Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvad kan der gøres fra æg? elementær madlavning

Kulinarisk kunst - det er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Du behøver ikke at bruge mange timer i nærheden af brændeovnen og lære navnene på eksotiske produkter. Faktisk lækker, nyttige og endda spektakulær fremtoning retter stammer fra det faktum, at der altid er i køleskabet. Tag for eksempel almindelige hønseæg. Sikkert de er til stede i dit køleskab. Hvad kan der gøres fra æggene udover spejlæg? Massen af muligheder. Oplevelsen giver os et stort udvalg af enkle opskrifter på æg-baserede. Men med deres hjælp, kan du endda oprette et komplet måltid uden større besvær. Du ønsker at overraske din elskede kulinariske viden? Vi vil hjælpe dig i dette.

Så kan hvad retter være forberedt, hvis du har i køleskabet dusin friske æg og nogle grøntsager, mælk og andre dagligdags produkter? Lad os starte med omelet. Det er ikke nødvendigt at kalde denne parabol banalt og forslidte. Sautér let i en stegepande skiver friske tomater, hakkede løg og skiver af hvidt brød. Til denne opskrift ikke nødvendigvis har tilgængelige friske rundstykker. Ned selv et brød, der var begyndt at vokse forslidt. Når løgene bliver gennemsigtig, og købte brød gyldenbrun, omhyggeligt hæld blandingen i gryden af æg og mælk. Denne masse er bedst til at lave mad med hjælp af en mixer. Drej derefter omelet er meget frodig og utrolig blid. Som du kan se, en simpel æggeretter kan være ganske original. Efter en omelet med tomater, løg og croutoner vil være en fremragende morgenmad. Skålen vil vise sig meget saftigt og stor.

Her er en opskrift fremragende snacks. Æg kogt hårdkogte. De skal være renset fra skallen uden at beskadige integriteten af proteinet. Afbrød spidsen af en skarp kniv og meget skrabet omhyggeligt en lille ske æggeblomme. Hvad kan der gøres fra æg i et sådant tilfælde? Steg det finthakkede løg, bland det med blødgjort æggeblomme og hvidløg skiver. Start en vægt kogte æg. For at gøre fadet originalitet lå oven på tomat halvdele og pynt med mayonnaise prikker og kviste af frisk grønne områder. Denne "champignon clearing" kan indsendes endda gæster på den festlige bordet.

Hvis du ønsker at vide, hvad der kan gøres fra æggene hurtigt, så få klar til at optage den korteste opskrift. Kog dem hårdt kogt, fjerne skallen og skåret i halve. Æggeblommer blandet med mayonnaise, hvidløg og fint slidte faste ostetyper. Hvis du ønsker at give din parabol det oprindelige udseende, en masse slag med en mixer. Som et resultat, bør du have en æggeblomme creme. Sæt det i halvdelen af æg ved hjælp af madlavning taske med et stort krøllet hoved. Denne parabol absolut nødt til at smage hele familien.

Hvad kan der gøres fra æggene, når der er ikke meget fritid? Som du kan se, er mulighederne mange. Bare vise lidt fantasi. I et ekstremt tilfælde, vil du komme til hjælp af internettet. Vær ikke bange for at eksperimentere. Kun på denne måde er født helt nye og utrolig lækre opskrifter. Selv hvis de kun indeholder et par komponenter, finde en original måde at dekorere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.