TravelingRetninger

New Holland i St. Petersburg: blomster, billeder

På listen over de mest romantiske og spændende steder Ruslands nordlige hovedstad på den højre del af øen New Holland. I St. Petersborg, i mange år, blev området lukket for offentligheden. Øen har erhvervet et unikt udseende, der kombinerer funktionerne i forskellige historiske perioder, som kommer til udtryk i sten. New Holland i St. Petersborg er et mesterværk af arkitektur. Den blev bygget i begyndelsen af klassisk russisk stil.

Historien om

New Holland i St. Petersburg - en kunstig ø. Han dukkede op i 1717, efter at arbejdet blev afsluttet med opførelsen af området mellem Admiralitetet og Kryukov kanaler og Moika floden afløbssystem. Ved ledelse af Peter I på øen bygget et træhus. I den hvilede kongen når rejste til Galley Palace, som ligger tæt ved.

Det omkringliggende landskab hus lignede Peter Holland. Det er grunden til øen fik sit usædvanlige navn. Den selvsamme hus kejseren blev kendt som "Dutch". Noget senere, omkring bygningen blev beplantet med frugttræer og gravet op nær den lille dam størrelse.

Start af byggeri på øen

1731/02/19, blev det besluttet at bygge videre på de lagre af New Holland, som skulle gemmes skib tømmer. Ordren er modtaget I. K. Korobov, der tjente som chefarkitekt af Admiralitetet på det tidspunkt. I sommeren 1732 blev påbegyndt opførelsen. Det varede seks år. Allerede i 1738 omkring omkredsen af øen dukkede syv bygninger. Træ, der har været opbevaret i pakhuse, der bruges af Admiralitetet i bygning af skibe. Men ved 1750, alle bygninger er faldefærdige og blev revet ned.

Design af nye faciliteter

På øen New Holland i St. Petersborg efter nedrivning af faldefærdige pakhuse, blev det besluttet at bygge nye. For at designe student tog Korobov - SI Chevakinsky. Allerede i 1765 var resultatet af hans arbejde. Designet af arkitekten bag projektet involverede opbevaring tømmer ifølge den seneste "Dutch" teknologi. De skulle placeres oprejst, og samtidig have en svag hældning. Hele lageret kunne rumme sådan en række skov, der kunne bruges til opførelse af femten skibe. Langs kanten af kroppen formodes at sætte i stenen struktur.

Som planlagt af arkitekten, en dam, der gravet under Peter I, skulle jeg blive til en rektangulær pool. Han blev bredere, og dermed forbinder med Kryukov kanalen og de Moika to kanaler. Som et resultat, har New Holland drejede opdelt i to øer. En af dem blev navngivet Pokrovsky, og den anden - Kolomna.

For den arkitektoniske udformning af komplekset af lagre for hjælp kaldet arkitekten Zh. B. Vallen de la Mothe. Arkitekten har besluttet at undgå monotoni af de grå bygninger. Han fremsatte et forslag til behandling af facader af lagre med stor rustication. På samme tid i bygningerne blev arrangeret høje vinduer af bue type.

Opførelse af nye bygninger

13/04/1765 af kejserinde godkendt projektet opførelse af bygninger på New Holland Island i St. Petersborg. Konstruktionen af de fire murere blev bragt straks. Han overvågede alle værker ingeniør I. K. Gerard. Men det uventede skete: i sommeren 1766 Gerard-projektet blev tabt. Om tabet af klassificerede beviser givet til dem i avisen "Petersborg Gazette".

Den berømte bue, som er placeret på øen New Holland (St. Petersborg) (se nedenfor foto) blev bygget over otte år. Begyndelsen af konstruktionen hører til 1770, men det viste sig, at det blev bygget korrekt. På grund af denne bue blev demonteret i fem år, og i 1784 genopbygget. Højden af bygninger er treogtyve meter, og bredden af spændvidden - lidt mere end otte meter. Arch bestående af granitblokke, som hver vejer omkring fire tons.

Gerard i 1780 overtog som arkitekt M. Veshnikov. Opførelse af pakhuse langs Moika blev afsluttet i 1784 allerede under hans ledelse. Yderligere erektion af strukturer har været svingende, intermitterende. På gården side var pakhuse er bygget til højden af den udvendige facade af det tidlige 19. århundrede. I 1848-1849 gg. afsluttet opførelsen af huset, som er placeret på hjørnet af Kryukov og admiralitetets kanaler. Endvidere blev væggen omgivet af kyst af øen. Imidlertid er det kun gøres ved admiralitetet Canal.

Alt på øen, blev bygget seksogtyve bygninger med en samlet længde udgjorde to hundrede og tres meter. Højden af disse strukturer umærkeligt øges, når nærmer buen.

