SundhedMedicin

Hvordan kan man foretage en korrekt måde at leve på. Regler for sund livsstil

Lider af søvnløshed, hyppige forkølelser, depression og hovedpine, vi begynder at tænke, at kroppen giver os helt indlysende nød. Med hensyn til den læge eller erfarne kolleger til råds, vi ofte hører den opfattelse, at det er nødvendigt at foretage en korrekt måde at leve på. De fleste mennesker har en generel idé om betydningen af dette begreb, men nuancerne, der går i sine postulater, de er ikke klar og gælder ikke i hverdagen. Lad os tale om, hvad reglerne er ens.

oversigt

Så hvad er den rigtige måde at leve på? Generelt kan dette begreb beskrives som en kombination af faktorer positivt påvirke hverdagen, sundhed og velvære af en person. Kort sagt, det er vore gerninger og handlinger, regelmæssig gentagelse af som giver os mulighed for at føle sig stor. den rigtige værdi systemet indeholder specifikke krav til ernæring, motion, daglig rutine, åndelig komponent. Kort sagt, den korrekte måde at leve på er til stede i alle mulige områder.

Sådan begynde at ændre kosten?

I det moderne samfund er det antaget, at de grundlæggende krav i forbindelse med kosten. - Vi er, hvad vi spiser. Denne sætning er berettiget i mange henseender. Til at begynde med vi husker de grundlæggende regler. Giv op junkfood, pickles, røget, stegt, mel, noget, der krænker vores krop i almindelighed og arbejdet i mave-tarmkanalen i særdeleshed. Disse skridt vil hjælpe dig begynde at lede en sund livsstil. Korrekt ernæring er bygget på mere komplekse postulater, skal din daglige mad optimalt afbalanceret. Dette vil ikke kun hjælpe ikke ondt, men også styrke dit immunforsvar og vitalitet. Bemærk, at fra du ikke er forpligtet til at faste, sund kost er ikke en kost. Calorie begrænsning er som regel kun fører til et negativt resultat, udmattelse.

De gavnlige og nødvendige stoffer

Korrekt ernæring er en livsstil - det er anbefales sloganet til at tage hver person som udgangspunkt. Lad os tale om, hvilke komponenter må nødvendigvis indgå i din almindelige kost. Disse omfatter:

 • C-vitamin er nødvendig for immunforsvaret og beskytte kroppen mod forskellige vira. Det stimulerer produktionen af kollagen, hvilket gør huden ophold længere elastisk og unge. Vitamin findes i citrusfrugter og jordbær.
 • Kalium. Det er en alsidig, nyttigt stof i et legeme som er en fremragende forebyggelse af hjertesygdomme, forhøjet blodtryk. Kalium er også nødvendig for dannelsen af knogle og muskulatur. Den indeholdt i tørrede abrikoser, bananer, dyr og fjerkrækød.
 • Calcium. Grundlaget for dannelsen af tænder og stærke knogler. I store mængder, er dette mineral findes i mejeriprodukter samt kål.
 • Jern. Denne komponent er ansvarlig for levering af vitale ilt celle. Fraværet af et stof til at provokere anæmi, regelmæssig træthed, apati, nedsat immunforsvar. Jern findes i rødt kød og bælgfrugter.
 • Vitamin D. Han er ansvarlig for optagelsen af calcium i kroppen, afgørende for en hensigtsmæssig udvikling af børn.
 • Vitamin E bidrager til at forbedre hud og hår, understøtter den beskyttende funktion af kroppen. Det findes i nødder og frø.
 • Magnesium. En anden alsidig og vigtig substans. Gunstig virkning på nervesystemet, en tilstand af muskler og knogler. Det forhindrer udviklingen af slagtilfælde og andre hjertesygdomme.

Blandt andet skal være til stede i kosten proteiner, kostfibre, fedtsyrer. Den korrekte måde at leve på for kvinder i stillingen indebærer brug af folinsyre. Denne værdifulde stof afgørende for fostrets udvikling. Regelmæssig indtagelse af bestemte vitaminer og greens og avocado mindske risikoen for fosterskader betydeligt.

Disse vigtige og nødvendige Beverage

Glem ikke om en meget nyttig regel - drikke mindst to liter vand om dagen. Af den måde, bruger væske kan være dobbelt nyttigt, for eksempel, sort te bidrager til at styrke blodlegemer, og dermed hjælper vores immunsystem til at bekæmpe forskellige vira langt mere effektivt. I mange lande populære og urtete. De er ikke kun en fremragende forebyggende, men også en løsning. Så kan du brygge citrongræs, ginseng og andre nyttige gaver af naturen.

