ComputereComputerspil

Nærmere oplysninger om, hvordan du tilføjer i privat kuffert til en anden "Maynkraft"

I dag taler vi om, hvordan du tilføjer i privat ven kuffert i Minecraft. Den første ting at gøre i spillet - er at bygge et hus. Den skal være fyldt med møbler til komfort. For at holde din ejendom sikker, skal beskyttelsen være installeret på hver enkelt vare. Til dette formål den private chat funktionen. Men det er svært at leve helt alene, så der er et ønske om at invitere gæster af en anden part. Sameksistens, selv i den virtuelle verden kan være en meget givende og sjovt.

skabelse

Hvis du løser spørgsmålet om, hvordan du tilføjer i privat kuffert, vil vi være i stand til at give andre adgang til vores personlige ting for at hjælpe os i hverdagen arrangement. Opbevaring kan ikke skade aldrig, uanset andre egenskaber ved boligen. Kister kan være flere, i dette tilfælde, at de passer flere emner og værktøjer. At skabe den enkleste slags opbevaring træ. Du kan bruge enhver art - asp, birk eller eg. Det er bedst at udtrække en sådan økse ressourcer. Fit som helst type - normal, gylden, diamant. Træ kan også fås med de bare hænder. Det er vigtigt at være opmærksom på de elementer, som i dette tilfælde falder til jorden. Elementer er kun, hvis du anvender de rigtige værktøjer. Det næste skridt er at skabe en arbejdsbænk, hvis der ikke er klar. Bryst vises, når du placerer elementerne i ringen.

Grundlæggende Privat

Fra nu af kan vi bruge vores lager, flytte den op og fylde. Og til en fremmed ikke drage fordel af vores værdifulde ting, giver en Privat kister Minecraft. Dog kan venner altid give adgang til en række emner, som er placeret på vores område. For at gøre dette i nederste venstre hjørne af skærmen, skal du indtaste RG kommando i en særlig linje. Dernæst angive den relevante handling: addowner, addmember, med andre ord, at den højre redigere ejendommen, og deltagerne.

instruktion

Vi fortsætter til den umiddelbare løsning på problemet med, hvordan du tilføjer i privat ven kuffert. For at gøre dette, så ring til konsollen og indtast der en speciel kommando / cmodify. Så gennem mellemrummet angiver vens navn, du vil tilføje. Når disse trin er fuldført, klik på højre museknap brystet. Alt er klar. Spørgsmålet om, hvordan du tilføjer i privat ven kuffert besluttet. For at se en liste over venner, der har adgang til lageret, skal du bruge kommandoen / cinfo. Næste, skal du højreklikke på brystet. Efter dette, vil chat liste være bekendt med ret til adgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.