LovStat og lov

Guardian - det er ... De rettigheder og pligter værger

Guardian - en person, der, i overensstemmelse med loven fik ret til at repræsentere interesserne for den uarbejdsdygtige person. Til dette koncept er karakteristisk for den retsafgørelse, samt manglende evne af de betingelser, som alder, mentale eller fysiske helbred. trustee rettigheder er reguleret af både familie lov og lov værgemål myndigheder.

Generelle bestemmelser af familieretten

Guardian - en person, der er ansvarlig for den anden person. I overensstemmelse hermed siden overtagelsen af en bestemt person erhverver status for en række nye rettigheder og pligter, ikke blot med hensyn til hans person, men en person, en menighed. I dette tilfælde, når en person forsøger på den opdaterede liste over rettigheder og pligter, barnets forældre eller andre ansvarlige personer i fortiden mister disse rettigheder. Moment for tab af retlig status bestemmes af det tidspunkt, hvor det blev overtaget af andre personer.

Retlig status, betaling af pårørende, samt andre spørgsmål bestemt af civilretten, som omfatter det familieretlige industrien.

Guardians er de legitime repræsentanter for menigheden. Derfor erhvervede beføjelser tillade ham at handle i forsvar af rettigheder og legitime interesser mindreårig. Særlig tilladelse bekræftet af en notar er ikke nødvendig, som det kræves i retsplejeloven i Den Russiske Føderation.

Bidrage til gennemførelsen af rettigheder

Den vigtigste funktion af administratoren er at hjælpe deres menigheder bistå ved gennemførelsen af rettigheder og pligter. Hertil kommer, at de beskytter den dysfunktionelle personlighed, status, ejendom og andre værdigenstande fra ulovlige angreb fra tredjeparter. Ofte er der tilfælde, hvor vogter forhindret selv-lemlæstelse, samt aktioner rettet mod selvdestruktion af den enkelte afdeling.

Lovgiveren ikke begrænse de rettigheder og pligter trustee i forbindelse med konstateringen af menigheden:

 • Den medicinske organisation (hospitalsbehandling).
 • I steder for tilbageholdelse eller fængsling.
 • I forbindelse med træning.

På den juridiske status

Forældre, værger, formueforvaltere har samme rettigheder og forpligtelser i forbindelse med afdelinger:

 • Den vigtigste opgave for de ovennævnte personer er en bekymring om status for afdelinger, og deres indhold, som udtrykkes i levering af de nyeste mad, tøj, husly, passende levevilkår.
 • Pleje og behandling, hvis det er nødvendigt, et fælles besøg på de sociale og sundhedsorganisationer.
 • Pleje om uddannelsen af barnet, hvilket sikrer sin psykiske, åndelige og moralske udvikling. Guardian eller kurator er frit at vælge deres egne metoder til undervisning, under hensyntagen til de synspunkter barnet, samt på anbefalingerne fra de respektive statslige og kommunale myndigheder.
 • Forudsat betingelser for at udføre opgaver barn for at opnå grundlæggende uddannelse. Guardian - en person, der kan implementere de beføjelser i at vælge en uddannelsesinstitution, under hensyntagen til de synspunkter, som børn, hvis nogen.
 • For at udøve den nødvendige pleje af sundheden for barnet. Den vogter af en handicappet person bør så vidt muligt, at tage sig af hans fysiske udvikling, samt værge for den mindreårige.
 • Jeg er nødt til at overvåge, regulere og justere barnets kommunikation, hvis der er tvivl om den positive effekt på en person frustreret.
 • At repræsentere og beskytte menigheden.

Disse beføjelser løst Art. 36 i civillovbog. Under udøvelsen af sine beføjelser personen skal huske på, at alle handlinger skal rettes til bevarelse og beskyttelse af interesser menigheden.

Hvor intet ansvar?

