Af teknologiElektronik

Pulstælleren i de elektroniske kredsløb

Til en elektronisk anordning kunne udtages prøver i tid, bør dets sammensætning omfatte en impulstæller. Disse tællere er meget udbredt i næsten alle moderne apparater: robot linje, automatisering, computere, fjernsyn, osv De tillader dig at gøre meget præcise beregninger, og er nødvendige for driften af vigtige enheder, såsom processorer eller microcontrollere. Uden dem ville der ikke være nogen edb og automatisering ordninger arbejder i produktionen, tilsyneladende, ville det være baseret på andre principper.

Moderne pulstæller er et kompakt, lille størrelse enhed. Med andre ord - dette integrerede kredsløb, som anvendes i elektroniske apparater af forskellig beskaffenhed. Til sin drift anvendes en Kvartsresonator eller enhver anden pulsgenerator. Det vigtigste kriterium for udvælgelse af rektangulære impulskilden er kravene for enden indretningen. Meget populært nu nyder krystal. Frekvensen på udgangen af disse enheder er praktisk taget konstant. Det afhænger ikke af tidspunktet for drift og stort set uændret fra temperaturforholdene i de resonator værker. Det tjener som reference frekvens til normal drift af processorer. Således opnåede firkantimpulser leveres til tælleren input, og som beregner antallet afhængig af algoritmen indlejret i det.

Således tælleren tilvejebringer et impulssignal, antage en anden forsinkelse. Disse produkter er meget udbredt i hjemmet og på arbejdspladsen. Som et eksempel, eller elektroniske Quartzure, hvor pulsen tælleren konverterer frekvensen af en kvarts oscillator i hele tiden vi forståelig form, hvor der er sekunder, minutter, timer, etc.

Til normal drift af robot linje er nødvendigt at anvende stikprøver tid af alle enheder og mekanismer. I dette tilfælde den vigtige højhastighedslinje styresystem, som er tilvejebragt ved anvendelse af en høj referencefrekvens på mikroprocessoren. Elektronisk puls tæller gør det muligt at overvåge hastigheden på rotation mekanismer, der skaber en forsinkelse til at deaktivere aktuatoren, sikkerhedssystemer og mere.

Anvendes i elektroniske kredsløb, kan impulstællere udføre en lige eller nedtælling. Nogle af dem arbejder på znakosinteziruyuschy indikator eller kontrol kredsløb. Brug af tællere kan implementeres praktisk taget enhver logisk enhed, der vil ikke kun give et normalt forløb af hele processen, men også et godt eksempel på automatisering i husstanden. Med hjælp af simple kredsløb ved hjælp af disse tællere vil du være i stand til at gøre nyttige enheder, som er nyttige i et privat hjem eller lejlighed.

I øjeblikket er der flere enheder, som omfatter puls tællere. De er blandt de vigtigste komponenter i elektroniske kredsløb og godt bevist over en lang periode med drift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.