TravelingRetninger

Helligdage i Bulgarien: en gennemgang erfarne rejsende

Maleriske bjergtoppe, lange sandstrande, varmt Sortehavet, muligheden for helbredelse, vægt de mest behagelige oplevelser - alle det lover fritid i Bulgarien. Golden Sands, Sunny Beach, Nessebar, Bourgas og Varna - badebyer har allerede nået niveauet for turist-infrastruktur, der vil tilfredsstille den mest kræsne rejsende. Samtidig er priserne på rejse i dette vidunderlige land er lave i forhold til samme nabolandet Tyrkiet. Manglen på besværet med visum, kort flyvning, et budget ferie tæt på det russiske sprog gæstfrie mennesker - alt dette tiltrækker russiske turister til Bulgarien. Moskva lufthavn kan nås ikke kun til landets hovedstad Sofia, men også direkte til feriesteder i Bourgas og Varna.

Helligdage i Bulgarien: en gennemgang nysgerrige turist

I dette land, er der noget at se. Antikke Rom, herunder den nuværende indlandet af imperiet, forlod her en masse gamle websteder. Byzans blev bygget i Bulgarien, mange templer og klostre, der nu indgår i listen over UNESCO World Heritage: Rila kloster, Ivanovo kirker i klipperne, den Bojana Kirke. blandt andre verdensberømte monumenter kan kaldes Sveshtari og Kazanlak Tomb, Madara Horseman. Denne frilandsmuseum er den gamle by Nessebar. Naturelskere vil opdage mange nye ting i reserven Srebarna og "Pirin" Nationalpark.

Helligdage i Bulgarien: Review dovne beachgoers

Turist infrastruktur i landet er i rivende udvikling, så du ikke skal tro de historier om turister, der besøgte Bulgarien i slutningen af 1990, og erklærede, at tjenesten af de centraleuropæiske lande er betydeligt ringere end Spanien, eller endda Kroatien. På badebyer bygges nye hoteller med swimmingpools, komfortable bygninger eller bungalows, med animation program og et perfekt udvalg af mad. Stor og lille kystby fik sine vandlande, der tilbyder rekreation i Bulgarien. "All inclusive" - en favorit russiske turister vedligeholdelsessystem - i stigende grad praktiseres fashionabelt feriested. Der er ingen mangel på klubber eller hoteller spa-kompleks.

Helligdage i Bulgarien: en gennemgang af skiløber

I denne sydlige land om vinteren, kan du ride på pisterne! Tre skisportssted: Pamporovo, Borovets og Bansko - Bulgarien gjort berømt over hele verden. Selvfølgelig er dette ikke er den Andorra og Schweiz, forvente mirakler fra den lokale service er ikke nødvendig. Hertil kommer, at sæsonen i disse bjerge varer mindre end i Alperne og Pyrenæerne - trygt skiløb er kun mulig i januar og februar. Men Bulgarien behager masser af stier for begyndere og dem, der foretrækker skråningerne af medium sværhedsgrad. Snowboardere kan også finde bjerg resorts i Bulgarien egnede skråninger.

Ferie i Bulgarien: en gennemgang af turister ankommer til behandling

Land rige mineralske kilder med forskellige temperaturer: 20 til 100 ° C. I nærheden af dem er bygget balneologisk sygehus. Nogle af dem spore deres historie fra oldtiden! Bade, mudder, mineralvand plus et mildt klima og fyrreskove behandle endokrine, luftveje, mave- og tarmsygdomme, bevægeapparatet. Fra kursteder kan kaldes Saints Constantine og Elena, Pomorie på kysten, og Devin, Hisar, Velingrad og Sandanski i bjergene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.