På lige fod med de førnævnte rettigheder ved visse bindende regler hæmmet af autoriserede personer. Guardians bør gennemføres følgende opgaver:

 1. Selvstændigt gælder for statslige og kommunale myndigheder alle betalinger, der skyldes afdelingen.
 2. At møde i retten som repræsentant og forsvarer af formålet med genvinding af vedligeholdelse kræves til vedligeholdelse af uarbejdsdygtig person.
 3. Tage de nødvendige foranstaltninger for at beskytte ejendomsretten i menigheden, han ejede ejendom. Den ret til at kræve fra enkeltpersoner ejendom fra ulovlig besiddelse, for at gøre et krav om anerkendelse af ejendomsretten til uarbejdsdygtige person.
 4. Gennemføre ansvaret for at drage omsorg for overdragelsen ejendom af menigheden, for at forhindre dens tab, omkostningsreduktion og så videre. I tilfælde af muligheden for at opnå indtjening bidrager til at generere indtægter fra ejendommen.
 5. Det angives krav om erstatning for fysisk og moralsk skade, der er blevet påført til afdelingen.
 6. Kontakt de medicinske institutioner til at købe tjenester til afdelingen af den uarbejdsdygtige person.
 7. Op beskyttelse af boliger rettigheder ved at indgive en retssag for udsættelse negative lejere, der ikke har ret til at opholde sig i stuen. Hertil kommer, at værge - en person autoriseret til at indgive en ansøgning om opholdstilladelse for uarbejdsdygtig.
 8. Anvend på de kompetente myndigheder med en erklæring om krænkelse af rettigheder af andre.

Forbudte handlinger til bestyrelsen

Brede rettigheder og ansvar har en værge. Samværgemål samtidig giver en række specifikke forbud. Så for at handle hos en person ikke har ret til:

 • Indgå i transaktioner med Elsparefonden. Uarbejdsdygtig person, der har erhvervet den juridiske status for den etablerede orden, har ingen ret til at udføre retssager. I overensstemmelse hermed en sådan transaktion er let at genkende som ugyldig. En undtagelse fra denne generelle regel er kun de bestemmelser om donation eller fri brug.
 • For at undgå kontakt mellem baby med sine rigtige forældre, hvis en sådan ret ikke er begrænset, og retten ikke skade for barnet.
 • Udgifterne ejendomsværdier og kontante afgifter til personlige formål.
 • Indgå en kontrakt lån på vegne af afdelingen.

ejendomsrettigheder

En værge kan meget vel fungere som en fuldgyldig deltager i ejendomsforholdene af hensyn til menigheden. Men mens det er forbudt:

 1. Indgå en kontrakt til at bruge ejendommen. I så fald skal værgen ikke berettiget til at underskrive dette dokument på vegne af både menigheden og til at udføre disse handlinger, selv hvis den periode, brug af mere end 5 år.
 2. En undtagelse fra forbuddet er den første overførsel af ejendommen i mere end 5 år i tilfælde af godkendelse af værgemål myndigheder, som blev opnået på forhånd. Transaktion af denne art kan ske med modtagelse af indkomst til fordel for menigheden.
 3. Den autoriserede person, der ikke har ret til at udføre transaktioner vedrørende fast ejendom levering vnaom, lease eller fri anvendelse, hvis der ikke er modtaget disse handlinger særlig tilladelse af værgemål myndigheder.

Det er værd at bemærke, at der skal indhentes løsningen af de værgemål myndigheder i hvert fald, hvis der er risiko reduktion af ejendom uarbejdsdygtige person.

Hvad har ret til værger eller formueforvaltere?

 • Kræve tilbagelevering af barnet på baggrund af dommen i personer, der med magt holde det derhjemme.
 • Tjen penge på bekostning af hans menighed.

enkelt handling

Hvis der er særlige omstændigheder i livet, de værgemål myndigheder har ret til at påpege forbud mod visse handlinger for administratoren. Det mest almindelige eksempel er forbuddet mod at ændre bopæl af menigheden. Baseret på de individuelle karakteristika for den person, kan vogter forbydes eller andre foranstaltninger.

Om de sanktioner

Hver person tager på pligter en værge eller kurator, steder på hans skuldre, visse ansvarsområder:

 1. Hver værge er ansvarlig for alle transaktioner, der er foretaget på vegne af afdelingen i løbet af sit hverv.
 2. Depotforvaltere er ansvarlige for de skader, der er blevet påført til afdelingen på grund af deres skyld.

I tilfælde af mangelfuld opfyldelse af en værge tildelt opgaver i forbindelse med ejendomsret, er den forpligtet til at betale i erstatning. Til disse aktioner omfatter forringelse, forkert opbevaring af ejendom, samt et spild og forbrug værdier til andre formål. I tilfælde af en tvist de relevante myndigheder pålægger den handling, hvorefter efterspørgslen er lavet.

For alle handlinger (passivitet) af vogtere af Den Russiske Føderation fastlægges af lovgivningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.