LovStat og lov

Symboler af Tyskland. Tyske nationale symboler

Symboler af Tyskland, der eksisterer i dag - det er ikke bare et billede, er det logoer, der repræsenterer hele staten. Og i hver af dem ligger en historie.

tysk tricolor

Hvert land har hymne, emblem og flag. Det er tre attributter, uden hvilke det ikke kan gøre et bestemt land. Tyskland - er ingen undtagelse. Hver karakter af disse gik en lang vej, og kan fortælle en masse om dig selv.

Tag for eksempel en tysk flag. Hvad gør farverne i trikolore, ikke alle ved. Og i begyndelsen af hans farver markeret passager i det XIX århundrede tyske bevægelse for frihed. All-tyske studerende forening, som blev oprettet i 1818, det år, farve dit flag i sort, rød og guld. Unge har antydet, at det er disse farver - symboler i det gamle imperium. Efter nogen tid (dvs. i 1832, det år) erklærede tricolor sig selv en meget mere sikker. Af den måde, under samme flag blev afholdt i 1848 og revolution i marts.

Nogen tid senere, "den tyske forbundsdag" bekræftede, at den sort-rød-guld tricolor - er det tysk flag. Hvad er de farver? Denne kombination - et symbol på frihed og enhed. Der er en anden version, som er den mest populære. Sort farve repræsenterer den dystre fortid af staten. Rød - den politiske situation i landet. Endelig en guld - lys fremtid rigdom og velstand. Strengt taget er det sikkert at vedtage - på datoen den sidste farve, guld, fuldt begrundede deres tilstedeværelse i tricolour. Efter alt, Tyskland er i dag et af de mest velstående og succesrig land.

Flag af det tyske kejserrige og det tredje rige

Selvfølgelig ikke altid i Tyskland var en sort-rød-guld flag. Officielt og permanent, blev han godkendt efter krigen, de 40-erne. Meget tidligere, i de dage i det tyske kejserrige, det var en smule anderledes - sort, rød og hvid. Ofte tyske kors blev afbildet i midten af nettet.

Vi kan heller ikke sige, hvordan var flag Det Tredje Rige. Rød klud, som der blev afbildet centrum hvide cirkel, og inde i det - hagekorset. Af den måde, svastika, hvis oversat fra sanskrit, betyder velvære, som er forbundet med det gode. Fordi mange begår den fejl at overveje det et ord og et symbol på fascistisk oprindelse. "Swasti" - er et ønske om held og lykke og velstand. Men på grund af dens anvendelse i symbolikken i det tredje rige i langt de fleste mennesker, det var kun forårsage aggression.

symbol på mod

Apropos tyske figurer, den første ting, jeg gerne vil nævne, selvfølgelig, ørnen. Det har længe glemt sin oprindelige oprindelse. Dette symbol på Tyskland, som har set et foto hver anden person, er forskellige århundreders historie. Adskillige århundreder siden, han ikke hører til dette land. Engang den nuværende nationale symbol på Tysklands fremviste våbenskjoldet af det østrigske kejserrige.

Tyske ørn er meget lig den romerske. Det er snarere en ændring, hvis jeg så må sige. Tilbage i år 800 Karl Veliky beordret til at genoprette den grundlæggende karakter af de mægtige fugle, og derefter proklamerede ørn emblem staten. Men billedet af maskot af den tyske hovedstad, er, mærkeligt nok, en bjørn. Dette dyr - et symbol på Tyskland. Hertil kommer, som våbenskjoldet blev vedtaget i Berlin i det XIII århundrede. Bjørnen er et symbol på styrke og forsigtighed.

egeblade

Mange har hørt om ørnen, men ikke alle ved en mere symbol på Tyskland. Oak Leaf - det er om ham pågældende. I Tyskland har eg længe været betragtet som en "tysk" træ. Der er et par gode grunde. En af dem ligger i det faktum, at den massivt træ og blade med mere udtalte linjer fra fjerne tider af eksistensen af tyskerne blev fuldgyldigt symbol på standhaftighed, mod og udødelighed.

Efter et stykke tid, har eg erhvervet endnu en betydning, at blive et symbol på troskab. Efter 1871, da det tyske kejserrige blev skabt, egeblade er blevet ret populært. De spredte sig hurtigt. Næsten overalt i de statslige symboler, mønter, medaljer og selv de monumenter kan man se den nationale symbol på Tyskland, som med succes erstattet den forældede laurbærblad.

Tyskland

Alle ved, at landet er delt op i delstater, som kun 16. Den største er Bayern, og den mindste - Saar. Hvert land har sit eget flag og sin våbenskjold. Og jeg må sige, at de har et langt mere komplekst billede end den tyske stat symboler. Selv om nogle flag og emblemer for de landområder kendt for alle.

For eksempel, den bayerske flag - hvide og blå diamanter, gå i træk. Efter alt, sådan et logo emblazoned på BMW biler. Våben for Bayern - to løver, der holder firedoblet skjold. Inden for det, ved den måde, flaunts en anden lille vagt.

Det er værd at bemærke, at næsten halvdelen af de våbenskjolde for de tyske lander afbildet dyr. For eksempel er emblem delstaten Baden-Württemberg repræsenterede tre Griffin symboliserer Berlin Bear, Brandenburg - ørn, Essen - en løve, og Niedersachsen - hest. På den anden emblemer pryder bygningen, arkitektur og andre interessante billeder. Bremen kan findes på den røde emblem med en sølv nøgle, Hamborg - slot med tre tårne, og Nordrhein-Westfalen - en flod og en hest.

Enhver nation har sin egen symbol, som afspejler de traditioner og karakter af nationen, som længe har været dannet i løbet af sin rige historie. Og billedet, emblazoned på den dato, på armene af jord, har deres oprindelse i meget gammel tid, og er direkte relateret til historien om det tyske folk.

floral symbol

Taler om den tyske nationale karakter, vil jeg gerne nævne den individuelle opmærksomhed en lidet kendt som kornblomst. Vi ved alle, at hvert land har "sin" plante. I Tyskland sådan kornblomst - blid og utrolig smuk blomst, der vokser på markerne. Han betragtes som et symbol på en glad varsel. Det interessante er, at det tidspunkt, William regeringstid den første blomst var et symbol på suverænitet. Så kornblomst selv anden navn optrådte - "Kejser Flower". Således de "naturlægemidler" symboler i Tyskland er endnu flere repræsentanter - en kornblomst og eg, som allerede er blevet nævnt ovenfor.

hymne Tyskland

Og endelig et par ord af nationalsangen af landet. Efter alt, som det er blevet sagt, de tyske karakterer - det er ikke kun flag og våbenskjolde. Det er også nationalsangen. Denne mundtlig karakter af det land, der er i stand til at formidle de ord, der bedst beskriver, hvordan staten og de mennesker, der bor i det. Den forfatterskab af "Song of tyskerne" er ejet af Franz Joseph Haydn, komponisten og digteren Hoffmann von Fallersleben. Den bogstavelige oversættelse af salmen navnet betyder "Tyskland - over alt andet." I sangen af patriotisme af de mennesker, deres kærlighed til deres land, traditioner og alt det, der er forbundet med deres hjemland. Måske er det denne kærlighed og holder denne kraftfulde og stærk stat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.