Kunst og underholdningFilm

Kristian Sleyter: filmografi og bedste arbejde

Kristian Sleyter blev født den 18. august., 1969 Han voksede op i en kunstnerisk familie, hans far var en skuespiller og hans mor - en direktør for udvælgelsen til rollen. Derfor valget af profession var forudbestemt. Hans yngre bror også handlet i film, men det er mindre kendt. Kristian Sleyter, hvis filmografi omfatter mere end hundrede roller i filmen, fungerer også som producer, instruktør.

Deltag i Broadway produktion, begyndte han med 8 år. Den første film rolle i 1985, men er kendt for sin rolle i "The Rosens navn" sammen med S. Connery. Skuespiller højdepunkt af popularitet kom i 90'erne i sidste århundrede. Han er i øjeblikket skyder i serien. Og i pressen oftest ser det ud på grund af skandaler, kvinder og alkohol. Følgende er de mest populære film med Christian Slater.

"Rosens navn"

Spillefilm er defineret som en forbrydelse fiktion af middelalderen. Lyder det ikke fristende? Uden for vinduet 1327, en franciskaner munk i selskab med sin unge novice undersøger en række mystiske dødsfald blandt de gejstlige i benediktinerkloster. Snart søgningen fører ham til de gamle manuskripter er omhyggeligt beskyttet af munkene. Måske er det her løsningen ligger frygtelige af alle dødsfald. Den rolle, som den unge novice 17-årige Kristian Sleyter (Christian Slater), filmografi som på det tidspunkt var lige begyndt spillet.

"Wild Heart"

Melodramatiske bånd (billede i billedet ovenfor) med elementer af komedie fordybe dig i fuldstændig kærlighedshistorie. Caroline arbejder som servitrice i en lille bar, men her for at arbejde, Adam. Genert og beskeden, gav han ingen tegn på, at den pige, han kan lide at skjule deres følelser og flov selv at starte en samtale. Han hjalp tilfældet: en nat pigen blev overfaldet, og Adam havde reddet hende. Den vigtigste rolle spilles af Kristian Sleyter. Filmografi af skuespilleren er ikke så rig på romantiske roller, så du bør være opmærksom på "Wild Heart", især på grund af deltagelse af skuespilleren modtog sin første pris MTV i kategorien "den mest ønskede Man" og "Best Kiss".

"Heathers"

Strålende handler duo med en ung Winona Ryder gav publikum en interessant og dynamisk film. Handling kriminalitet drama foregår i skolen. De regler og procedure det etablerer en bestemt gruppe af kvinder, der kalder sig selv "Heather". Veronica tilhører en snæver kreds af de udvalgte, men deres "politik" hun ikke kunne lide. De erfaringer, hun delte med en ny ven Jason. Han inviterer hende til at skille sig af med den selvglad, dræbe dem og udsætte alle af selvmord. En pige tager alle som en joke, han selv accepterer at denne bistand. Men tingene tager en alvorlig drejning, da det første offer. Biograf efter flere årtier ikke mistet sin relevans i spørgsmål om børn og unge grusomhed. Og dette er måske en af de bedste roller spilles Kristian Sleyter. Filmografi skuespiller genopfyldes kontanter og bragte ham populariteten af filmen.

"En vampyrs bekendelser"

Denne film, som markerede begyndelsen på den romantiske æra i de historier om vampyrer. En skærm tilpasning af den første bog i serien forfatter E. Rice forårsagede en stærk interesse og den efterfølgende anerkendelse af publikum, men kritikere behandlede det mere cool. Filmen begynder i moderne tid. Ved indgangen til den journalist, der altid er i forfølgelsen af sensation, vises en vampyr. Han ønsker at fortælle verden historien om hendes lange, men, ak, ulykkeligt liv. Udfører rollen som en journalist Kristian Sleyter, hvis filmografi ville miste denne "perle", hvis ikke for pludselige død skuespiller allerede godkendte River Phoenix.

"Basil"

Historisk romance med en ung dreng Jared Leto, Kler Forlani og Christian Slater. Basil - er hovedpersonen, åbne over for verden og tillidsfuld. Det hører til den høje samfund. I det øjeblik, hvor han lærer den første kærlighed, han vil blive konfronteret med forræderi. Basil opdager, der blev genstand for velplanlagt hævn. I den afgørende kamp, vil han nødt til at bestemme deres egen skæbne. Seeren kører med ham næsten hele sit liv, fra en lille dreng til det ærede medlem.

"Broken Arrow"

Skuespiller Kristian Sleyter, filmografi, biografi, der består af indtastning af og nedture i denne film at få heldige i halen. Tape (ramme billedet nedenfor) blev mødt med stor interesse. Stadig, trods alt i midten af plottet - konfrontation Travolta-Slater. Denne underholdende thriller på den gamle tema, hvordan venner på et øjeblik bliver fjender. Og en af dem allerede står på siden af løgne og afpresning, og den anden forsøger at redde sig selv og andre. Ved præsentationen af MTV Movie Award deltog han i tre nomineringer: "Best Villain", "Bedste kamp" og "Bedste Action-scene", men desværre ikke vinde i nogen.

I sparegris af den berømte skuespiller - ikke kun film. Kristian Sleyter, komplet filmografi der omfatter mere end 100 værker, og fjernes i serien. En af de mest vellykkede projekter - "Mr Robot". Filmen handler om en programmør, der lider sociopati. Ikke meget tøven, beslutter han, at den bedste erhverv giver dig mulighed for at finde ud af, fra de mennesker, vil være hacker for ham. Men hvor den nyeste teknologi nyheder møde en masse penge, er der uundgåeligt en interessekonflikt.

Men serien "A Beautiful Mind" mod forventning er blevet en af de mest uheldige i karrieren af skuespilleren. Viser pilot serie fandt sted i 2014. Dette er historien om to brødre, der har organiseret en særlig agentur til at yde bistand til mennesker i meget specifikke situationer. Publikum reagerede på premieren på den kolde, og projektet blev annulleret efter fem episoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.