægte, vil varevogne blandt det mest populære valg være denne model. Dens største fordel - en skydedør og et komfortabelt opholdsområde, som kan bevæge sig rundt i kabinen. På grund af dette, viser det sig vel omdanne kabinen, hvilket gør det endnu mere rummelig.

Bilen er solgt i flere udgaver - med motorerne 3 og 2,5 liter. Alle motorer er V-formet "seks". Det er interessant, at absolut alle versioner af denne model kom kun med "automatisk". Under normale forhold bilen vil koste omkring på 200 000 tusind.

Maskinen, der er kendt i hele Rusland

Chevrolet Niva - der ikke har hørt om denne bil? Mange russere er forundret ved spørgsmålet om, hvor man kan købe en bil er gavnligt. Nå, er denne bil solgt i næsten alle byer i vores land. Han på én gang var meget populære, og disse modeller blev købt meget hurtigt. Og priserne for biler i Rusland dette mærke, ved den måde, var ganske lille. Og alt sammen fordi maskinen er skabt på basis af VAZ-2123. Teknisk set opnå en absolut klassiker "Niva", bortset fra at det nye udstyr. Valget i dette tilfælde er lille - lige ud af boksen "mekanik", og motoren har kun én - en 1,7-liters med 80 "heste". Nu priserne for biler i Rusland er temmelig stor, men "Felt" er stadig en indstilling for budgettet. Den version 2003 er værd at omkring 150 000 rubler. Den dyreste udgave, i 2006, vil koste omkring 200 000 gnide.

"Lada Priora" - dronningen af russiske veje

Måske, blandt alle former for "Lad" model kaldet "Priora" er den mest berømte og solgte. Og den dag i dag, "AvtoVAZ" fortsatte med at frigive nye versioner af denne maskine, som er en favorit af russiske bilister. "Voksen", "Før" vil koste lige omkring 200 000 rubler. Og det er i rimelig stand. For eksempel, bilen af 2010 vil de tre-dørs, op til 98 hestekræfter med en manuel gearkasse koster omkring 200 000. Selv om der er billigere russiske biler. Brand passager sovjetisk fremstillede maskiner er ikke skelnes sort, men selv for lave indstillinger omkostninger kan findes blandt de forslag til salg af "jern heste". 15.000 - Ja, for dette beløb kan du købe en bil! Meget mindre end oprindeligt troede 200 tusind. Dog vil det være den gamle "Moskvich" og "Zaporozhets", men stadig nogle af dem er enige om dette. Alle har forskellige mål, behov og finansielle situation.

Generelt er der masser af andre muligheder. "Toyota", "Audi", "Chevrolet", "Honda", "BMW" - I dag er valget af b / en af et køretøj, så det er muligt at købe næsten enhver bil. Det vigtigste er, at det passer til pris- og bilist behov.

Billig bil: hvordan man ikke at miste?

Og endelig taler om værdien af maskiner og andre nuancer vedrørende spørgsmålet om køb / salg af biler, jeg vil gerne sige om, hvordan man vælger en bestemt model. Hvordan ikke at miste og ikke give væk deres penge helt forkælet maskine, som folk vil gå en gang om ugen, og resten af tiden - for at ordne det? Emne-to-date, så det betaler sig at lytte til eksperterne i denne sag. Det første, de rådes til at tage, før de køber en bil til tankstationen og give lidt penge på inspektion for at identificere svagheder. På grund af den potentielle køber, kan ingen bedrage, og han helt sikkert vil vide, hvad slags bil at købe. Anden nuance - at inspicere bilen selv. Det er vigtigt, at det opfylder køberen direkte. Dybest set, den bil, du kan købe, hvis ikke nogle alvorlige ulemper. For eksempel problemer i forbindelse med motor, affjedring, batteri, brændstoftank. Alle de andre ting er let, hvad der kaldes "lappe" - det vil komme billigt. Men alvorlige problemer nødt til at pille og meget at bruge på deres afskaffelse. Så det kan betale sig at være på vagt, når de køber en bil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.