LovStat og lov

Hvad er kampberedskab, kampberedskab: konstant, øget, faren for krig, komplet. Den russiske hær: oprustning og militært udstyr

Der er en bred vifte af kampberedskab. Omfanget af sin signifikant forskellig i de aktiviteter, som hver soldat, element, enhed, og så videre er forpligtet til at udføre i en given periode. Der er visse undtagelser (især adfærd i forskellige situationer, for visse typer af tropper). Men for det meste det drejer sig om vilje af det overvældende flertal af de ansatte, i væsentlig grad berører deres aktiviteter, udstyr, våben, og i nogle tilfælde endda på det følelsesmæssige og mentale sundhed.

Hvad er det kampberedskab?

Der er en meget simpel definition af, hvad der udgør et kampberedskab. Grad, især forbehandlingen - det er altså meget vigtigt, men det er meget mere vigtigt faktum. Således under dette begreb indebærer evnen af visse enheder i hæren, en gruppe af soldater begynder at udføre deres opgaver. Der er forskellige standarder for responstid, som afhænger af den særlige type af udstyr, der anvendes, de særlige kendetegn ved separation og så videre. Men alle af dem er forpligtet til at blive udført strengt inden for de frister. Enhver forsinkelse vil blive straffet, og også her er der en forskel. Den højere beredskab, vil den mere alvorlige være straffen for lovovertrædelsen.

faktorer

Der er en række funktioner, der direkte påvirker parate enheder, uanset om det er russiske kampvogne, fly og infanteri. Således er en af disse faktorer er tilgængeligheden af reserver. Betød absolut alle typer af ejendomme, der kun kan nødvendige for gennemførelsen af fjendtligheder, der spænder fra tørre rationer og slutter med ammunition, brændstof, kommunikationssystemer, og så videre. I dette tilfælde, det tager hensyn til deres faktiske tilgængelighed.

Den anden faktor - det komplette sæt. Dette omfatter antallet af soldater i overensstemmelse med den bemanding, osv Kort sagt, det kan udtrykkes som følger: .. Der vil være nok medarbejdere til helikopter, fly, pansret mandskabsvogn, eller andet udstyr gik / fløj og var i stand til at kæmpe?

Dernæst kommer den tekniske tilstand faktor. Det er underforstået, at alle ejendomme, faciliteter, udstyr, våben, mv skal være i god stand. Dette omfatter også en mulighed udstyr. Det vil sige, hvorvidt soldaterne er bevæbnet med moderne våben, eller blive tvunget til at gå til angreb i nærkamp.

Den fjerde faktor - uddannelse officerer. Vil medarbejdere, vejlede enheder i tilstrækkelig grad reagere på situationen og til at kæmpe.

Den femte faktor anses for at være et moralsk parathed af tropperne til at fungere i kamp.

Det sjette og sidste betragtes hvordan forberedte personale. Det vil sige, hvorvidt soldaterne er i stand til at skyde på alt, om der kan fungere som en gruppe, og så videre.

opretholdelse af beredskab

Det er naturligt, at har brug for særskilt uddannelse for at forbedre kampberedskab. Omfang der kan også være anderledes, men for det meste kun er taget hensyn til, om der var en bestemt træningstid og fuldt ud, eller ej. For eksempel er soldater lært at marchere i formation, at ramme målet, udfører ingeniørarbejde, til at reagere på et kemisk angreb, bliver de undervist i de grundlæggende principper for taktik, udvikle sig fysisk og så videre. Det er kun en kort liste over mulige typer af træning med henblik på at opretholde det krævede niveau af kampberedskab. Ved dette punkt er forskellige typer af øvelser, uddannelse soldater, at deres psykiske uddannelse udføre de opgaver, og så videre.

Ikke den sidste rolle, som systemet med belønninger og straffe spillet. Hun fungerer korrekt og stabilt, højt motiveret enkelte medarbejder. Også, glem ikke at holde regelmæssig vedligeholdelse af udstyr, den intelligens, der giver alle de nødvendige dele og lignende. Fra sådanne små eller store faktorer og summen samlede kamptræning som en specifik afdeling, og hele gruppen af tropper i landet som helhed.

