SundhedMedicin

Spectral hår analyse sporstoffer: beskrivelse af proceduren, især forskning og anmeldelser

Nu i lægevidenskaben, en ny type diagnose af tilstanden af kroppen - mineralogramma (eller spektralanalyse af hår mineraler). Det er muligt at identificere forhold på ca. 40 stoffer, der er nødvendige for sundhed og for at bestemme graden af overskud eller underskud for udvælgelse af den mest egnede metode til ubalance korrektion. Hår analyse udføres på spor på den patenterede metode AV Rocky.

Hvad er det mineralogramma

Denne type af diagnose er nødvendig for at opnå nøjagtige oplysninger om helbredstilstand af patienten. Det vurderer:

 • magtbalancen;
 • virkninger på kroppen og miljømæssige afhængighed;
 • tilstand af indre organer;
 • kvaliteten og fuldstændigheden af udvekslingsprocesser;
 • overskydende og mangel på næringsstoffer i udnævnelsen af kosttilskud.

Som regel giver analysen tid ikke overstige 10 dage. I nogle tilfælde kan perioden afkortes til 7 dage eller 2 uger til aflange.

Hvorfor hår?

Til diagnose af denne type er velegnet til forskellige typer af biologisk materiale - urin almindeligvis anvendes, blod, hår eller negle.

I de to første tilfælde kan analysen give forvrængede resultater på grund af ustabilitet af status af stofferne - selv spist på tærsklen af produktet påvirker rapporteringsdataene. Hertil kommer, at holdbarheden af sådanne materialer er ekstremt lavt - at kunne foretage målinger nødvendig umiddelbart efter datoen for retssagen.

Negle er af samme karakter som håret, men er mindre almindeligt anvendt i spektroskopi. Ofte er deres overflade er dækket med lak, som sammen med sin fluid fjernelse kan reducere nøjagtigheden af output.

Den mest pålidelige oplysninger om tilstanden af kroppen giver håret - bliver et lager materiale, kan de i lang tid for at holde oplysninger om stoffer. Også denne slags materiale er tilstrækkeligt modstandsdygtigt over for virkningerne af tilfældige faktorer. For pålideligheden af dataene er bedre at vælge denne form for diagnose og lave en hår analyse at spore.

Funktioner af samlingen materiale til forskning

På tidspunktet for levering af materialeprøver til analyse af hår skal være rene. Uønsket tilstedeværelse af eventuelle hud eller stylingprodukter. 14 dage før den foreslåede undersøgelse er nødvendig for at give afkald på brugen af shampoo med tilsætningsstoffer. Sørg for at angive i ansøgningen tilstanden af hår - hvad enten de blev bleget, krøllet, malet eller på anden måde udsat for betydelig indflydelse (da proceduren skal være mindst 30 dage). Når du ikke kan overgive det analyserede materiale fra hovedbunden, kan den vælges fra enhver anden placering - såsom bryst, armhuler og pubic område.

For at udføre analysen af hår for vitaminer og sporstoffer materialet forskudt fra roden (foretrukken længde på 3 cm). De tips er normalt ikke påkrævet. En prøve er indsamlet fra flere steder 5 gange, og helst at klippe ud af håret på bagsiden af hovedet var tæt på halsen. De opnåede strenge kombineres i en stråle, som har en omkreds på størrelse 3-5 mm. Ved udvælgelsen af kort hår har brug for at udarbejde analyser på et volumen på omkring dessertske. Sørg for at angive retningen af hårvækst.

Indikationer for proceduren

De hyppigste årsager til behovet for spektrale diagnostik af hår kan nævnes:

 • et svækket immunsystem;
 • hyppige manifestation af respiratoriske sygdomme og virussygdomme;
 • tilstedeværelse af allergiske reaktioner;
 • manglende effektivitet i terapi anvendes til behandling af problemer i kredsløbssystemet;
 • nervosa:
 • afvigelser i mavetarmkanalen;
 • ufrugtbarhed;
 • impotens;
 • forstyrrelser af driften af skjoldbruskkirtlen;
 • forhøjet krop byrde af enhver art;
 • ensidig kost;
 • fare eller skade beskæftigelsen;
 • at være i et sted med høj radioaktivitet eller dårligt miljø;
 • osteoporose;
 • forværringen af håret og epidermis.

Det er også nyttigt at gennemføre proceduren for dem, der sidder på kost, kropsvægt er utilstrækkelig, og problemer med syn.

Stoffer identificeret spektrometri

Hår analyse for sporelementer kan give en idé om indholdet i legemet 40 af elementer, herunder aluminium, jern, iod, guld, kalium, calcium, magnesium, kobber, sølv, fosfor, zink, antimon, selen, nikkel, tin, natrium, rubidium , bor, beryllium, vanadium.