Glem ikke at indlæse kroppen

Korrekt, sund livsstil omfatter regelmæssig motion og. Undgå aktiviteter og sport øvelser ikke det værd, de ikke kun forbedre figuren, men også bidrage til at styrke dit helbred. Selvfølgelig med forbehold af visse foranstaltninger. Moderat regelmæssig motion giver stimulering af lymfesystemet, som er ansvarlig for fjernelse af rester, toksiner og andre urenheder fra vores krop. En sådan rengøring af kroppen og styrker immunforsvaret betydeligt reducerer risikoen for forkølelser og virussygdomme. For at opretholde en ordentlig tone i kroppen skal gives til ikke mere end en time om dagen sportsaktiviteter, men stigningen i belastningen kan føre til overanstrenge og kronisk træthed. Prøv at være opmærksom på alle grupper af muskler. Push-ups er ansvarlig for at styrke hjertemusklen, og abdominal øvelser for at forbedre fordøjelseskanalen.

Vi søger for sjælen

Den korrekte måde at leve på kan og bør omfatte særlige øvelser. Hver person er fri til at vælge deres egen, andre foretrækker klassisk hærdning, og nogen forsøger at nå harmoni gennem yoga og andre østlige lære. Sådanne teknikker til gavn for menneskers sundhed og tilstanden af hans nervesystem.

Af latter og nervesammenbrud

Hvordan kan man foretage en korrekt måde at leve på? Den enkleste råd er som følger: nyd dit liv og nyde det. Prøv at minimere de negative følelser, der i varierende grad er til stede i vores liv. Husk: ikke forlænge livet frygt og tårer og latter. En sådan afhandling er bevist selv videnskabsfolk. Ifølge igangværende forskning, mennesker, der ofte står lyser op med et smil, sjældent bliver syge og har større udholdenhed. Men stress, tværtimod, øge produktionen af negative hormoner, der svækker vores sundhed, hvilket gør det mere sårbart over for aggressive angreb af virus. Regelmæssig ryste nerve kan føre til en stigning i fedme, den tidlige og forværringen af karakter sklerose.

Hvordan til at involvere sig og ikke bryder?

Mange undrer sig, hvordan man starter den rigtige måde at leve på. Give afkald på permanente vaner temmelig vanskelig og til tider næsten umuligt. Fortvivl ikke. Til at begynde, lave en plan for de ændringer, som du skal overholde. Visualisering gør processen meget klarere og klarere. Gør din liste følgende grundlæggende principper:

 • Ændring af kost, at spise med korte mellemrum på faste timer.
 • Tilstedeværelsen af en moderat men regelmæssig motion.
 • Afslag på dårlige vaner.
 • Dannelse af et nyt system af værdier.
 • Find nyttig og interessant hobby.
 • Ferie, især efter en hård dags arbejde.
 • Chat med mennesker, der deler dine synspunkter.

Må ikke haste straks at mestre hele listen, bevæg gradvist, vil gradvist mastering nye højder hjælpe dig med at undgå nedbrud. Planen skal være ikke blot nyttige færdigheder, men også din daglige rutine. I betragtning af de biologiske rytmer mennesket, kan du oprette en tidsplan, der vil hjælpe dig med at opnå de bedste resultater i alle områder af livet.

Skift dårlige vaner til nyttige

Korrekt måde at leve indebærer altid at give op dårlige vaner og efter nyttige regler. Hvad gør skade på din krop mest? De mest almindelige problemer i vores tid er trangen til alkohol og nikotin, for at tale om deres farer er usandsynligt, at brug for hver eneste af os ved, at sådanne fejl reducerer den forventede levetid. Men til de gode vaner omfatte sove! Vi sad op sent om natten ved computeren? Denne beslutning vil have en negativ indflydelse på sundheden. Ideelt set, du har brug for at gå i seng på samme tid hver dag, bare for at hvile bør være mindst 8 timer. For for kroppen at gøre det lettere at slappe af og fordybe sig i søvn, hoved til en aftentur eller ventilere rummet i 15-20 minutter.

Om behovet for personlig hygiejne

En anden nyttig vane, som vi vænne deres børn fra en tidlig alder - håndvask. Disse enkle forholdsregler vil beskytte dig mod mange vira. Det er bedst at gentage den hygiejniske manipulation to gange i træk, det vil styrke den beskyttende virkning. Ønsker du at rense din krop? Glem ikke at tage et brusebad hver dag, og et par gange om måneden for at gå og se i badet eller saunaen. Varmt vand og luft stimulere interne processer samt dræber bakterier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.