TravelingRetninger

Jernbaner i Tyskland: længden, tog klasser

Jernbaner i Tyskland betragtes som en af de mest effektive offentlige transportsystemer, ikke blot i Europa, men også i verden. Derfor, for at rejse på tyske tog er ikke kun hurtig, men også behageligt. Men, selvfølgelig, så effektiviteten er pengene værd. Selv uddannede turister, ved hjælp af en række forskellige rabatter og tariffer, kan det rejse rundt i landet helt et budget. Nu vil vi fortælle dig om, hvordan transporten jernbane i landet. Du vil også lære hvordan man rejser i Tyskland og også i udlandet for at træne på en sådan måde, at det ikke var meget dyrt for din lomme.

Tyskland: jernbanerne

Det første tog i landet dukkede op i tusinde otte hundrede femogtredivte år. Det blev derefter åbnet jernbaneforbindelse mellem byerne Nürnberg og Fyurtsem. Femogtyve år at dække otte tusinde kilometer jernbane. I 1925 blev der forbedret dampmaskiner, og hastigheden rekord sat i 1936 af tyske tog, første gang nåede de to hundrede kilometer i timen i verden. mere high bar blev taget i 1988. Eksperimentelle tog "Intercity" viste muligheden for fire kilometer i timen. Ideen med at bruge elektrisk energi inden for transport, også tilhører den tyske - Werner Siemens. Han har også bygget og testområdet i nærheden af Berlin. Elektrificering af jernbaner tyske veje begyndte i det nittende århundrede, og fortsatte efter Første Verdenskrig. Efter at kombinere alle de jernbaner Tyskland stål tilhører staten monopol titlen "Deutsche Bahn". Land forbundet skinner med de stater, der har samme sporvidde. Det er Frankrig, Schweiz, Polen, Tjekkiet, Østrig, Danmark, Luxembourg, Holland og Belgien. Til dato, længden af jernbaner i Tyskland er fyrre-2000 km. Dette er den sjette i verden med hensyn til længde. Elektrificeret omkring 2000 mil.

stationer

Fra stationerne begynder enhver rejse med jernbane. Hvis de små landsbyer og byer, som regel er der kun én station, de større byer har flere. Du straks indse, at foran dig - hovedbanegården, når man læser navnet "Hoptbanhof". Jernbanestationer i Tyskland det meste udstyret med alt det nødvendige for en rejsende. Selv på de små stationer har en cafe eller bistro, billetkontorer eller maskiner, vise tidsplan og pointere hvordan man kommer til sporene. Selv om der er ingen indendørs station, er der altid en behagelig bænke med glasvægge, der beskytter mod vinden. På de fleste stationer er udstyr til handicappede og elevatorer. Større stationer - hele denne mini-byer. I modsætning til de små stationer arbejder døgnet rundt, og der er mange caféer og restauranter samt indkøbscentre og butikker. På nogle stationer åbne netværk som f.eks "Lidl" supermarked. Opbevaring af bagage er på de fleste landes stationer. Turister foretrækker automatisk, fordi de er mere praktisk og billigere.

typer af tog

Alle bør vide på rejse gennem Tyskland og vælge de tilsvarende mål og budget billetpris. Generelt er tyske tog opdelt i to store grupper. Vi ville kalde dem jernbane nær og fjern følgende. Men de bliver kaldt snart (krop) og regional. Førstnævnte er som regel hvide, og den anden - rød. Men der er undtagelser. Men så systemet er kompliceret. I kategorien "højhastighedstog" falde "Intercity Express", samt en IC eller EU. De går ind i landet og i udlandet. Der er også nattog og sove med bed-steder. Regionaltog - tog vores kolleger, med den forskel, at de er uendeligt renere og mere behagelig tur med en hastighed på ikke mindre et hundrede kilometer i timen. Suburban bliver ofte erstattet med metro og sporvogn. Rygning er ikke tilladt i togene af enhver type. Dette gælder i flere år.

hurtigste

Tog ICE (Tyskland), eller den "Intercity Express", anses for at være høj, når tre hundrede kilometer i timen. Han gør også et minimum antal stop. Dens lokomotiv ligner en sølv kugle. Men ganske ofte i praksis, at togets hastighed er ikke meget forskellig fra den anden stamme. "Intercity" god at bruge, hvis du overvinde den afstand på fem eller seks Hundrede km, for eksempel rejser fra Køln til Berlin eller München. Så ikke nok med at du sparer en time og en halv, men ikke direkte, uundgåelig med andre typer af tog. De er også kendetegnet ved en øget grad af komfort. Der er sådanne tog er som regel om eftermiddagen. Rejsetiden kan sammenlignes med bevægelsen i bilen, men det vil være meget mere behageligt!

