Af teknologiMobiltelefoner

Aktivering iPhone 4S

Når du først har købt den verdensberømte smartphone med en bidt æble på bagsiden, så de spørgsmål, du måtte have om, hvad Iphone aktivering. Efter at konkurrere i produktionen af HTC mærke, Samsung og så videre, aktivering er ikke relevant. Men det er Apple fyre ved hvordan man kan gøre det svært for sine brugere på et plant underlag.

Så emnet for denne artikel - hvordan at aktivere iphone 4s, hvilke skridt der skal passere for en vellykket gennemførelse af denne procedure, og hvad du skal gøre for at få Apple-id (Apple-konto).

Materialet er velegnet til passage af verifikation med enhver telefon, der kører under iOS 5 forvaltning (som standard er det på 4S).

Først forberede mikro-sim.

Da iPhone aktivering er kun mulig via internettet, er du nødt til at deltage til at finde en Wi-Fi-zone, eller tilslut med det medfølgende kabel til din computer, (jeg håber, det er klart, at det skal være forbundet til World Wide Web). Så download iTunes.

Hvis telefonen er forbundet til netværket, skal du læse dukkede instruktionerne på skærmen, og følg dem. Først skal du vælge land og sprog, (jeg råde til at vælge den russiske og russisk).

Det næste spørgsmål vil være: Lad mig definere placeringen af telefonen (praktisk, hvis du planlægger at bruge kortene og navigation). Her kan du tillade eller afvise tilbuddet, under alle omstændigheder, senere, telefonens menu, du kan ændre denne indstilling.

Så aktivere iphone spørger, om du tillader at oprette forbindelse til internettet telefonen, da det netværk, som telefonen er i konstant behov for, og ikke kun for web-surfing, men også for iCloud og andre onlinetjenester Epple, jeg råde dig til at svare "ja" til dette spørgsmål.

Så den vil forbinde til netværket tjenesteudbyder for at få indstillingerne for tilslutning til sine SMS service, MMS, GPRS og så videre. D.

Når du har hentet, kommunikationsparametrene, vil du blive stillet spørgsmålet, har du haft før denne telefon er det selskab, hvis der var - der tjener til at sætte alle indstillinger fra sikkerhedskopien er gemt i iCloud og iTunes, men da den enhed, du først skal vælge menuen "Opsætning af en ny telefon."

Alle efterfølgende menuer og spørgsmål kan du gå, men du kan springe, er de ikke nødvendige. Den vigtigste iPhone 4S aktivering er vellykket. Men for at opleve den fulde effekt af iPhone 4S, anbefaler jeg, at du går gennem de resterende trin for at afslutte.

Så forbinder tilbage til internettet via Wi-Fi eller GPRS, ind under mit ID, hvis du har en, eller oprette en ny (det er gratis) og aktivere eller deaktivere af Siri (stemme assistent).

Vælg at acceptere eller afvise at sende rapporter om arbejdet i din iPhone til Apple, og til sidst klikke på knappen "begynder at bruge telefonen."

Og hvad med dem, der ejer uofficielle iPhone, fordi der i dette tilfælde er den standard aktivering, bliver brugeren konfronteret med store vanskeligheder?

Faktisk dette problem forekommer normalt i dem, der er nødt til at flashe din telefon, og modtog som følge af en ikke-arbejdende mursten. Nu skærmen lyser indskriften "skal aktivere iphone», og når du forsøger at gå gennem denne procedure vises fejlen af umuligheden afslutte processen.

Ideelt set, selvfølgelig, hvis du har et SIM-kort af disse operatører på den service, der er blokeret af din gadget: Vodafone, T-Mobile, AT & T. I dette tilfælde umiddelbart efter telefonens firmware, installere SIM-kortet i iPhone og oprette forbindelse til iTunes. Så maskinen vil gøre alt selv. Men de, der ikke har et sådant kort, må kæmpe med deres egen telefon.

I sådanne situationer vil hjælpe Cydia, snarere tweak kaldet Subscriber Kunstig Module, med dens hjælp er det muligt at aktivere iPhone «zalochenny" uden en operatør SIM-kortet.

For at finde ud af præcis, hvordan dette er gjort, henvises til internettet, der vil du finde en masse nyttige instruktioner om oplåsning og dzheylbeyka. Det er fortsat kun at minde om, at dette ikke er lovligt, og garantien på din telefon (hvis det er, selvfølgelig, var), du helt sikkert tabe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.