SundhedMedicin

Ved hvilke sygdomme er der udvist smitte på cytologi

Et udtværn fra den livmoderhalsske kanal giver lægen mulighed for at generalisere ideen om kanalens mikroflora. Det er denne analyse, der gør det muligt at udpege en kompetent og effektiv behandling. Smitte for cytologi udføres normalt ved to grundlæggende medicinske metoder: såning af materiale og mikroskopi. Den første metode har stor diagnostisk værdi.

Smitte på cytologi tages af læger ikke tidligere end 24 timer efter sprøjtning, fordi denne procedure før såning reducerer antallet af mikroorganismer betydeligt. Normalt skal floraen indeholde lactobaciller i en kvantitativ sammensætning på mindst 10x7. Derudover kan det have en E. coli op til 102x, enterokokker op til 10x2, gærsvamp op til 10x2 CFU / ml.

Smør på cytologi kan bestemme forekomsten af opportunistiske stammer af bakterier, som ofte forårsager en stærk inflammatorisk reaktion. For eksempel, stafylokokker, saprophytter, E. coli, enterokokker og så videre.

Selv udseendet af cellerne i epitelet af indre kvindelige kønsorganer kan fortælle lægen om mange ting. For eksempel indikerer den øgede kvantitative sammensætning af acidofile celler med en meget mørk kerne tilstedeværelsen af østrogen i kroppen i løbet af ægløsningstiden, de vaginale exfolierende celler kan bestemme den præcise tid for ægløsning i en kvinde eller endda afsløre mangel på østrogen, hvilket fører til atrofi af hele epitelet af den syge skede.

Når man undersøger en kvinde med et smear fra sin livmoderhalscancer, vil en erfaren læge kunne bestemme kræft i kroppen og livmoderhalsen på grund af tilstedeværelsen af visse tumorceller. Eksperter analyserer omhyggeligt størrelsen, placeringen og formen af de nuværende atypiske celler. Et sådant udtværn giver også lægen mulighed for at genkende tilstedeværelsen af en alvorlig infektion i den kvindelige vagina.

Når analysen er normal, er cervixkanalen helt steril. Hvis smøret til cytologi viste en betydelig mængde hvide blodlegemer, indikerer dette betændelse. Årsagerne til den inflammatoriske proces og krænkelsen af mikroflora direkte i livmoderhalsen kan være: hormonelle forandringer (mangel på østrogen, som ofte er overgangsalderen), fuldstændig manglende overholdelse af grundlæggende hygiejne-, stofskiftesygdomme, eventuelle inflammatoriske processer i genito-urinorganerne, de negative virkninger af antiinflammatoriske og antibakterielle terapi.

Som regel afhænger udviklingen af den inflammatoriske proces udelukkende af patogenernes egenskaber og den generelle tilstand af hele hunns immunsystem. Det kan være både akut og forsømt kronisk betændelse.

I mange kvinder efter overgangsalderen og hos patienter med reproduktiv alder er grænselinjen lokaliseret næsten i yderste hals. Som de statistiske data siger, forekommer kræftsygdom netop fra transformationszonen. Af disse grunde er det meget vigtigt at smitte for cytologi, og leveringen af denne analyse skal udføres af enhver kvinde regelmæssigt.

Når en forebyggende undersøgelse som regel smørmaterialet fra cervixkanalen er mere hensigtsmæssigt at modtage direkte fra vaginaldelen (fra overfladen) af livmoderhalsen og fra selve endocervixvæggens vægge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.