LovStat og lov

Objektiv ret

Formål lov er en normativ-system (adfærdskodeks). Systemet kommer direkte fra regeringen eller de sociale relationer, som er anerkendt af myndighederne i gang med at løse dem, eller andre juridiske spørgsmål. Formål ret, med andre ord, repræsenteret som et sæt regler, der sikrer regulering af public relations som følge af lov organer objektiverede vilje. Det er i øvrigt, er et sæt regler for adfærd, brug af, som er i færd med at regulering af relationer i samfundet er godkendt af staten.

Begrebet "objektiv lov" og "positive lov" er synonyme. Begge udtryk refererer til det reguleringssystem, der kommer fra staten.

Som virkeligheden af den objektive funktion i de rigtige love og andre former (kilder), anerkendes af de statslige myndigheder. Eksistensen af regler præget af uafhængighed. Disse regler er uafhængige af specifikke emner, viden eller uvidenhed om dem eller en anden person.

Detaljeret definition af begrebet er fastlagt i den juridiske litteratur. Ifølge den standard formulering, retten er en standard controller bruges i public relations, et system af visse formelle, obligatoriske standarder. Disse bestemmelser er etableret eller godkendt af staten, de udtrykker deres vilje, samt fungere som et kriterium for lovlig eller ulovlig adfærd.

Denne definition afspejler forholdet til højre med regeringen. Staten fungerer som det primære institution lovgivning. I dette tilfælde er det ikke den eneste genstand for lovgivning. I overensstemmelse med den etablerede i denne eller andre lande, at lovgivningen etablere retsstaten er forskellige enheder. I denne henseende, ofte i bestemmelse af den positive ret ikke udtrykkeligt angiver dets samspil med staten. Samtidig sige, at dette normative system nedfældet i love og andre kilder.

Som en generel regel, positiv ret kaldes en "ret": loven i England, retten til Ukraine, Rusland ret, og så videre. I dette tilfælde har vi i tankerne alle eksisterende retsforskrifterne i det land. Hvis vi taler om "civil ret", "strafferet" , osv, har i tankerne den specifikke juridiske industri; Ved hjælp af udtrykkene "veksel" eller "patent" ret, tale om institutioner en bestemt branche.

For regler, der kommer direkte fra staten, skal du bruge passende definition. De kaldes "juridiske normer" eller "retsregler". I mange stater, er disse regler fastsat i lovteksten eller forskrifter, og andre love. Således er den positive ret er "Skriften". I denne henseende advokater er ofte begrebet "lov" bruges som et synonym for dette udtryk i disse lande. Det skal siges, at loven er en ekstern form for lov. Denne formular, til gengæld er ikke den eneste, og der er andre kilder.

Det er nødvendigt at skelne mellem retten til en objektiv og subjektiv mening. I det andet tilfælde er der for at sikre staten og lovgivningen i muligheden for en bestemt adfærd. Denne funktion gælder for en bestemt person - retssubjekt. Så for eksempel, ejeren af huset er der en mulighed for at bruge og bortskaffe dem, det vil sige at leve i det, lease, sælge, donere, udveksling og så videre. Det er påtænkt, og den ene eller den anden af subjektive ansvar. Der er det i overensstemmelse med gennemførelsen af den ene eller den anden mulighed.

Subjektiv højre fremkommer på basis af positiv ret og giver dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.