udvendige funktioner

Alt, hvad der er blevet nævnt ovenfor, vedrører kun de varer, der kan udføres direkte af medarbejderne. Men der er andre faktorer, som ikke direkte kan henføres til dem, men som bestemmer og kamptræning som helhed, og niveauet af parathed i særdeleshed. Det er meget vigtigt at landets transportsystem var den mest effektive. Staten er forpligtet til at være i stand til i lang tid til at føre krig. Alle dele skal være hurtigt opruste. Hæren selv som en struktur, der kræves til at se i øjnene af størstedelen af befolkningen er strengt positiv. Og, selvfølgelig, alt dette skal afsættes tilstrækkelige midler. Dels på nogle af de faktorer kan påvirke den russiske forsvarsminister og andre højtstående embedsmænd, som direkte interesseret i at løse problemer. Men almindelige soldater ikke noget her ikke kan. For eksempel kan i den del udføres fremragende træning på alle områder. Medarbejderne vil være lige stor. Men hvis de ikke giver moderne våben, ikke at afsætte midler til udvikling og så videre, er brugen af en sådan uddannelse er ikke meget.

altid klar

Som nævnt ovenfor, er der en række af kampberedskab. Dens grad adskiller sig fra hinanden betydeligt. Den mest enkle, almindelige og standard hedder - "konstant". Den repræsenterer den mest klassiske operation enhed. Det vil sige, det er i denne tilstand, er det hver dag. Den militære enhed er ved at forberede, studere, gennemføre rutinemæssig vedligeholdelse af udstyr, og så videre. Helikopter, fly og andre militære enheder udfører uddannelse togter, og livet går videre som sædvanligt. Selvfølgelig, selv i denne tilstand af forpligtelsen til at være i stand til at beskytte sig selv, hvis noget sker en eller anden måde at starte en kamp. Blandt andet er det den mest økonomiske omkostninger-kind ressourcer, der kan have kampberedskab. Konstant, stabil og intelligent workflow intet er brækket og alt går efter planen.

øget

Dette er den anden grad, som allerede har nogle forskelle fra den permanente beredskab. Så indsamles i hele enheden, er dens nye forsyninger til det ønskede niveau, hvis det er nødvendigt. Også øget kampberedskab indebærer et behov for at kontrollere alle de tilgængelige udstyr, våben og lignende udstyr. Du bliver nødt til yderligere at fokusere på at bekæmpe koordination. Readiness test af denne plan vil også nødt til at identificere, at en del er helt klar til at ændre deres nuværende position, alt oversigt til rådighed i den rigtige mængde, og transport er nok til at flytte en hær enhed. Overgangen til denne driftsform automatisk fører til en langt mere omfattende omkostninger til fonde, og de til ham oftere tyet til kun inden for rammerne af øvelsen.

fare

Under et sådant koncept vises den tredje grad af parathed. Dens navn er lidt anderledes end de andre, men essensen forbliver den samme. Høj kampberedskab officielt lyder som en "militær trussel", og det ville være mere korrekt navn. Det begynder med, at alarmen er erklæret. Umiddelbart efter denne del er forpligtet til at gøre følgende: gå til det punkt, iscenesættelse, får der mad, kommunikation, ammunition, værnemidler og organisere forposter. Dette gælder for alle grene af tjenesten. For eksempel ville russiske kampvogne have at gå videre til det ønskede område, hvor modtager Ammunition vil blive tanket og så videre. Det samme gælder for andre typer af enheder, som de eventuelt tilhører. Naturligvis er alle data og oplysninger om en bestemt destination strengt klassificeret. Omkostningerne til fonde i en sådan situation vil være endnu mere markant end i de to foregående tilfælde.

Fuld kampberedskab

Dette er den sidste grad. Oftest, i dette tilfælde en kontrol af et bestemt distrikt. Ikke desto mindre kan denne meddelelse af parathed over hele landet være det sidste skridt, før den egentlige udbrud af fjendtligheder. Alle dele er nødvendige for at køre i en forudbestemt position, for at få deres egne jobs, udvide den tilgængelige ildkraft og gå videre til de forposter. Dette gælder for alle medarbejdere, der starter fra den sidste soldat og slutter med en så høj stilling som forsvarsminister. Dette er - den dyreste, hvad angår omfanget af finansieringen tilgængelighed, og fordi det bruges kun i særlige tilfælde. Især for de globale tests. Kun nogle enheder fungerer på denne måde løbende, men dette er et krav i sikkerhed overalt i verden.