Det bemærkes også tilstedeværelsen af elementer såsom barium, wolfram, bismuth, cadmium, cobalt, silicium, lithium, lanthan, mangan, molybdæn, natrium, arsen, platin, tin, nikkel, rubidium, kviksølv, strontium, antimon, bly, chrom, thallium og zirconium.

performance-teknologi

Under laboratorieforhold, renses for fedtprøve med acetone, vasket med destilleret vand og tørret to gange. Den fremstillede materiale blev vejet, overført til en speciel beholder, der tilsættes salpetersyre og vand i visse forhold. Blandingen opløser hår. Den resulterende masse blev anbragt i et spektrometer, begge bringes i kontakt med en argongas.

Forskning udført ved høje temperaturer, og når det udsættes for en plasmaprøve af forbrændingen til materialet. De resulterende signalanalysatorer konverteres til et elektronisk diagram af særlige programmer. Resultaterne sammenlignes med den normale.

Analyse rapport

Den analytiske rapport er bygget mineralogramma der afspejler den reelle balance af mineraler i kroppen i forhold til referencen.

Hvis du finder små uoverensstemmelser læger kan justere kost og supplere den om nødvendigt Badami. I tilfælde af en betydelig skævhed, som regel udstedt retning til lægen, der har ansvaret for det konkrete tilfælde (mest af alt - til endokrinolog, kardiolog eller toksikolog).

Graden af afvigelse fra normen

Betydningen af den detekterede abnormitet indstilles separat for hver af elementerne. Så sædvanligvis fastgjort score på en 4-punkts skala (1 - minimum 4 - maksimum), afhængigt af tilstanden af forsømmelse og vanskeligheden ved terapi.

Det er vigtigt at være præcis i mærkning tal, eftersom hvert element kan forårsage forskellige reaktioner. For eksempel overskydende natrium indholdsregler 2 gange betydeligt mindre den samme situation med fosfor.

Hvis det næste element omgivende grad 1 eller 2, afvigelsen ikke er for krænker et velfungerende systemerne. Dette tyder på, at kroppen har ingen reserver af stof, der øger sandsynligheden for sygdom. Terapi tilstand reduceres for at ændre strømmen og modtage kosttilskud.

I tilfælde af ratings 3 og 4, er det en kronisk patologiske processer, der kræver lang bedring. Til behandling benytte egnede kosttilskud, korrekt kost og bruge ordineret af læger højt specialiserede medicin.

1, er graden af afvigelse ikke undersøgt yderligere på grund af sin ubetydelige, og i tilfælde af en højere vurdering er forpligtet til at være opmærksom på de ovennævnte terapeutiske foranstaltninger.

Efter afslutningen af den foreskrevne behandling gentages undersøgelse. Siden den første analyse af hår skal være mindst 10-11 måneder.

Omkostningerne ved proceduren

Omkostningerne ved proceduren i klinikker afhænger af antallet af påviselige stoffer - kan vælges mellem 25, 40 og 70 mineraler. Den sidstnævnte mulighed er mindre udbredt på grund af det faktum, at der er få faciliteter med sådanne tjenester som hår analyse at spore. Pris for 25 positioner starter fra 2.500 rubler til 40 - med 3400.

anmeldelser

Vokser i popularitet blandt patienter erhverve en sådan tjeneste som den spektralanalyse af hår på sporstoffer. Anmeldt den mest positive, da det giver meget præcise resultater, som du kan identificere manglende og overskydende stoffer i kroppen. Ifølge rapporterne let at afgøre, hvilke ændringer af kost til at afbalancere mineralske sammensætning af kroppen, samt udvalgte kosttilskud, der opfylder det specifikke problem. Gentagen gennemføre proceduren i mange patienter er blevet opdaget de tidligere problemer.

En lignende opfattelse deles af læger. Mange eksperter, toksikologer og især kardiologer, giver retning for denne type diagnose at fastslå årsagerne til tilstand og udvælgelse af passende behandling. Hertil kommer, spektrometri resultater i nogle tilfælde er det grund til at besøge lægen snævert fokus.

resultater

Hår analyse på sporstoffer og mineraler vinder mere og mere popularitet i medicin på grund af modtagelse af ved hjælp af høj præcision data om den aktuelle situation i organismen. Denne type diagnose er ganske enkel: prøven kan opbevares i lange perioder uden forringelse af materialet og forvridning af resultaterne. Fordelen ved spektrometri er, at den ikke kan påvirke de tilfældige faktorer relateret til menneskelig ernæring og miljøet.

Kendskab til den virkelige spor forholdet kan hjælpe en person til at justere livsstil at gøre op for de knappe materialer og til at reducere koncentrationen af overskydende. Dette vil give mulighed for at forhindre udviklingen af sygdomme i næsten alle kroppens systemer. Det er grunden til hver person bør bestå analysen af hår på sporstoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.