ComputereComputerspil

Sådan fjernes logfilerne i "DotA 2" og øge produktiviteten?

Moderne computerspil bliver mere krævende af hardware ressourcer. Derfor næppe nogen overrasket over, at på nogle computere er ikke i den bedste måde vil selv arbejde "Dota 2". Men det er det mest populære spil i verden, så det ville være en skam at gå glip af muligheden for at spille i det, især i betragtning af, at der er eksisterende metoder til at øge produktiviteten. Denne artikel vil hjælpe dig med at forstå, hvordan du fjerner loggen i "DotA 2" - dette gøres ganske enkelt, så alle ikke er ejer af den mest kraftfulde computer kan forsøge at gøre nedenstående trin.

grafikydelse

Det er ingen hemmelighed, at i de fleste tilfælde, halter i spil er på grund af det faktum, at dit grafikkort ikke kan klare belastningen. Bemærk dog, at næsten aldrig standard ydeevne af dit kort, vil ikke blive sat til maksimum. Dette er, hvad du kan rette, hvis du ønsker at lære, hvordan du fjerner loggen i "DotA 2". Du går i indstillingerne for dit grafikkort, hvor du er nødt til at finde de vigtigste parametre - og det er, hvor du kan indstille den maksimale ydelse. Men i dette tilfælde, du har brug for at vide, at sådanne handlinger væsentligt kan forkorte livet for dit kort, så bruge denne metode, hvis du er sikker på at du har brug for det. Men hvis du ønsker at lære, hvordan du fjerner loggen i "DotA 2". at uden det kan du ikke. Men du også nødt til at gøre mere og mere handling.

Forøgelse sidefilen

Hvis du ønsker at lære, hvordan du fjerner loggen i "DotA 2", så skal du gå via kontrolpanelet i afsnittet ansvarlig for ydelsen på din computer. Her skal du øge størrelsen på sidefilen. Oftest er det sat med antallet af RAM du har - er den værdi, du ønsker at ændre, baseret på hvor meget du har til rådighed RAM. Hvis du har to gigabyte, derefter installere tre eller fire gigabyte til sidefilen. Kombinationen af øget sidefilen og accelereret grafikkort er næsten hundrede procent sandsynlighed vil forbedre effektiviteten af spillet "DotA 2". Sådan fjernes logs, du ved nu, men mange spillere er også bekymrede over forsinkelsen, der er for lang. Men dette besvær du kan slippe af med.

CPU-belastning

Forsinkelse i dette spil kan opstå på grund af det faktum, at din CPU er for meget belastning. Du bør reducere det, som vil være nyttig og vores anbefalinger til, hvordan man fjerner loggen i "DotA 2". Gennem indstillingen af spillet ikke er færdig, processen er meget mere kompliceret, så du har brug for at blive klar. Du først nødt til at finde, hvor det er installeret du "Dot" og derefter finde der den mappe, der indeholder forskellige spil configs. Blandt dem finder du en fil kaldet video - det vil være en hel del af linjer, men næsten alle af dem behøver du ikke, men én. Se efter linje med teksten setting.mat_queue_mode - du behøver ikke at tænke over, hvad der præcist den reagerer bedre bare ændre værdien til 0. Derefter kan du let reducere belastningen på computerspillet og dermed forbedre ydeevnen.

skrivebordsopbygning

Når du starter spillet, du ser kun vinduet med spillets handlinger. Men dette betyder ikke, at din pc ikke gøre noget. Derfor er du nødt til, hvordan man effektivt at bruge ressourcerne i din computer - for eksempel for at deaktivere uønskede programmer, når du spiller i "Dot". Men der er også en gennemprøvet metode, der vil give dig mulighed for at opnå den næsten fuldstændige forsvinden af forsinkelsen. At gennemføre det i livet, du har brug for at gå til spillet mappe, og vælg den største fil med endelsen exe. Kom til dets egenskaber, gå til fanen Kompatibilitet, og så er du nødt til at sætte kryds i feltet "Disable desktop sammensætning".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.