ICE vogne

Her er alt gennemtænkt for bekvemmelighed af passagerer. Klasse vogn i "Intercity Express" er angivet med et stort antal grå. Rummet er placeret på den elektroniske tavle ved siden af døren. Der kan du se og ruten der bevæger højhastighedstog. Af den måde, være forsigtig, når landing. Ofte sammensætningen er opdelt i to, og den ene halvdel kan tage et helt andet sted. Dørene lukker automatisk. Udpeget siddepladser. I den anden klasse er som regel to rækker af parrede sæder. Mellem dem - passere. I midten af bilen er der et par pladser ved siden af hinanden. Hvert sæde har et bord. Under vinduet - et stik til en bærbar computer. På nogle tog, der kører vayfay. Armen af stolen har et stik til hovedtelefoner til at lytte til radioen. Bagage kan placeres på hylderne over sæderne, og i særlige rum. Nogle biler har en seks-sæders coupé. Resultattavlen er vist i sidste ende, toget kører med en vis hastighed. Bilerne er normalt forseglet og fugefri bane, så støjen ikke er hørbar.

Andre hovedbanegården

Mellem de større byer i Tyskland gå til den såkaldte "Intercity". Denne mærkning er en regelmæssig hurtige tog. Han ser ikke længere som en "rum" som "Intercity Express". Steder for stillesiddende. De fleste har borde og stikkontakter. Sommetider hele toget har to ti-coupe. Hvis du kører ligesom snart i andre lande, vil det have CE-mærkningen. Du kan ofte se passagererne tage deres ejendele nærheden steder. Det er den tyske skik. Frigør et sted kun på anmodning fra de andre passagerer. En af bilerne - dette er en restaurant. Den er opdelt i to dele. Den første af dem - med en bar og høje borde - du kan nyde te, kaffe eller øl. Og den anden er en reel restaurant med tjenere, menu og smukke enheder på dugen. Nattog kaldes "SitiNaytLayn". Der er et rum med en seng-steder, hvor der er udstedt sengetøj. De normalt er forbundet megabyer. Hvis disse tog bevæger sig mellem europæiske hovedstæder og storbyer, er de mærket som "EvroNayt".

Regionale og forstæder jernbanetransport

Ved denne type af togene er ikke kun offentlige, men også private linje. Normalt går de til en afstand på hundrede eller to hundrede km. Regionale eksprestog gøre stop i de større byer. Tyske jernbaner har specielle sorter af denne type tog er ikke bestemte ruter. Disse kaldes interregionale eksprestog. Der er tog, der gør hyppige stop. De kaldes bare regionalt. Forstæder samme køretøj, som kommer ind i jernbanesystemet - dette er "S-Bahn" eller "Stadt-forbud". Disse tog kører normalt gennem større byer og / eller forbinde de omkringliggende byer. De er en del af den lokale transportmidler. Disse tog kører i tunneller (i stedet for subway) og jordledninger (sporvogne). De kan bruges til rejser inden for byen og det omkringliggende område.

Hvad er taksterne for hurtige tog

Jernbaner i Tyskland ved første øjekast er ganske forvirrende billetsystem. Men hvis du forstår det, kan du finde stor gavn for dem selv. Der er den såkaldte basisrenten. Priserne er, så at sige, bid. Hvis du ønsker at gå på en sådan sats i Berlin, for eksempel i Dortmund, vil du betale omkring halvfems euro pr almindelig eksprestog. Og "Intercity Express" vil koste endnu et hundrede. En tur til Dresden fra den tyske hovedstad vil koste halv pris. Det samme system gælder for nattoget. Men de er meget dyrere. Hvis du rejser fra Berlin til München står for grundsatsen lidt mere end halvandet Hundrede euro, natten udtrykker prisen vil stige til to hundrede eller endda tre hundrede. De hurtige tog kan være (og nogle gange nødvendigt) for at reservere plads - et vindue eller midtergangen. Men oftere end at købe et rejsedokument. Uden forbehold af steder, du kan sidde på nogen ubesatte pladser i den anden klasse vogne. Hvis der ikke er nogen frie pladser, kan du være i forhal eller restaurant.

rabat

Men hvis du køber billetter på forhånd, kan du komme til de lavere priser, de såkaldte shparprays. Derefter kan du gå til det samme Dortmund og fyrre euro. Og hvis din rejse afstanden ikke er større end 250 km, så du kan prøve at købe billetter til 25 og 19 Je Men deres antal er lille, og at fange dem, vi har brug for en rimelig andel af lykke. På nogle tog, krydser hele landet, kan du købe en billet med en rabat på ni og tyve euro. Men returnere det vil være næsten umuligt, hvis rejsen ikke vil lykkes. Ønsker du at rejse gennem Tyskland med komfort, men ikke på den ublu pris? For at hjælpe dig - alle de samme shparprays systemet. førsteklasses vogn (ja, mere komfortabel, tilbagelænet i det ligner det fly) vil koste mindst ni og tyve euro og over lange afstande - 39. Prisen for nattog til tidlig booking, også kan opdeles i to eller endda tre gange.

