ComputereComputerspil

Hvad skal man gøre, hvis du ikke gå til "Steam" 6

I de senere år har "Steam" blevet hjemsted for millioner af spillere, der ikke længere behøver at bekymre sig om at købe fysiske kopier af computerspil, som de kan gøre det i et digitalt format via denne platform. Desuden er "Steam" tilbyder utrolig mange andre muligheder - løb købt spillet lige her, at komme i hendes resultater og samlekort, at chatte på forum, skrive vejledninger og transmission, skabe anmeldelser og så videre. Men nogle gange er der problemer med klienten "Steam", når den ikke er tilsluttet. Hvad skal man gøre, hvis du ikke gå til "Steam"? Det vigtigste - ikke panik, intet slemt vil ske, vil alle dine spil være til rådighed. Du skal blot finde årsagen og løse problemet.

opdatering klient

Så hvad gør man hvis man ikke går til "Steam"? Først og fremmest bør du tænke over, hvad klienten af denne platform er dynamisk, der er i konstant udvikling, forbedret og raffineret. For ham de nye funktioner er frigivet, er der nye muligheder og så videre. Og hvis du ikke kan oprette forbindelse i et givet tidspunkt, er der en mulighed for, at dette er kun din version uoverensstemmelse med den ene uploadet til serveren lige nu.

Giv lidt tid til kunden, så den kan fornys. Men hvis dette ikke sker, og du stadig får fejlmeddelelsen, skal du gradvist forsøge at genoprette forbindelsen klienten, og derefter genstarte computeren og geninstallere klient "Steam". Efter denne opdatering kan det tage temmelig lang tid, men så det bør arbejde. Men hvad nu hvis du ikke gå til "Steam", selv efter alle de ovennævnte manipulation?

rengøring kunde

Mange gamere spørger sig selv om hvad man skal gøre, hvis du ikke gå til "Steam", fordi alle de spil, de er på denne platform. Hvis du ikke ønsker at vente og foretrækker at tvinge problemet, kan du prøve at manuelt rense mappe med "STIM", at være i stand til at køre den. Hvad skal jeg gøre? Man behøver blot at se på de filer med extension klat mappen og slette dem - så kan du køre "Steam". Som i den tidligere version, kan den første kørsel tage temmelig lang tid, men efter at hans klient vil fungere fint.

Problemer på serveren

Når opstår spørgsmålet, hvad de skal gøre, hvis ikke går ind i Steam, mange brugere begynder at kigge efter et problem på din computer. Men dette er ikke altid tilfældet, fordi kilden til et problem ikke kan være sammen med dig. For eksempel kan det være et problem på den server, eksperter forsøger så hurtigt som muligt at eliminere, så alle brugere kan komme tilbage til de spil og diskussioner uden større forsinkelser. Det er ikke nødvendigt, fordi det første problem at kaste teknisk support beskeder - det er værd at huske, at der på samme tid med dig "stim" nyder selv millioner af mennesker, og hvis alle starte på grund af små problemer på serveren til at skrive til teknisk support, er det usandsynligt, at nogen vil få en plausibelt svar på kort tid.

Problemer med din hånd

Hvis ikke går ind i Steam, ofte kan det være forbundet med, hvad der sker på serveren af selskabet Valve. Men ikke altid. Nogle gange, du virkelig skal se efter et problem med sin hånd. Det kan ikke være selv i din computer, for eksempel, når der er problemer med internetforbindelsen. "Steam" - en online platform, så vil du ikke være i stand til at bruge det, medmindre du er forbundet til internettet. Derfor skal du tjekke alle de muligheder, se venner for at se om de virker "Damp", før du tager nogen seriøs handling på dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.