ComputereUdstyr

Tegn på tastaturet: hvordan man kan kombinere nøglerne. Sådan at sætte ikke-eksisterende tegn på tastaturet

Kun få brugere ved, at du kan indsætte ikke-eksisterende tegn på tastaturet. Dvs. dem, der ikke er vist på det. Dette kan gøres på forskellige måder, men det er bedst at vælge den mest alsidige og regelmæssigt bruger det.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt?

Tilfælde, hvor der er behov for at gøre en ikke-standard dokument eller en webside, kan være anderledes. Denne registrering flyer, som du ønsker at tilføje et nummer til navnet på varemærket tegn ™, denne afhandling fra forfatterens input logo © (hans anden navn - symbolet på ophavsretten). Så du behøver at vide om en sådan mulighed for at indføre usædvanlige tegn på tastaturet, og i det omfang det er nødvendigt for at bruge det.

Avanceret sæt

Det første vigtige ting, du har brug for at forstå - er, at ud over sædvanlige sæt af tegn, der er også avanceret, at tastaturet ikke er færdig. Enhver moderne tastatur har mindst 101 nøgler. De kan være mere, hvis du har det i en MMS-ydeevne. Men en grundlæggende sæt nøgler forbliver den samme - de vil stadig være 101. Nogle af dem - er nøglerne (Scroll Lock, Num Lock og Caps Lock), der anvendes til at ændre driftstilstand. Også har funktionstaster , hvis funktion afhænger af den aktuelt åbne program. Ctrl, Alt og Shift skifter indtastningssprog og tastaturlayout registret. Der er navigation og redigering nøgler. Derfor er input muligheder begrænset til en standard sæt af bogstaver og tal. Men der er tidspunkter, hvor det ikke er nok. Så skal du bruge en udvidet sæt, som består af 253 tegn. Disse omfatter ©, ®, € og mere.

vi bruger på Alt

Dette er den mest universelle måde hvordan man kan gøre de tegn på tastaturet, der ikke er i den grundlæggende sæt. Det virker i alle moderne applikationer. Først skal du have de digitale taster på højre side flyttet fra navigationsmodus til indgang. Hvis den tilsvarende LED ikke er tændt, skal du trykke en gang på tasten Num Lock. Og når den er aktiv, intet at gøre. Dernæst bruger vi ASCII-kode bord. I det er på udkig efter det ønskede tegn. Overfor ham er en digital sekvens af tal. Husk det. Så går vi til vores ansøgning, hvor det er nødvendigt at indtaste (for eksempel "Word" eller "tror Point"). Lav en et-klik på venstre museknap i sit arbejdsområde. Vi holder Alt-tasten og indtaste en numerisk sekvens, der tidligere er blevet gemt, så at give slip på alle taster. Så har du brug vores tegn vises. For eksempel til kode input karakter er ringet ☼ 15 (kun 1, og derefter 5, hvorved det er umuligt at frigøre Alt) og for ☺ sign - 1.

Alternativet til "Ordet"

Intet under, at "Ordet" kaldes et tekstbehandlingsprogram. Han har så rige muligheder for input og redigering af dokumenter, er det berettiget. Og en af dem er at bruge den udvidede tegnsæt uden koder. Umiddelbart muligt at notere fordele og ulemper ved denne metode. Førstnævnte er det faktum, at ikke behøver en tabel ASCII-kode. Men ulempen er, at denne metode virker kun i kontorprogrammer. Det er ikke kun i "Ordet", og i et andet program, som er en del af "Microsoft Office" pakke. I det åbne vindue af nogen af dem, skal du klikke på Alt. Tryk derefter på On og gå til værktøjslinjen "Indsæt". Yderligere begå en lignende fremgangsmåde med M. Når åben "symboler" vinduet. I den ved hjælp af piletasterne til at flytte til posten "Andre tegn", og tryk Enter. Så et vindue vil åbne indtaste den udvidede tegnsæt. Det ved hjælp af pilene for at finde det ønskede tegn, og vi klik på "Indsæt". For du er færdig, skal du lukke dette vindue. I dokumentarbejdsområde ønskede tegn er vi kommet. Dette er svaret på spørgsmålet om, hvordan man skriver bogstaver på tastaturet, der ikke er. Intet kompliceret i denne proces, men det er bundet strengt til en gruppe af software. Hvis du ikke gør det, og at indføre en særlig tegn på denne metode er umuligt.

Og hvordan ellers kan?

En anden måde at indsætte en ikke-standard tegn på tastaturet er at bruge klippebordet. Det vil sige, du vil have os til at underskrive kan overføres fra et program til et andet. Det første problem, stødte med dens gennemførelse - nødvendigheden af at kilden. Det er det sted, hvor der allerede det ønskede tegn. Du kan bruge et kontor program eller browser. I det første tilfælde af den tidligere skitserede fremgangsmåde til indlæsning af ønskede tegn i dens arbejdsområde. vælg derefter det (fx en kombination Skift og pilene i den rigtige retning). I denne baggrund vil symbolet ændres. Tryk derefter på Ctrl og hold den, C. Så gå til et andet program, hvor at gøre en indgang, ved hjælp af en kombination af Alt + Tab, hvis den er åben eller køre det igennem "Start \ Alle programmer". I det næste trin, og tryk på Ctrl holde det, det vil ske efter V. Pastaen oplysninger fra udklipsholderen. En anden udformning af, hvordan du udskriver tegnene på tastaturet er brugen af en hvilken som helst browser og internettet. I dette tilfælde, kan ikke undvære forbindelsen til det globale web. Og den næste ordre. Start browseren og ved hjælp af en søgemaskine fund det ønskede tegn. Vælg den med musen og kopi tidligere skitserede metode. Resten af proceduren svarer til det, der er afgivet i kontorprogrammer.

resumé

Som en del af dette materiale er tre grundlæggende måder hvordan at skrive på tastaturet symboler er beskrevet. De fleste alsidighed har en, der er bygget på brugen af digitale koder. Det fungerer i alle "windose" baserede applikationer, uden undtagelse, og anbefalede derfor, at du bruger mest i praksis. Ulempen er, at du skal huske alle de 253 mark, så du kan komme ind. Og det er ikke så let. Men løsningen på dette problem er. Er det tilstrækkeligt én gang for at udskrive bordet med dem, og derefter bruge efter behov. De andre to metoder er ikke så alsidige og kræver ekstra software (såsom det er tilfældet med "Ward") eller internetforbindelse (ved hjælp af udklipsholderen). Så at de er mere teoretisk end praktisk. Men muligheden for at indtaste de manglende tegn på tastaturet er der stadig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.