SundhedPræparater

Motilium for børn - især brugen af

"Motilium" for børn er et stof, der har en temmelig stærk antiemetisk effekt, ofte det bruges til at normalisere og forbedre motilitet af fordøjelseskanalen. Tilvejebringer frigivelse af lægemidlet i flere former, men for børnene anvendte suspensionen. Præcis hvad "Motilium" for børn er til rådighed i form af en suspension, og gør det så populært, som lignende stoffer i den farmaceutiske form ikke er foretaget.

Selvfølgelig, for korrekt og afslutte arbejdet i mave-tarmkanalen er nødvendig for at holde sig til høj kvalitet og regelmæssige måltider. Men uanset hvor du prøver, er der altid overraskelser og opstår fejl i mave-tarmkanalen, og derefter kommer til undsætning "Motilium" for børn.

Typisk nævnte forberedelse læger ordinere under behandlingen af dyspepsi. Dette skyldes det faktum, at netop sygdommen er mest udbredt blandt de sygdomme i mave-tarmkanalen hos børn. At "Motilium" for børn vil hjælpe dit barn slippe af disse ubehagelige symptomer som hyppige opstød, overdreven flatulens, kvalme og opkastning, abdominal udspiling. Endvidere kan ovennævnte præparat anvendes, når en madforgiftning symptomer. "Motilium" til babyer kan gives selv til spædbørn. Må ikke sættes ud behandlingen med det samme at bruge stoffet på det første tegn på drift lidelser i fordøjelsessystemet af barnet.

"Motilium" for børn mange gange udsat for udførelse af forskellige kliniske studier og endelig bevist, at det er uskadeligt for barnets krop. Dens positive virkninger observeret allerede på andendagen efter starten af ansøgningen.

Anvend "Motilium" børns behov ifølge instruktionen, 2,5 mg af suspensionen pr 10 kg Baby vægt. Det tager stoffet, før du spiser den mad, tre gange om dagen. I de første par dage i begyndelsen af behandlingen kan føjes lægemidlet til give barnet inden jeg går i seng, der vil sikre et afslappende ophold.

Selvom stoffet og ikke skader barnets krop, anvende det til spædbørn, er det ønskeligt, efter høring og undersøgelse af en børnelæge. Hvis man med "Motilium" du giver dit barn og andre medikamenter, bør du huske på, at intervallet mellem dem, bør ikke være mindre end en halv time. Der bør udvises forsigtighed "Motilium" i tilfælde af, at et barn der nogen leversygdom, kan denne teknik kun startes efter samråd med en specialist.

Mulige bivirkninger

Som med enhver medicin, kan "Motilium" forårsage nogle bivirkninger:

- forekomst af flatulens eller andre lidelser i mave-tarmkanalen. Alle er reversible og afsluttes umiddelbart efter modtagelse af formuleringen;

- børn, der dårligt har udviklet blod-hjerne-barrieren, kan udvise nogle neurologiske lidelser, som også forsvinder efter seponering af produktet;

- kan forårsage hyperprolaktinæmi, gynækomasti og galaktoré, disse komplikationer kunne endda føre til infertilitet;

- immunsystem af organismen kan reagere på forekomsten af allergiske lægemiddelreaktioner;

- kan medføre hudreaktioner i form af udslæt.

Mennesker med leversvigt, skal være meget omhyggeligt påført aktivt lægemiddel, da det interagerer med levercellerne. Men hvis vi behandler "Motilium", bør disse patienter være under konstant lægelig overvågning.

For små børn, der stadig er ufuldkomne stofskifte og underudviklet hjerne barriere funktion, bruge stoffet, skal også være under opsyn af en professionel. Hvis overdosering toddler kan reagere neurologiske lidelser.

Fremstillingen bør administreres af en kvalificeret tekniker, så er sandsynligheden for bivirkninger vil være minimal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.