Funktioner af de væbnede styrker

På grund af de særlige kendetegn ved mulige fjendtlighederne i den moderne verden, når slagtilfælde kan forekomme på ethvert tidspunkt, og simpelthen ikke giver mulighed for at reagere i tide, visse typer af tropper er i fuld beredskab hele tiden. De er altid udstyret med det mest, er på de ønskede positioner, og så videre. Selvfølgelig også gennemført kamptræning og lignende aktiviteter, der ligger i andre, almindelige, stykker. Men hvis det er nødvendigt, en sådan enhed er i stand til at begynde at reagere med det samme. Blandt sådanne kategorier er radio, grænsekontrol, anti-missil-og anti-luftskyts kræfter.

eliteenheder

Nogle dele af hæren er mere foretrukket. Men ikke i den forstand, at de lever bedre end nogen anden, men det faktum, at de har mest spørge. Disse enheder er også i højeste beredskab hele tiden. I princippet er dette ikke det rigtige udtryk, fordi det i virkeligheden er de placeret på steder med deres indsættelse, og nogle elementer er særlige for denne grad, er det ikke iboende, men hvis det er nødvendigt, de er lige så missil tropper, i stand til straks begynde kæmpe. De er en del af et særligt formål, beskyttelse af lederne af statslige strategiske kræfter, og så videre. Den kampberedskab af enheder af denne type er så høj, at få regelmæssige medarbejdere ansat i denne enhed er næsten umuligt. Vælg kun de bedste, perfekt vist sig i alle henseender, der har den rigtige opfattelse af situationen, en stabil psyke og så videre. Mange militært personel vil gerne tjene i eliteenheder, men ikke alle af det er givet af den ene eller anden grund.

mobilisering parathed

Dette begreb gælder også for de væbnede styrker, men den vigtigste rolle spilles her er det staten som helhed. Readiness af typen indebar generelle vilje af landet i krig, tilstedeværelsen af personale reserver, fonde, arme, strategiske ressourcer, og så videre. Det vil sige, er det ikke en direkte indikator for, hvor hurtigt landet kan begynde at kæmpe, han afslører, hvor lang tid det vil være nok. For eksempel et lands hele hæren er i stand til øjeblikkeligt at begynde at kæmpe. Men her er mobilisering parathed er meget lav. Som en konsekvens, i tilfælde af krig, vil hæren være i stand til straks at åbne ild, men fortsætte med at gøre det i lang tid, vil ikke være i stand til. Det vil sige, i en sådan situation, der lægges vægt på en lyn greb og nå målene. I modsat fald, hvis hæren ikke er for forberedt, men besidder enorme mobilisering reserver, vil landet være i stand til at vende udviklingen i deres favør efter en vis tid, når fjendens ressourcer løber tør.

alarm

Dette er den mest basale form for begivenhed i den del under fuld beredskab. Således under normale omstændigheder, den består af en vagt og garnison tjeneste, samt det område af escort. Men i tilfælde af militær aktion er også suppleres og bekæmpe forposter. Nogle gange tilføjede kommandanten kontor. Alert udfører funktioner såsom kontinuerlig overvågning af situationen, beskyttelse af militære anlæg (fra interne og eksterne problemer) og så videre. Derudover er alle medarbejdere afholdes doktrin om årvågenhed og hensigtsmæssige løsninger i en række forskellige situationer, der teoretisk kan opstå. Alt dette er rettet mod det faktum, at mest effektivt hindrer arbejdet i en fjende af intelligens, og i hvert fald ikke forhindre det pludselige angreb.

forskellige lande

Funktioner af uddannelse til disse eller andre tiltag kan variere meget fra land til land. Det afhænger primært af staten, og kun sekundært - på sine væbnede styrker. For eksempel, hvis et land ikke fører kampene i meget lang tid, og i princippet er det ikke kommer til at gøre det, og tilgængelighed kan variere. Det er den samme situation i Nordkorea og Schweiz vil føre til en helt anden en fra den anden reaktion. Det menes, at de bedre uddannede soldater, jo mindre tid det tager at fuldføre udarbejdelsen af en øjeblikkelig krig. Men i virkeligheden, da efter Anden Verdenskrig som en global konflikt var ikke længere præcist er nu helt umuligt at sige. De fleste af de eksperter er enige om, at hvis dette fortsætter, alle lande, der har atomvåben, skal du blot udveksle slag og derefter menneskeheden vil ophøre med at eksistere. I den tid, indtil det sker, har ingen af standarden ikke tid til mere eller mindre fyldestgørende reagere på situationen, og bestemt ikke noget der kan tages.

resultat

Generelt alle de ovennævnte berørte udførelsen af tolden i Sovjettiden og er stadig relevant i dag. Nogle elementer eller funktioner kan ændres. Ganske naturligt, for at bekæmpe andre lande intelligens er ikke rapporteret. Generelt er alle de komplekser af foranstaltningen for at øge kampberedskab af hvert nyt niveau bliver mere stringent og rettet mod den umiddelbare reaktion på den voksende trussel fra dele. Hvordan de vil være effektiv i tilfælde behovet opstår? Man kan kun håbe, at verden om dette nogensinde vil vide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.