Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Baku" (Arkhangelsk): Aserbajdsjan gæstfrihed

Traditioner og køkken i Aserbajdsjan er meget interessant. Befolkningen i denne nationalitet forskellig gæstfrihed og hjertelighed. Føl fuld af historie og traditioner mennesker, besøge restauranten "Baku" (Arkhangelsk).

Beliggenhed og historie om opdagelsen steder

I Arkhangelsk under dette navn første café. Det var beregnet til en snæver kreds af mennesker. Over tid, populariteten af virksomheder voksede, ejerne besluttet at åbne en restaurant i samme kontekst. Arrangementet fandt sted i december 2012.

Siden da er det kun restaurant bedømmelse steget (med "Tripadvizore" score på 4,5 ud af 5 point). Besøgende er tiltrukket lækre retter og en traditionel indretning. Ejere af virksomheder klart overholde sine principper og regler, med det resultat, at billedet er holdt på et højt niveau gennem en koordineret arbejde i alle faser.

Restaurant "Baku" (Arkhangelsk) ligger på gaden. Pavla Usova, 39, s. 1. Restauranten er åben dagligt fra 12,00 til at 4.00. På fredag og lørdag arbejde er udvidet til 6,00.

Egenskaber restaurant

Interiøret er lavet i den traditionelle Aserbajdsjansk stil:

 • massiv udskåret træ og læder møbler;
 • mosaikvinduer;
 • Nationale mønstre af tæpper;
 • lille springvand;
 • figurer;
 • oprindelige belysning.

Personale perfekt gør sit arbejde. Tabel indstilling og kundeservice er altid øverste hak. Tjenerne ved menuen meget godt og kan give oplysninger om hans hvert trin i detaljer. De er altid hensynsfuld og diskret, men samtidig meget venlige og opmærksomme.

Restaurant "Baku" (Arkhangelsk) tilbyder sine gæster gratis brug af trådløs internetadgang. Denne service er yderst relevant i erhvervslivet forhandlinger. Etableringen har flere værelser. Der er ikke megen plads til små banketter eller forretningsmøder. I store rum, kan du spille en chic bryllup eller fejre et jubilæum.

Om aftenen kan gæsterne nyde levende musik. restaurant "Baku" er ofte (Arkhangelsk) arrangerer traditionelle aftener med nationale danse og sange. I weekenderne, ofte er alle former for shows med opførelser af forskellige kunstnere.

Restaurant "Baku": menu

Aserbajdsjan madlavning vil behage dens forskelligartede smag af enhver gourmet. Stolthed menuen i restauranten er kødretter. Det tjener den mest lækre grill i byen, som er stegt på trækul foran gæsterne. Kød kogt i tandoor (ler ovn), kan ikke forlade nogen ligegyldig besøgende.

Kokke forberede retter efter traditionelle opskrifter. De er:

 • Dolma;
 • saftigt lam;
 • kebab;
 • sorte;
 • kutaby;
 • bozbash;
 • kufta.

elementer fra det europæiske køkken også på menuen. Smuk præsentation af måltider og brugen af de traditionelle retter er appetit besøgende ved første øjekast.

Højdepunktet i menuen er hjemmelavede vine. De fremstilles efter traditionelle opskrifter fra forskellige druesorter. Disse drikkevarer kan kun forsøge at "Baku". Sød, tærte, med bitterhed - disse varianter erobre nogen.

En særlig indbydende atmosfære indhyller gæst allerede ved indgangen til restauranten. Feedback fra besøgende, hvis du kommer her en gang, og træk det i "Baku" igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.