Gruppe billetter på regionale ruter

I Tyskland med tog og rejse meget billigt. Bare for dette skal du vælge en særlig rabat billetter til den regionale jernbanetransport. Men sådanne muligheder åbnede vægt. For eksempel er der ingen grænse billet, som du kan ride på det område af hele landet fra ni om morgenen til midnat samme dag på regionaltog (ekskl ambulancer). Det koster fyrre-fire euro per person. Han har endda et navn "på tværs af landet fra ende til anden." Men for sådanne billetter er bedre at gå efter - jo flere mennesker (op til fem), jo bedre. For hver ekstra passager betaler du otte euro. Som et resultat, kan en stor familie eller gruppe på fem mennesker rejser over hele landet i løbet af dagen på bare halvfjerds-seks euro.

Endnu bedre muligheder for sådanne rejser tilbud jernbaner Tyskland weekenden. Weekend billet har de samme fordele som ubegrænset, men det fungerer fra midnat til klokken tre om morgenen den næste dag. Derudover kan det 40 rulle Euro én passager, og hver efterfølgende (op til fem) betaler 4 Je I øvrigt, disse billetter er ikke kun tog, men også på den offentlige transport, samt de regionale busser overalt i Tyskland.

Den føderale forslag

Ikke kun landsdækkende kan være gruppens togbilletter. Tyskland er kendt for at være opdelt i føderale stater, og hver af dem har sin egen rabatordning, når de rejser i regionen. For eksempel vil i Rheinland-Pfalz regionale billet koster fireogtyve euro per person. På hver af følgende passager (op til fem), vil prisen stige med 5 Je Det er interessant, at på denne måde kan du ride ikke kun i den føderale jord, men også i naboregionerne - op til Meinheim og Karlsruhe i det sydlige Limburg og Wiesbaden mod øst og nord for Bonn - og endda nå grænsen mellem de to franske byer. Og hvis du betaler ud over billetten endda seks euro, får du mulighed for at ride i Lyuksemurg. Denne rabat gælder på hverdage fra ni til midnat, og i weekenden - fra midnat til klokken tre næste morgen. Og fra Nordrhein-Westfalen regionale Billetter kan ringe ind til Holland og tilbage. Dens pris - seksogtyve euro for den første passager. Og ved "den bayerske billet" rider selv i Østrig. Rejser fra München til Salzburg og tilbage er meget muligt i fireogtyve euro. Der er også nat billetter. De tillader dig at bevæge sig inden for området af handlingen mellem 18.00 og seks om morgenen.

Hvor kan man købe billetter

I Tyskland kan det gøres på flere måder. Du kan blot gå til kassereren på banegården ( "Rayzentsentrum"). De vigtigste togbilletter i en snæver vending, du kan købe fra controlleren (men med den fulde sats uden rabatter). I den regionale jernbanetransport er bedre ikke at gøre det. Hvis du opdager, at du er uden en billet, vil du få en bøde alvorligt. I særlige tilfælde, er du forpligtet til at finde controlleren og informere ham om, at de ikke kunne købe et rejsedokument. Du kan stadig drage fordel af den mest avancerede online reservationssystem i Europa - "Doycheban" site. Det var der, rentabelt at købe diskonteret billetter "Shparprays". Men det er bedre at registrere i systemet. Købes online billet udskrives på en printer. Og hans identitet bliver nødt til at vise inspektøren. Hvis du ikke er registreret i systemet, købe en billet til en anden vil ikke fungere. I dette tilfælde vil du nødt til at vise controlleren stadig og kreditkort, som du har købt det.

maskiner

Men der er den nemmeste og billigste måde at gøre rejser i de tyske tog. For at gøre dette, er du nødt til at købe billetter fra maskinen på stationen. Der kan du købe billetter med rabat, og regional, men stadig ikke kun med kreditkort, som i de fleste europæiske lande, og for kontanter, som ofte er bekvemt for udlændinge. Hertil kommer, at købe en billet i maskinen, du betaler for to eller fem euro mindre end i billetindtægter. De vigtigste ting - er at forstå, hvordan de fungerer. Men så du straks føler dens fordele. Derudover kan om natten eller i en lille billetter station kun købes fra automater. De har tendens til Six-sprog. Bonussen er, at du kan udvælge den mest bekvemme vej, og gratis at printe det ud i den samme maskine.

De rabatkort og rejser

Nogle gange, især med hyppige og regelmæssige ture rentabelt at købe særlige tilbud "DoycheBan". Disse er kort af 25, 50 eller 100. Tallene angiver den procentvise rabat den almindelige pris for billetten. For eksempel, hvis prisen for rejsen er ti euro, med en 25 kort du betaler syv og en halv, med BahnCard 50 - fem, og 100 - du kan køre på tværs af Tyskland uden billet. Kortet er gyldigt i et år og skal noteres. De kan bruge kun én person - den, der har udstedt dokumentet. Card 100 er meget dyrt, og der er mindst fire tusinde euro. Men kombinere BahnCard rabatter og weekend billetter eller regionale umuligt. Køb af dette kort giver mening, hvis de samlede omkostninger for din billet uden rabat for et par hundrede euro for tolv måneder. Der er også en paneuropæisk rejse, som kaldes "InterRail". Brug den til at rejse gennem et område i Tyskland, lidt dyrt, men hvis du planlægger at gå til andre lande, eller har brugt jernbane, kan det passer dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.