LovStat og lov

Sådan får du en licens til arme og ikke bruge unødvendig kraft

Det menes, at hver mand skulle bære våben. Ikke engang så bør hver mand har en pistol. Men enhver løsning i dette land bare kan ikke købes - det er et faktum kun med en særlig tilladelse - en licens.

Så, hvordan man får en licens til våben? Først er det værd at nævne de af dens former, vil du ikke være i stand til at købe, uden en tilladelse hænder. Disse omfatter alle former for glatte boring og riflede våben til selvforsvar og jagt, kulde og gas. Desuden er der undtagelser, for eksempel, vil et haglgevær med en riflet tønde giver dig mulighed for at købe først efter et par års ejerskab glatløbede, nemlig fem.

Målet, som du forfølger, købe våben, kan være en hvilken som helst anden end militær aktion, selvfølgelig, men de krav, hvordan man får en licens til våben - i alle tilfælde den samme.

Før iført, og selv har de våben, der er nødvendige for at bevise hans tilregnelighed. Bekræft sine hjælp adskillige lægeerklæringer, hvorunder du vil blive givet et dokument om tilladelse til køb, bære og opbevare betyder til jagt eller selvforsvar - en licens.

Du skal ikke være en overbevisning. Desuden tæller på tilladelse er ikke nødvendigt, hvis du tjener sætninger for forbrydelsen forsætlig karakter. Din alder bør være mere end atten år, skal du have en permanent opholdstilladelse.

Af den måde, skal advares på forhånd om oplagringsstedet for våben, fordi distriktet nemt kunne komme ind og spørge. Sikker at købe og installere. Ellers kan du ikke få en licens til våben.

Så du er nødt til at sammensætte en pakke af dokumenter, der består af en lægeerklæring 046-1 formular (leveres på klinikken i samfundet), certifikater for neuropsykiatriske og narkotikabehandling klinikker. Før du får en licens til et våben, skal du lave en kopi af dit pas og to 3x4 fotos. Naturligvis skal du skrive ansøgningsskema og betale staten gebyr.

Med dette sæt af dokumenter, du går til licenser og tillader afdeling, som ligger på det sted, hvor du bor. Udlån dokumenter og forventer. I princippet skal dommen LRO træffe afgørelse inden for 10 dage.

I øvrigt, i licenser og tillader afdeling kan du blive forpligtet til at tage en test på viden om reglerne for regnskabsmæssig, opbevaring og brug af våben. Efter en vellykket test vil du blive givet tilladelse. Groft, før det bliver en licens, er du nødt til at vente omkring tredive dage, men ventetiden kan tage op til seks måneder.

Når modtager licens til det våben, du stadig formået, skal du købe en kopi af en favorit i to uger, og bringe det til LRO til registrering. Af den måde, glem ikke at tage dit pas til butikken uden et køb vil du ikke være.

Næste, du vender tilbage til licensering og licensudstedende myndighed for registrering af ATS købt våben. Licensperiode er strengt reguleret - fem år. Derfor om en forlængelse skal passe på forhånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.