LovStat og lov

Hvordan skal den nul erklæring

Ikke sådan noget som et nul erklæring vises i horisonten, når iværksætteren eller anden grund, den økonomiske aktivitet er ikke udført. Ja, det sker også. Vi bør ikke antage, at eftersom rapporteringsperioden var lav, og rapporten er ikke nødvendigt for ham. I denne situation, vil IRS absolut forventer en forretningsmand. Det er klart, at det sidste nul erklæring vil blive forelagt til skattemyndigheden. Dette er imidlertid ikke ændre noget: frister skal være opfyldt.

Det er indlysende, at den manglende erhvervsaktivitet - det er et nul overskud. Og hvis det ikke gør, så er de skatter, vil være nul. Derfor generelt bindende løn gebyrer er ikke nødvendig. Men vi bør ikke mener, at sagen begrænses til levering af datoer former. Faktisk er han ikke så tomt.
Nogle funktioner i

Russisk lov siger, at der skal leveres nul erklæring, hvis der er en nul-balance. Det vil sige, ingen aktivitet var ikke, ingen har fortjent, og derfor ikke tale om noget. For at sige det mere tydeligt, at manglende aktivitet - det er en komplet ro i regnskabet eller i kontanter. Men det kan være en situation, hvor begge indkomster ikke ville, men omkostningerne fastholdes. Iværksætter, for eksempel, har betalt for nogle varer, ved hjælp af midler, der enten på kontoret eller på flugt. Hvad betyder det? Loven fortæller os, at aktiviteten af det samme i dette tilfælde blev udført. Derfor om eventuelle datoer formularer kan ikke være tale.

Når forretningsfolk gode relationer til specialister fra skattekontoret, er null seneste erklæring ikke påkrævet. I stedet rapporten kan vi begrænse almindelig post. Dens indhold er som følger: "Så, siger de, og så vil jeg sætte dig på varsel, at den økonomiske aktivitet i rapporteringsperioden ikke udføres Desuden vil ingen af lønnen til de arbejdere blive tildelt, og stedet for betaling til enkeltpersoner ikke har.". Som du kan se, den sætning helt almindelige. Men nogle gange IRS er ikke i humør. Og så iværksætteren nødt til at forklare, hvorfor, i virkeligheden, aktiviteten blev ikke gennemført? Sidstnævnte bliver nødt til at skrive et andet brev, som bliver nødt til at besvare dette logiske spørgsmål. I øvrigt, i de senere år en ganske udbredt praksis, når alle forbindelser med skattemyndighederne til at delegere særlige erhvervsorganisationer. De kræver lidt penge. I dette tilfælde er alle de ovenstående spørgsmål løses hurtigt og, vigtigst af alt, til højre.

Det skal også bemærkes, at erklæringen nul på STS behandlet udelukkende på skatteområdet inspektoratet. Som for juridiske personer, skal de give de nødvendige oplysninger til organer i statslige statistik, samt alle kendte midler uden for budgettet. Det vil sige, Pensionsfond og FSS. Som det ses, individuelle iværksættere er i en lidt bedre position.

En masse spørgsmål er nul Erklæring om UTII. Den igangværende debat mellem Finansministeriet og den skat inspektoratet. Og hvis de skattemæssige inspektion omkostninger på forretningssiden og venter nul afkast i fravær af aktivitet, i udtalelsen fra Finansministeriet, er leveringen af de nævnte udsagn ikke er fastsat. Så der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.