Nyheder og SamfundKultur

Leder af dagen. Hvordan og hvornår at fejre?

I verden er der så mange professioner, der bruger en bred vifte af kompetencer. Selvfølgelig, de er alle vigtige og nødvendige, som anført i den velkendte ordsprog. Men mange mennesker, der regelmæssigt bemærke, for eksempel dag af bygherre eller apoteket, videnskabsmand eller lærer, glem alt om denne professionelle ferie, den Dag af hovedet. Ja, du ikke blive overrasket: evnen til at være en god chef - en af de vigtigste i ethvert team!

Boss Dag (Bosses Day)

Denne dato bliver fejret over hele verden hvert år den 16. oktober. Leder af dagen - en ferie for lederne på alle niveauer, fra det laveste niveau op til præsidenten. Det er så nemt - at styre folk, så de føler sig trygge nok, men på samme tid til at udføre de nødvendige procedurer og instruktioner.

Historien om fejringen

Historisk set selve ideen om sådanne begivenheder tilhører amerikanere. Ønsket og behovet for at fejre dagen manager på ethvert niveau er dukket op i midten af det forrige århundrede. Ifølge legenden, den amerikanske bosiddende Patricia Haroski i 1958 registreret "Bosses Day" i handelskammeret. Og i 1962, er fejringen blevet en national skala (Illinois). Datoen for fejringen er ikke udvalgt tilfældigt. 16 Oktober - dagen for fødslen af far til Patricia, med hvem hun arbejdede som sekretær. Fra da af vore dage Dag spredt hoved hele verden, og det er aktivt fejret i Europa og i USA, og i Australien og Afrika. I de senere år fejringen af dagen af hovedet af meget opmærksom både i Rusland og i Ukraine, og Hviderusland.

Tillykke hoved

Som allerede nævnt, i Rusland denne dato fejres næsten ved hvert nylig, omend lille, firmochki, for ikke at nævne de større virksomheder. Hvad er meningen at gøre på denne dag? Normalt-underordnede medarbejdere på forhånd aftale, hvordan der skal afholdes ære deres overordnede. Initiativet gruppe af planen tiltag til at indsamle penge (medlemmer chip i til en gave og holde en banket eller corporate part, hvis det er accepteret). På små virksomheder spredt "Tabel til clubbing" - alle bringer i sit eget hjem kogt salat, for eksempel, eller en anden skålen. Hvis en virksomhed er solid, derefter holdt en banket til lejligheden i restauranten eller caféen. Hvis virksomheden ikke er accepteret at fejre denne måde, bare indsamle penge på gave til chefen på dagen for hovedet. Digte og blomster - knyttet.

gaveideer

Mange medarbejdere står over for et problem: hvad man kan få chefen til denne dag? For at gøre dette, selvfølgelig, skal først undersøge deres præferencer og vaner. En god mulighed - chef hobby, hvis du ved, hvad han er interesseret i sin fritid fiskeri og jagt, dykning eller skiløb, for eksempel. Men her må vi være forsigtige: der er en chance for at give den mand, hvad han allerede har. Så porassprosit venligt. Der opstår vanskeligheder, som regel med den nye chef, for nylig udnævnt til stillingen af lederskab. Efter alt, ingen rigtig selv ved, hvad en person lever. Så en god vej ud af denne situation ville være en gave til erhvervslivet: Executive dyrt set-arrangør, elektroniske gadgets, know-how til at hjælpe erhvervslivet, og lignende ting. Hvis din chef har en god sans for humor, så kan du give en cool gave (det vigtigste her - ikke overdrive det). Den bedste på alle tidspunkter anses for at være en gave lavet med deres egne hænder: maleri, sammensætning, dyre artefakt, souvenir. Og, selvfølgelig, blomster (især hvis chefen er en kvinde), og roser i vers og prosa, udformet som certifikater, pas, præsentation eller væg avis.

Fødselsdag hilsner til hovedet

Hvis chefen dag for fødslen, uden stående og mindeværdig gave ikke kan gøre! Normalt de indsamlede midler fra alle medarbejdere, uden undtagelse, et initiativ gruppe eller et specielt udvalgte folk. Indsamling penge er bedre at gøre på forhånd og med en margen, der var tid til at vælge og køb. Igen, der er et problem: hvad man skal give? Bedst af alt, hvis din chef længe har været en passende stilling, og du har tid nok til at tale med ham og finde ud af hans vifte af interesser og præferencer. Så den optimale variant vil være gaverne fra kategorien "hobby" eller "business class". Tillykke med fødslen af hovedet er lavet i vers. For at gøre dette i et stort hold vil der altid være hjemmedyrkede digter. I det ekstreme tilfælde, kan du grave på internettet, men vælger ikke alt for fortærskede: det ser vulgært og vulgære. Bedre at tage noget originalt og uhøjtidelig end for blomstrende komplimenter i vers formular. Vær sikker på at skrive navn og efternavn til budskabet personligt set. Glem ikke blomsterne: en god chef, midaldrende kulør, for eksempel, en smuk buket af roser som symbol på kærlighed og påskønnelse. A mandlige ledere - nellike eller lilje hvid farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.