Nyheder og SamfundKultur

Ved du, hvor Titanic sank?

Hvem har ikke set filmen "Titanic" Dzheymsa Kemerona? Måske, bare doven. Det var takket være ham, at alle verdens befolkning ved, at Titanic sank på grund af en kollision med et kæmpe isbjerg. Denne tragiske historie ikke efterlader nogen ligegyldig, hverken sentimentale kvinder eller brutale mænd. Og mange er ved at gennemgå en film flere gange, igen og igen, genopleve hvert øjeblik af styrtet.

Men for hele tiden tragisk og smuk historie om kærlighed, ikke alle er opmærksom på, hvor Titanic sank. Det skete i Nordatlanten. Dødssted "synkefri" liner kan man se i figuren. Det meste af skibet stadig i dag hviler på havets bund.

Hvem har skylden for denne frygtelige ulykke? Hvem kan bebrejde tusind mennesker ihjel? Det er svært at finde svaret på dette spørgsmål. En uhyrlig kombination af omstændigheder førte til, at året for lanceringen og året for død af Titanic sammenfaldende. Han var bestemt til at sejle i de store vidder af 4 dage og yderligere 3 timer til at kæmpe for retten til at eksistere.

Måske hvis den tidligere husholderske ikke hævdes, fejlagtigt til bilnøglen fra kassen med kikkert, har alle vist sig mere sikkert. Eller hvis holdet ikke var så sikker i synkefri skib, ville skaden fra kollisionen have været meget mindre. Og måske, hvad enten trådløse operatører nøje, de ville have hørt advarslen om isbjerge, og kollisionen kunne have været undgået helt. Hvor meget alle "hvis", som nu ikke vil spare ofrene for Titanic og dets besætning af passagerer.

Det er forbløffende, hvordan denne begivenhed ændrede livet for hele samfundet. Men det drejer sig om større og tragedie, men det er bladene i sjælen et uudsletteligt præg på hver og gør os tænke over det evige og det timelige.

Det sted, hvor Titanic sank hidtil er målet for pilgrimsfærd for mange turister, samt finde for røvere. Det faktum, at vraget til denne dag besidder mange artefakter af tiden. Selvfølgelig har de fleste af dem allerede hævet fra havets dyb. Noget holdt på museer i USA, at sælge noget på auktion, men noget er jages for souvenirs.

Fra datoen for den mest berømte skib for død efter mere end 100 år. I 2012, til ære for hundredåret året for dens sammenbrud, blev det fastslået en anden plak. Mange specialiserede rejsebureauer var i stand til at tjene gode penge ved at organisere udflugter til det sted, hvor Titanic sank. Enhver kunne være resterne af det gigantiske skib samme dag og på samme tid, at skibet gik tabt, kun et århundrede senere.

Hvad skete der med de mennesker, der overlevede den skæbnesvangre dag? Det er klart, at deres liv journalister over hele verden fulgt nøje. Men de vidste, hvad der foregik i deres sind. Efter alt, mange af dem tabt i de atlantiske vande deres kære - ægtemænd, børn, brødre, søstre. Måske efter et par århundreder, vil denne frygtelige tragedie forlade mindet om mennesker, men det vil altid forblive i hjerterne på børnenes deltagerne i arrangementet og det sted, hvor Titanic sank, vil holde disse erindringer for evigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.