Arkitekten af den militære afdeling A. Shtaubertom på New Holland Island (St. Petersborg) Marine fængsel designet. Denne bygning blev bygget i 1828, arbejder på et projekt arkitekt han henviste til hans skabelse "The Tower". Under eksistensen af fængslets navn i hverdagen det er i konstant forandring. Som et resultat, blev det populært kendt som "flaske". Da denne bygning er tilsluttet, og udtryk, der eksisterer i det russiske sprog. Når de siger "Du skal ikke komme i en flaske", mener vi, at det er nødvendigt at opføre sig rimeligt, ikke at komme til, hvor du ikke skal.

New Holland - ø, som holdt skoven. Til brug i opbygningen af skibe til transport af materiale til en kanal Admiralitetet skibsværft.

Den skæbne område efter Oktoberrevolutionen

Under den sovjetiske æra New Holland Island (Sankt Petersborg) var besat af militære enheder. Sælg dette område til udenlandske investorer forsøgte i 1990'erne. Men transaktionen frustreret over de langvarige forhandlinger med de militære myndigheder. I begyndelsen af dette århundrede, direktør for Mariinsky Theatre Valeriem Gergievym blev et forslag om at overføre ejerskabet af øerne i den nordlige hovedstad.

Art arbejdstager planlagt at placere på det område af New Hollands nye scene. Imidlertid blev en positiv beslutning og ikke accepteret. Alene november 2004 øen kom under jurisdiktion af St. Petersborg.

historiske fakta

New Holland - er det sted, hvor stemmen lød højt zar Peter I, da han skældte hende shipwrights. På denne ø var den første i den russiske gnist radiostation og et fængsel bygget på den europæiske model. New Holland på initiativ af admiral Makarov og videnskabsmanden Dmitri Mendeleev var begyndelsen på arbejdet i landets eneste forskningscenter. Arbejdet blev udført med modeller af skibe på sit unikke indendørs swimmingpool. På samme ø Mendelejev udført forskning i laboratoriet, som eksisterede på Naval afdeling. Forskere arbejder på en række forskellige typer af krudt.

Det er fra øen New Holland V. Lenin opfordrede folk til at lave en revolution. Husk dette sted, og mange andre hemmeligheder, at offentligheden ikke var tilgængelige i mange år.

i dag

Det område i New Holland, som for tre hundrede år arbejdet russiske opfindere og videnskabsmænd, men i 2010 begyndte at omdanne i tilgængelige offentlige kunst rum. Samtidig blev øen en af de mest interessante kulturelle områder i den nordlige hovedstad.

Projektet "Sommer i New Holland" er ved at blive implementeret. På øen en bred vifte af arrangementer. På listen over udstillinger og koncerter, shows og konkurrencer. På det lukkede område i fortiden, kan du sidde i en hyggelig café, se film.

Hvis feriemål du valgte New Holland (St. Petersborg), hvordan man kommer til hende? Først skal du komme til Teaterpladsen. Dette kan gøres fra metroen "Spasskaya" stationer "Sadovaya" eller "Sennaya". Efterfulgt af en tur langs Kryukov Canal Embankment til det punkt, hvor den skærer med vasken. Denne sti vil ikke tage mere end tyve minutter.

Disposition af øen

Hele territorium New Holland i dag hovedvejen er opdelt i to dele. En af dem er en perfekt grøn græsplæne, et område - fem tusinde kvadratmeter. Den anden del - en sten med etablerede gamle skibscontainere. I disse interimistiske pavilloner lave mad, og give ud sportsudstyr designere arbejde.

Besøgende på øen har mulighed for at ligge på græsset, liggestole, som er gratis, og spille frisbee. På særligt udstyrede tog field hold i volleyball og mini-fodbold. På det område af New Holland placeret en masse træbænke. Pyntede og hegn i vand er også lavet af dette materiale. Lige på græsplænen er der sten niche, hvor du kan lave en brand. På øen opererer Wi-Fi, som er gratis for besøgende.

"Shop" projekt

Her delte offentlige have. Allerede i den første weekend af besøgende blev leaset seks af de atten senge placeret på det. På New Holland Island (Sankt Petersborg), behøver blomsterne ikke vokse. Der foretrækkes urter, grønne løg, persille og brøndkarse. Det er planen at etablere nabolaget drivhus peber, tomat og agurk.

En del af sengene givet til forskellige projekter. For eksempel er dyrkning af grøntsager og kartofler engageret i hjemmet liv, som er en café-bar. Der er senge, der tilhører bladet "Hund Ru", netværket «Probka Group» restauranter og så videre. D.

genopbygning

Kulturel program "Sommer i New Holland" påvirker en række forskellige udtryksformer. Som en del af dette projekt siden åbningen af øen for offentligheden på det område af de forskellige aktiviteter, der påvirker omfanget af litterære og teater, musik og design, samt andre former for kunst.

Seværdigheder - New Holland Island (Sankt Petersborg). 2014 markerede begyndelsen af værker på genopbygning her. I denne henseende kunstprojekter midlertidigt suspenderet og et besøg på det område er forbudt. Det er planen, at for offentligheden New Holland vil blive åbnet allerede i 2015

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.